If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Караиванов, не си прав, определено. ОПАСЕН просто съвсем културно се опита да каже някои неща на хоската, но, уви .... отсреща няма никой.
Аз пък подкрепям ОПАСЕН, по следните причини:
- хоската се появява с идеята за тренд. Добре, всичко е наред. Да, обаче когато цената падна с 8-9 фигури, той изчезна. Колко хора питаха във форума, какво става, ама отговор - никакъв. И защо? Нали колегата искаше да ни покаже как се играе тази стратегия. Ами да беше написал нещо. На мен лично ми беше много интересно да разбера точно в този момент (9 фигури минус) какво се прави - доливаме ли, затваряме ли, ...? Какво.
А Хоската какво направи - покри се. И когато отново се върна на неговите нива, пак изплува във форума, пак с гърдите напред и "вижте кой съм аз", "добавях докрай". Е къде беше той, когато цената беше на 228? Защо тогава не написа "добавям".
Да не говорим, че го питахме и за паунда (във фрийзоната). Отговор пак никакъв. Но пък сега май се появи, защото нивата пак са удобни за "мерене на ... някакви си работи"
И на това ти му викаш коректно отношение. Айде, моля ти се. Да си ходи на Малдивите и да не се връща. И ние ходим тук-там, ама да сме казали. Даже и сме документирани
Добавка: най-малко можеш да обвиняваш Опасен в разните там твои творения. Той е един от малкото, който има доблестта да представи реална сметка, с всичките си позиции (реални) и да не се покрие, когато тръгне на минус. Поне засега във БГ-форекс-пространството той е единствения. за което: чест и почетания.
Това няма значение - просто исках да кажа нещо за историята около теб и GBPJPY, за да знаят новите колеги тук за какво става въпрос! ;-)
Успехи! :-)
PS: Още по-отдавна имаше една история с теб и кабела, ама съм я позабравил, но ... имаше нещо! ;-)
Ето заради такива постове се скапват повечето форуми за форекс в БГ.
Слава богу,че все пак остана 1 в който подобни писания не виреят.
Опасен - наистина не мога да разбера хора като теб? Правиш някакви догадки,че колегата бил фалирал,загубил пари или каквото и да е.
О.К. - дори и така да е,те са си негови и не виждам какво те бърка теб това?Но по-лошото е че се долавя нотка на злорадство и ирония.
Че кой е безгрешен? Кой не е губил пари на Форекса?На кой стоповете не са били отнасяни? И ? Какво следва,да си хвърлям шапката до небето,че човека е загубил пари ли?Или той да го прави заради моята загуба?
Не.Проблемът на хора пишещи по този начин е в тяхното ЕГО. Когато Хоската е залагал на повишение на курса , ти очевидно си бил на обратното мнение и очевидно си бил прав тогава. Но какво от това питам отново?
Хора,колеги,спекуланти стари млади , опитни и неопитни.Ние не сме конкуренти,ние сме от страната на играчите, а не от страната на крупиетата.Така,че ако има повече уважение и толерантност,съпричастност към успехите и неуспехите на всеки един от нас,това ще бъде само от полза.
Пешка, просто споделям фактите и си позволявам малко коментар - ти не намираш ли за странно цялата тая работа?? ;-)
Новите колеги трябва да знаят някои неща за хората, пишещи тук! Информацията е ценен ресурс, а аз споделям информация ;-)
все още не мога да разбера защо се нахвърляте върху единствения който демонстрира игра по тренда. Един ОЧЕВАДЕН тренд като керито няма да свърви скоро, а всички само гледат да скъсяват вместо да се пускат по тренда... нямам обяснение т.е. имам но ще намразите и мен...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Това няма значение - просто исках да кажа нещо за историята около теб и GBPJPY, за да знаят новите колеги тук за какво става въпрос! ;-)
Успехи! :-)
PS: Още по-отдавна имаше една история с теб и кабела, ама съм я позабравил, но ... имаше нещо! ;-)
Ето заради такива постове се скапват повечето форуми за форекс в БГ.
Слава богу,че все пак остана 1 в който подобни писания не виреят.
Опасен - наистина не мога да разбера хора като теб? Правиш някакви догадки,че колегата бил фалирал,загубил пари или каквото и да е.
О.К. - дори и така да е,те са си негови и не виждам какво те бърка теб това?Но по-лошото е че се долавя нотка на злорадство и ирония.
Че кой е безгрешен? Кой не е губил пари на Форекса?На кой стоповете не са били отнасяни? И ? Какво следва,да си хвърлям шапката до небето,че човека е загубил пари ли?Или той да го прави заради моята загуба?
Не.Проблемът на хора пишещи по този начин е в тяхното ЕГО. Когато Хоската е залагал на повишение на курса , ти очевидно си бил на обратното мнение и очевидно си бил прав тогава. Но какво от това питам отново?
Хора,колеги,спекуланти стари млади , опитни и неопитни.Ние не сме конкуренти,ние сме от страната на играчите, а не от страната на крупиетата.Така,че ако има повече уважение и толерантност,съпричастност към успехите и неуспехите на всеки един от нас,това ще бъде само от полза.
Коментар
Форекс Форексов
Dupnica FX Fund си има почивна база на Малдивите, много моля ...
Затворих када на 0740 картинката нещо не ми харесва .Май ще правим клин на дневна .При по-ясен сигнал ще влизам дълга но вече не и къса мисля че нивата са опасни .Ударен стоплос на 15 п профит на кабел от вчера.Кабела неясен имам отложен селстоп на 9930 стоп 9970 таргет отворен .Успехи на всички .Толкова за днес .
Вчера Ми тресна стопа на 1,9930 на късите паунди, но сега на М15 МАКАДА ми дава надежда да опитам отново.Все пак и 9968/62 са си върхове на дневна.Шорт от 1,9951, СЛ-2,0005, ТП - 1,98.
На паунд-йена ми достигна стопа на 247,50 и сега ще чакам само с лимит на 246 за шорт.
тебе нещо те нямаше при голямото пропадане на GBPJPY и се чудех защо не пишеше, за да се кефиш на това как яко си купувал еФтини GBPJPY - мислех си, че са те фалирали при тия 1600 пипса срещу теб за 5 дни, но явно си се спасил ;-) хахаха
Сега курсът пак е висок, пак пишеш във форума и пак си напазарувал добре :-) хахаха
Успехи, все пак - щом като ДЕМО-то те кефи ;-) хехех
Коментар
Форекс Форексов
Yulian A, на никакви левчовци не искам да отварям очите.
Коментар