IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДИСКУСИЯ! това е думата, но как да стане с множеството нападки обиди и прочие, просто не ми се изражда. за да има ДИСКУСИЯ трябва да има ТЪРПЕНИЕ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ИЗСЛУШВАНЕ и ЧУВАЕМОСТ !
    малко са хората притежаващи такива качества, а тези без опит дори не знаят какво означават те!

да си говорим за пазара че стана раздвижването по "анализите" ми от поседлните дни за кабела се казва че 1.9970/80 е важно и може би обръщащо...ха да видим ще има ли познаваемост от моя страна
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• фалират хора който се подвеждат по писанията на този или онзи
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• бе добро слизане 17-18 фигури някъде щом аз оцелях с моя 2 годишен опит е малко съжалявам , последната добавка за малко не я направих от 220 после някой корекцийки пропуснах но съм доволен
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от tzvete
          Идеята ми е, че при една дългосрочна стратегия 9 фигури могат да бъдат разглеждани само като малка почивка по време на купона.

Представете си само колко приятно прекарване щеше да е от 192 досега...
          Явно не си запозната със случая. Според неговата информация, той можеше да издържи не повече от 10-ина фигури-. Последната му обявена добавка беше някъде около 230 някъде, като преди това беше направил доста тъкива. След което се покри. Какво правим тогава при останалите 12-13 фигури?
          кажи ми моля те само с 2 думи - КАКВО ТИ ПУКА НА ТЕБ?

Човека нито са го направили финансов министър,нито е искал пари от теб?
          Може да е довнасял,може да е получил наследство междувременно ,може да е милионер, а може и да пише защото ТАКА му ХАРЕСВА! И какво от това? Проблем ли е?
          Не ми пука въобще, а ми е ИНТЕРЕСНО как на практика се отиграват тези стратегии. Доколкото ми е известно, на това му се казва ДИСКУСИЯ.
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
            Опасен,аз някой фалирал от профити не познавам
            Аз познавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от tzvete
              Идеята ми е, че при една дългосрочна стратегия 9 фигури могат да бъдат разглеждани само като малка почивка по време на купона.

Явно не си запозната със случая. Според неговата информация, той можеше да издържи не повече от 10-ина фигури-. Последната му обявена добавка беше някъде около 230 някъде, като преди това беше направил доста тъкива. След което се покри. Какво правим тогава при останалите 12-13 фигури?
              кажи ми моля те само с 2 думи - КАКВО ТИ ПУКА НА ТЕБ?

Човека нито са го направили финансов министър,нито е искал пари от теб?
              Може да е довнасял,може да е получил наследство междувременно ,може да е милионер, а може и да пише защото ТАКА му ХАРЕСВА! И какво от това? Проблем ли е?

Коментар

А ти за какво мислиш, че примерно аз съм в този форум (както и много други). Ако не мога да контактувам с адекватни личности, да обменям мнения, идеи и т.н. за какво ми е да съм тук? (изключвам времето, когато просто си намирам занимавка). На мен ми е интересно как мислят другите колеги, как виждат това, което и аз гледам.

Ако ще е само бай-сел, бай-сел, благодаря, много мило, но няма нужда.
                Именно,точно това отдавна липсва тук!
                Влизам,поглеждам какво е писано и разбирам,че всъщност нищо не е писано.Има 3-4 човека които се опитват да го направят, но тълпата и масата веднага го "захапват" и започват дразги на ниво 4клас.

Сори ако някой се чувства засегнат,значи се припознал,но аз така виждам за себе си нещата.И не е необходимо сега да започнат разни хора да ми обясняват,че съм сляп или с изкривено виждане.
                Приемете че всеки един е индивид и има право на лично мнение и виждане по всеки конкретен въпрос. Е АЗ ТАКА ВИЖДАМ НЕЩАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от tzvete

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Opasen незнам с какви очи коментираш историята на Хоската,като ти си човекът,който довнася пари за да не фалира с великата си система :lol:
                    ПРави ми впечатление и че всеки път,когато пишеш тук прозира някакво самочувствие през думите ти.Незнам за голям експерт ли се имаш или просто непрекъснатото заяждане и мерене на "достйности" във freezone,която изобщо не е толкова фрий вече,защото е бъкана с реклами, са ти замотали главата и ти друго освен да се заяждаш вече не можеш да правиш.
                    Както и да е ..един съвет исках да ти дам - аз ако имах толкова пишман система,като тебе нямаше никога да си позволя да давам съвети и да коментирам от последна инстанция,защото е нелепо :-)
                    Хоската и ти играете без стопове само дето него го следя,че обикновено играе по посоката на тренда,а ти играеш срещу него заради великата си система :lol:
                    Това малко,като да хванеш най-големия левак в някое футболно първенство и да почнеш да залагаш на Еврофутбол за него ..да увеличаваш залога и да хвърляш боб,кога и твоят отбор ще направи печеливша серия ( в твоя случай ще се обърне тренда )..а докато чакаш да се смееш на другите,които залагат на отбори,които печелят и да припомняш "вие помните ли,че и вие загубихте едно време"
                    Не е важното аз да съм добре..по-важното другият да е зле ..май това ти е мотото на тебе

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      ............ - хоската се появява с идеята за тренд. Добре, всичко е наред. Да, обаче когато цената падна с 8-9 фигури, той изчезна. Колко хора питаха във форума, какво става, ама отговор - никакъв. И защо? Нали колегата искаше да ни покаже как се играе тази стратегия. Ами да беше написал нещо. На мен лично ми беше много интересно да разбера точно в този момент (9 фигури минус) какво се прави - доливаме ли, затваряме ли, ...? Какво.

- Е и какво като няма отговор? Въпросът ми е какво ви пука за неговата стратегия, за неговата сметка, за неговия анализ?
                      Има само 2 възможни отговора:
                      1.Злорадство
                      2.Търгували сте по него,явно е бил убедителен
                      А ти за какво мислиш, че примерно аз съм в този форум (както и много други). Ако не мога да контактувам с адекватни личности, да обменям мнения, идеи и т.н. за какво ми е да съм тук? (изключвам времето, когато просто си намирам занимавка). На мен ми е интересно как мислят другите колеги, как виждат това, което и аз гледам.

Ако ще е само бай-сел, бай-сел, благодаря, много мило, но няма нужда.
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Идеята ми е, че при една дългосрочна стратегия 9 фигури могат да бъдат разглеждани само като малка почивка по време на купона.

Звукозаписно студио

Коментар

• tzvete, 9 фигури (-) са..........9 фигури (-).......ако говорим за основни неща при кери трейд, то при Хоската нещата са малко по-различни.... при този тип операции не се добавя.... купува се падане...... конс... или там каквото е и се продава на нов връх....купува се на кор.... тренд..или каквото е и пак се продава на нов връх.....

Коментар

Караиванов, не си прав, определено. ОПАСЕН просто съвсем културно се опита да каже някои неща на хоската, но, уви .... отсреща няма никой.

Аз пък подкрепям ОПАСЕН, по следните причини:
                            - хоската се появява с идеята за тренд. Добре, всичко е наред. Да, обаче когато цената падна с 8-9 фигури, той изчезна. Колко хора питаха във форума, какво става, ама отговор - никакъв. И защо? Нали колегата искаше да ни покаже как се играе тази стратегия. Ами да беше написал нещо. На мен лично ми беше много интересно да разбера точно в този момент (9 фигури минус) какво се прави - доливаме ли, затваряме ли, ...? Какво.
                            - Е и какво като няма отговор? Въпросът ми е какво ви пука за неговата стратегия, за неговата сметка, за неговия анализ?
                            Има само 2 възможни отговора:
                            1.Злорадство
                            2.Търгували сте по него,явно е бил убедителен

А Хоската какво направи - покри се. И когато отново се върна на неговите нива, пак изплува във форума, пак с гърдите напред и "вижте кой съм аз", "добавях докрай". Е къде беше той, когато цената беше на 228? Защо тогава не написа "добавям".

Да не говорим, че го питахме и за паунда (във фрийзоната). Отговор пак никакъв. Но пък сега май се появи, защото нивата пак са удобни за "мерене на ... някакви си работи"

И на това ти му викаш коректно отношение. Айде, моля ти се. Да си ходи на Малдивите и да не се връща. И ние ходим тук-там, ама да сме казали. Даже и сме документирани

Добавка: най-малко можеш да обвиняваш Опасен в разните там твои творения. Той е един от малкото, който има доблестта да представи реална сметка, с всичките си позиции (реални) и да не се покрие, когато тръгне на минус. Поне засега във БГ-форекс-пространството той е единствения. за което: чест и почетания.
                            Не обвинявам никого в нищо - само констатирам.Кой съм аз че да съдя когото и да било? Аз съм грешен като всички вас и това не ми дава право да съдя никого,а именно и поради тази причина не го правя.
                            Но някой който не ме е виждал, да ме нарича Пешка или незнам как си , говори красноречиво за възпитанието му.

Останете си със здраве и пожелавам на всички ви да се научите на търпение за да касирате по 20-30 фигури печалба , независимо да ли на реална сметка или на демо.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                              Пешка, просто споделям фактите и си позволявам малко коментар - ти не намираш ли за странно цялата тая работа?? ;-)

Новите колеги трябва да знаят някои неща за хората, пишещи тук! Информацията е ценен ресурс, а аз споделям информация ;-)
                              Пешка може да наричаш брат си,баща си или някой с когото си толкова близък, че да си позволиш такава фамилярност (въпрос на възпитание де...)

Информацията който я търси,той я и намира.Незная да ли се изживяваш като месия, че решаваш кой и какво трябва да научи. Но дори и това да са подбудите ти, си има далеч по-елегантни и възпитани начини да се направи това.
                              Явно нещата отново опират до възпитание!

Коментар

• Трябва да разберете, че всеки тук споделя своето виждане за пазара. Никой не е безгрешен. Нека да си го припомняме красиво и единствено с цел - грешките ни да бъдат умерени.

Happy, какво са 9 фигури за кери трейд? Аргументът ви е несериозен.
                                Звукозаписно студио

Коментар

Working...
                                X