If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форексов,ти си бил човека,ама и как познаваш,а ? Рече вчера,дай да им отворя очите на левчовците,постна графиката,днес припомняне за късопаметните и сега нека каже някой ,че не познаваш,а,баце ?
Интересно - как така фиботата работят когато се ползват от сравнително опитни и дисциплинирани трейдъри, а не работят при мърльовци с подозрителни изследвания от псевдо-професори :?
Фиботата са еврейска измислица и техническия анализ също. Те имат за цел да ви оберат с тези шарлатанщини, точно вас.
сигурен съм че си набутал много повече пари от колкото си направил благодарение на фиботата дисциплиниран трейдъре - продължавай в същия дух тия мърльовци с PhD-та нищо не разбират и искат само да ти вземат паричките
Хеййй, много ти се иска да ходим нагоре в този канадец
И аз я гледах седмичната в неделя, ама не ми хареса затварянето. Ако беше над половинката на нисходящия (първия) бар на "утринната звезда" нямаше хич да го коментираме - щях да те подкрепя с две ръце. Но засега ще съм пас
Аха така е и поне горната на болинджъра на дневна ще ударим .
Гледам си графиката и ми идва една идея - много се мотае цената. Дали няма да стане обратното - вместо цената да отиде до горния ББ, той да слезе до нея
Просто си разсъждавам, защото няма какво да правя.
Безплатен обяд няма!
Коментар
Форекс Форексов
Интересно - как така фиботата работят когато се ползват от сравнително опитни и дисциплинирани трейдъри, а не работят при мърльовци с подозрителни изследвания от псевдо-професори :?
Фиботата са еврейска измислица и техническия анализ също. Те имат за цел да ви оберат с тези шарлатанщини, точно вас.
Вие сигурно сте луди! Никой не може да има 95% успеваемост за по-голям период от месец, най-много два!
Става въпрос за успеваемост на сигнал, а не за увеличаване на сметката! Примерно - от 10 сигнала 9 излизат, единия не.
Апропо, когато Коко ви казва, че има месечна успеваемост от 100%, никой не му опонира. Интересно защо сега така реагирахте.
Само да вметна, че не се заяждам. Просто отбелязвам!
Иначе сигнала е сигнал когато е отигран според моите виждания! От тая гледан точка ми се вижда нереално човек да познава 95% от случайте...
Относно коко... не съ бил когато го е изтърсил, но ще ми е интересно да го видя това С коко съм спорил доста и доста градивен разговор съм провеждал... за жалост не във форума.
Поздрави!
Радвам се, че това не беше заяждане
Първо, абсолютно си прав, че трябва да се играе само по собствени виждания. И аз съм правила грешката да се съобразя с мнението на някой "гуру" и винаги съм съжалявала. Последния път беше през януари - 3 месеца чаках точното положение за вход и накрая се отказах, защото гуруто не потвърждаваше моя сигнал. Позицията естествено си излезе
95% - да не мислиш, че и аз не се стряскам от това число Но си е факт. Въпросът обаче е да ги отиграеш (затова казвам - дисциплина!!!). Пример - този месец системата прави 3 входа - 2 в еврото и един в паунда. На мен обаче 2та не ми се сториха добри (отново субективния фактор, въпреки че всичко си им беше наред), а те си излезнаха. Третия също си излезе, но там нямаше проблем.
А тези проценти се получават, защото има много силна филтрация на сигналите.
Добро утро,колеги,на 244.50 затварям всички добавки,правени над 234.00,причината е, че тестваме горната зелена линия.Поставям ордери за покупка от 243.50 надолу през 100п.Следващата ми цел е тест на горната синя линия,нивото е 247.15.Успех!
Честито колеги,целта 247.17,която си бях поставил, е изпълнена,на това ниво затворих цялата си позиция,която бях започнал да изграждам в края на януари от 238.00.Оставих отворена само добавката,правена на 228.00,която ще затворя на 248.00,за кръгли 20 фигури профит,с което искам да върна жеста на пазара за страхотното падане от 20 фигури,което ми позвори да купувам ненаситно ужасно евтини паунди.
А сега накъде?Разбира се,ще щакаме удобен вход за изграждане на нова дълга позиция по познатия тарикатски начин.На картинкака съм показал очакваното от мен развитие- тест/пробив на 248,след това падане до зелената линия,където ще вляза с 50к,при пробив на зелената линия ще чакам тест на жълтата,където ще добавя още 50к,ако пробием жълтата линия ще добавям по 10к на всеки 100 п надолу до тест на оранжевата линия,а при пробив на синята линия на канала ще отворя жеджираща позиция.Това е от мен засега,успех!
Браво за успеха Хоска, само не разбрах от къде дойдоха тия всичките линии бе човек?
Коментар