IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis
    Първоначално изпратено от karakondjul
    Първоначално изпратено от uwscsi
    Долар/йена най-вероятно днес ще тества 119,50-70, така че и там една дълга не е излишна.
    Slagam kasa USDJPY na 119.22
    Здравейте, и успешен ден на всички
    А какво мислите за GBPJPY, имам активиран байлимит на 234.7 с ТП на 237
    Ami good deal si udaril, razbira se trqbva da se sledi GBPUSD za indikacii, nache na tvoe mqsto az bih dal edin stop na 236 i bih q ostavil da si pase swapche.

Da, uwscsi e prav che stopa e na 235!

Коментар

• Както гледам си напред с материала. Слагаш стоп на 235 или затвори част, а на останалата стоп на 0 и чакаш. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Първоначално изпратено от uwscsi
        Долар/йена най-вероятно днес ще тества 119,50-70, така че и там една дълга не е излишна.
        Здравейте, и успешен ден на всички
        А какво мислите за GBPJPY, имам активиран байлимит на 234.7 с ТП на 237

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi

Коментар

• Добро утро колеги! Много тихо във форума, надявам се че не ближете рани. Информация във файненшъл таймс качи кабела доста, което мисля да използвам за едно клапиране от 1,9800-20 ако го видим. Дълъг съм на долар/швейцарец и мисля да отворя още една дълга там от 1,2165. Долар/йена най-вероятно днес ще тества 119,50-70, така че и там една дълга не е излишна. За мое най-голямо съжаление долар/кад продължава по пътя към 1,14. Успешен ден на всички!

Коментар

• Ами почивка бре....да не съм от железо.
              Нали имам открити позиции които трябва да оправям и нема пари за трейд и се ослушвам, докато не ми излязат никакво олабване.
              Бях 4 дена в Медвен....размазах се.
              Ще слагам снимки и ще давам линк, ама снимка.бг нещо сгънали чадъра.
              Иначе само се забавлявам с Дау Джоунс и Дакс на Бетфеър и така.
              Ама повече в скайп, викам да не досаждаме.
              Лека на всички.
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                Христос Возкресе ко
                хехехехех
                Всички да сте живи и здрави и да се радвате на печалбите си.
                Бях малко на село.........не моа си закопчея колана на панталоните.
                И пак на пистата.....
                Т'ва долар още ли се прай на умряло ?

Еее, къде се изгуби :lol:

радвам се да те видя пак тук

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  EURJPY short na 159.97 TP 159.55 stop 160.20
                  Ne znam dali tova shte izleze ili ne, no az zatvarqm na 159.88 i otivam da se naspq spokoino

Коментар

• Христос Возкресе ко
                    хехехехех
                    Всички да сте живи и здрави и да се радвате на печалбите си.
                    Бях малко на село.........не моа си закопчея колана на панталоните.
                    И пак на пистата.....
                    Т'ва долар още ли се прай на умряло ?
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                      Здрасти дружината.
                      Разбрахте ли ко станало ?
                      Ko stanalo Mackata, nishto ne znem, da ne bi neshto pak da sa na izlagali?

Коментар

• Колеги навлязохме в нива с много силни съпротиви при евро/долар.Мисля,че ако ще имаме ход още нагоре - 1.3550,1.3671 пазарът ще изчака решението на ЕЦБ за лихвите.
                        В четвъртък логично очаквам покачване на индекса на импортираните стоки заради слабия долар.Молбите за помощи трябва също да са паднали след изненадващото понижение на безработицата в САЩ и големия скок на НФП,както и ревизията за предходните месеци.
                        Интересно е в петък PPI,защото то ще даде ясна визия за нивото на инфлацията и за това дали ФЕД имат свободно пространство за намаляне на лихвите или не.
                        Очертава се много интересна седмица.Лично аз ще получа отговор на доста въпроси след като видя предстоящите данни.От известно време се опитвам да навръзвам нещата и да си вадя свои изводи за тенденцията в икономиките и виждам,че макар и да имам да извървя още доста път напредвам по малко.
                        Технически евро/долар на месечна започва да показва мечи сигнали,но за сега са много плахи и е възможно да качим наистина до 1.3671.Най-интересен е въпросът дали евентуалното увеличение на лихвите вече е калкулирано в курса и дали ако ЕЦБ оставят лихвите непроменени ще има много разочаровани инвеститори.Лично за мен ако се замотаме отново в някакъв рейндж за повече от 2 седмици това ще е краят на възходящото движение,защото суоп-а ще си каже думата и ще започнат да се прибират профити.
                        Успех на всички

Коментар

• Kolegi kakvi sa vi ochakvaniqta za otigravane utre. Az slojih dalgi 3426 s cel 3465 i stop 3405 za utre do obed i ochakvam saotvetno 3465 -> 3380 utre sledobed sled FOMC.

Коментар

• Здрасти дружината.
                            Разбрахте ли ко станало ?
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на

Коментар

• Паунд-йена продължава да е над понижаважата линия от 241.Но долар-йена над 120 ми се вижда скоро трудно постижимо.По-скоро тръгваме уверено до края на месеца на юг, с първа цел.114,50 - на месечна.При сегашните нива на паунд-долар това означава около 226.Но при 1,94 отиваме към 222.Изглежда логично, остава и да се случи.Потвърждаващ сигнал за шорт ще имаме при 232,91 и особенно при пресичане на МА55 и МА100 - почти 100% гаранция....
                              Успешна търговия и добро настроение, колеги!

Коментар

• Привет колеги мисля че имаме любимя на Коко модел 2В на 4 ч на евродолар.

Коментар

Working...
                                X