IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от Ajax4o
    Вие сигурно сте луди! Никой не може да има 95% успеваемост за по-голям период от месец, най-много два!
    Става въпрос за успеваемост на сигнал, а не за увеличаване на сметката! Примерно - от 10 сигнала 9 излизат, единия не.

Апропо, когато Коко ви казва, че има месечна успеваемост от 100%, никой не му опонира. Интересно защо сега така реагирахте.
    Само да вметна, че не се заяждам. Просто отбелязвам!
    Иначе сигнала е сигнал когато е отигран според моите виждания! От тая гледан точка ми се вижда нереално човек да познава 95% от случайте...
    Относно коко... не съ бил когато го е изтърсил, но ще ми е интересно да го видя това С коко съм спорил доста и доста градивен разговор съм провеждал... за жалост не във форума.
    Поздрави!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
      Добро утро,колеги,на 244.50 затварям всички добавки,правени над 234.00,причината е, че тестваме горната зелена линия.Поставям ордери за покупка от 243.50 надолу през 100п.Следващата ми цел е тест на горната синя линия,нивото е 247.15.Успех!
      Честито колеги,целта 247.17,която си бях поставил, е изпълнена,на това ниво затворих цялата си позиция,която бях започнал да изграждам в края на януари от 238.00.Оставих отворена само добавката,правена на 228.00,която ще затворя на 248.00,за кръгли 20 фигури профит,с което искам да върна жеста на пазара за страхотното падане от 20 фигури,което ми позвори да купувам ненаситно ужасно евтини паунди.
      А сега накъде?Разбира се,ще щакаме удобен вход за изграждане на нова дълга позиция по познатия тарикатски начин.На картинкака съм показал очакваното от мен развитие- тест/пробив на 248,след това падане до зелената линия,където ще вляза с 50к,при пробив на зелената линия ще чакам тест на жълтата,където ще добавя още 50к,ако пробием жълтата линия ще добавям по 10к на всеки 100 п надолу до тест на оранжевата линия,а при пробив на синята линия на канала ще отворя хеджираща позиция.Това е от мен засега,успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Вие сигурно сте луди! Никой не може да има 95% успеваемост за по-голям период от месец, най-много два!
        Става въпрос за успеваемост на сигнал, а не за увеличаване на сметката! Примерно - от 10 сигнала 9 излизат, единия не.

Нека да прекратим вече тази дискусия. Споменах го само защото колегата попита какъв е моя опит.

Апропо, когато Коко ви казва, че има месечна успеваемост от 100%, никой не му опонира. Интересно защо сега така реагирахте.

Хайде, нека си гледаме търговията и да оставим заяжданията на тези, които си нямат друга работа.
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Добро утро спИкуланти .Кабела ни сготви супа от костенурки за обяд .Е малко е раничко ама аз слагам селстоп9930 стоп 9970 .

Коментар

• Добро утро колеги
            Гледам сте захванали весели теми.Ако фибото имаше 95% гаранция , нямаше да има други индикатори.За успешна търговия трябва да се гледа глобално.Повече информация - повече пари и по малко загуби.
            В тази връзка , гледам че е/$ прави страни движения а пък няма новини.Случайно да не са пуснали еврата на промоция

Коментар

• Вие сигурно сте луди! Никой не може да има 95% успеваемост за по-голям период от месец, най-много два!
              България Над Всичко

Коментар

• Не знам защо толкова се учудвате на тези 95%. Явно никой от вас не следи нормално форума. Откакто пиша тук, всяко нещо, което съм споменала е излезнало.
                Аз обаче се учудвам, че никой не обръща внимание на уточненията, които направих в тази дискусия. А именно, че всеки един елемент от ТА самостоятелно не върши никаква работа. Силата на всеки от тях е от точното му използване в една логическа система.
                И за завършек: с колкото и добра система да разполага един трейдър, ако няма подходящ ММ и добра дисциплина, "пиши го бегал"
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Happy68..
                  ако успеваемоста ти при работа с фибоначи е 95%..ще кажа само едно:
                  Евала какче!! Успех!
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                    Първоначално изпратено от Happy68
                    Колко често фибоначи работи при мен? - "на око" - 95%. За останалите 5% не се замислям - просто го приемам. Нищо не е идеално. Всичко може да се случи.
                    Какво значи "работят"? Да разбирам ли, че след като заемеш позиция на някое ниво на фибоначи и сложиш стоп и таргет на равни разстояния, в 95% от случаите цената достига първо таргета ти?
                    Точно така. Само че има една подробност - заемането на позиция не е толкова елечентарно, както се представя. Самия факт, че сме на някакво ниво въобще не означава, че трябва да се заеме позиция. Просто фибоначи-нивото е елемент от системата. Затова успеваемостта е висока, но пък се иска търпение докато се получи подходящо положение за вход, а след това пък търпение, за да се достигне таргета. Не звучи толкова лесно нали? И не е.

Успешен ден на всички
                    Happy -- 95% ?? ти май самата не си вярваш на тези глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                      Първоначално изпратено от Happy68
                      Колко често фибоначи работи при мен? - "на око" - 95%. За останалите 5% не се замислям - просто го приемам. Нищо не е идеално. Всичко може да се случи.
                      Какво значи "работят"? Да разбирам ли, че след като заемеш позиция на някое ниво на фибоначи и сложиш стоп и таргет на равни разстояния, в 95% от случаите цената достига първо таргета ти?
                      Точно така. Само че има една подробност - заемането на позиция не е толкова елечентарно, както се представя. Самия факт, че сме на някакво ниво въобще не означава, че трябва да се заеме позиция. Просто фибоначи-нивото е елемент от системата. Затова успеваемостта е висока, но пък се иска търпение докато се получи подходящо положение за вход, а след това пък търпение, за да се достигне таргета. Не звучи толкова лесно нали? И не е.

Успешен ден на всички
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Гледайки часовата графика при евро/долар за мен се оформят два сценария:
                          1. Активиране на глава и рамене ( 1 час ) с цели около 1.3420-1.3425 и така да завършим едно малко АБЦ и да стартира нова 5 вълнова формация надолу с цели под 1.33
                          2.Зоната 1.3390,която вече се превърна в съпротива да задържи движението и да последва тест на важното ниво - 1.3370 и при евентуален успех да последва бързо падане до 1.3320.
                          Лека вечер и успех на всички ;-)

Коментар

• USD/CAD пробие ли 1.0750 отива до 1.0845 23 фибо и на дневна свещта от 29.05. Там или надолу или до 38 фибо 1.1026.Ако имате виждане по тази двойка напишете го.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                              Ajax4o, австралийски спеце, как е там хавата. Голяма война става на текущи нива, два дена се тук седи и много се борят. В мен се борят две мнения - рационалното (много е скъп тоя австралийски долар) и спекулативното (има предпоставки за още нагоре) и тъй като пазара е спекулативен и разционалността му е под въпрос залагам на 2рото
                              Здрасти Crazy,
                              юли месец имам изпит и за разнообразие от предишните години имам намерение вече да го издържа ;-) Пък имам и добри предпоставки за това, тааа като се има в предвид това държа да кажа, че нямам сделка от две седмици Иначе съм съгласен с избочването нагоре.. само че не точно сега... Нека DJIA & SP500 наберат късаци и да избочат, тогава долара ще родължи отслабването си... очаквам пробив и нов връх средата на следващата седмица... Нощес купих на демо от 8436, а от тук е добре за скъсяване с 10 пипа стоп и отиграване на потенциален двоен връх на часова.
                              Поздрави!
                              България Над Всичко

Коментар

• здравеите голяма тема за фибото сте отворили специално за мен започвам да пускам фибота когато почна да губя тогава чертая и трендлинии и вили и всичко в мета треидера продължавам да твърдя че спада при еврото е приклучен както и при канадеца и евро австралиец пък и да греша нали Хепи 68 казва че всичко работело значи все ще се намери някоя линиика или съпротива на която да се опра ) успехи
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X