IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Opasen незнам с какви очи коментираш историята на Хоската,като ти си човекът,който довнася пари за да не фалира с великата си система :lol:
    ПРави ми впечатление и че всеки път,когато пишеш тук прозира някакво самочувствие през думите ти.Незнам за голям експерт ли се имаш или просто непрекъснатото заяждане и мерене на "достйности" във freezone,която изобщо не е толкова фрий вече,защото е бъкана с реклами, са ти замотали главата и ти друго освен да се заяждаш вече не можеш да правиш.
    Както и да е ..един съвет исках да ти дам - аз ако имах толкова пишман система,като тебе нямаше никога да си позволя да давам съвети и да коментирам от последна инстанция,защото е нелепо :-)
    Хоската и ти играете без стопове само дето него го следя,че обикновено играе по посоката на тренда,а ти играеш срещу него заради великата си система :lol:
    Това малко,като да хванеш най-големия левак в някое футболно първенство и да почнеш да залагаш на Еврофутбол за него ..да увеличаваш залога и да хвърляш боб,кога и твоят отбор ще направи печеливша серия ( в твоя случай ще се обърне тренда )..а докато чакаш да се смееш на другите,които залагат на отбори,които печелят и да припомняш "вие помните ли,че и вие загубихте едно време"
    Не е важното аз да съм добре..по-важното другият да е зле ..май това ти е мотото на тебе
    За разлика от Хоската и такива като теб, аз съм открит и никой не съм излъгал! :-) Сещаш ли се? ;-)

Аз може да губя, но кажи ми колко са печелившите трейдъри! ;-)

Друго ... това, че за момента съм на минус, не означава, че ще загубя, защото аз имам стратегия, която спазвам и тя ми носи редовни вадени профити, които след време, ако е рекъл Господ, ще са ми чистата печалба ;-)
    Аз съм си преценил възможностите, докато Хоската спомняш ли си какво казваше??? Ще ти припомня: "не можело да има толкова голямо пропадане в GBPJPY" !!! Е, какво са 1600 пипса за неговата система ;-)

Успехи! :-)

PS 1: Как си представяш да идвам тук и да се надувам, след като декларирам загуба??? Нещо не мислиш логично.... ;-)

PS 2: Ако който губи не бива да изказва мнение, то 90% от пишещите веднага трябва да спрат да пишат!!! :-)

Коментар

• Няма смисъл да продължавате да спорите,ситуацията е ясна.

Някой хора се изказват нагло и безотговорно.Лъжат за какво ли не.
      Затварят и отварят едни и същи произволни позиции по 3-4 пъти.
      То демо ли е или изобщо такива позиции не съществуват е без значение.
      Целта е да се дразнят другите.
      Има хора които се връзват.
      Понякога и аз се дразня малко.
      Колеги спрете с тези простотии.
      Малдиви,позиции от по 50к,100к,200м и тн. на върха и всякакви други грандомански истории.
      Смешници.
      Хепи загатва че простотията е голяма, а вие я нападате че всеки имал право на мнение и т.н.
      Да всеки има право да се излага както намери за добре.
      Хепи, как може да изказваш такива мнения и да критикуваш комплексарите?Я се засрами бързо.

Шегувам се.
      Не им се връзвай.
      Резултати градивни така няма да се постигнат .
      Само ще се изнервите.
      Успех
      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• След 8 минути да не видим старт на едно връщане при евро/долар под 1.3430 ? Интересно ще е днеска как ще затворим

Коментар

• Точно щях да пиша,че нещо ми намирисва ситуацията и получих ето това:
          09:11 Crosses, whcih so far have been driving the day, have taken a breather. Interesting how the asian equity markets as well as the US are all negative, but the risky assets (aud-eur/jpy-nzd) are all looking very firm. New Paradigm? Or dichotomy?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от OPASEN
            Пешка, просто споделям фактите и си позволявам малко коментар - ти не намираш ли за странно цялата тая работа?? ;-)

Новите колеги трябва да знаят някои неща за хората, пишещи тук! Информацията е ценен ресурс, а аз споделям информация ;-)
            Пешка може да наричаш брат си,баща си или някой с когото си толкова близък, че да си позволиш такава фамилярност (въпрос на възпитание де...)

Информацията който я търси,той я и намира.Незная да ли се изживяваш като месия, че решаваш кой и какво трябва да научи. Но дори и това да са подбудите ти, си има далеч по-елегантни и възпитани начини да се направи това.
            Явно нещата отново опират до възпитание!
            Бате, ти май съвсем откачи!!!

Искаш ли ти да търсиш информация тук, сред милиони коментари през годините ;-)

Освен това, с този коментар аз изказвам и позиция за GBPJPY, където мисля, че балонът се раздува със страшна сила и съвсем скоро трябва да се спука, ама яко! ;-)
            Точно това казвах и преди ония 1600 пипса за 5 дни ;-)
            Разбира се, не се хваля, че съм познал за онзи срив, а просто предупреждавах, както и сега, че такива балони лесно се пукат ;-)

Та, това е, Пешка ;-)

Успехи! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              да си говорим за пазара че стана раздвижването по "анализите" ми от поседлните дни за кабела се казва че 1.9970/80 е важно и може би обръщащо...ха да видим ще има ли познаваемост от моя страна
              еее, чакай първо да ударим тейкпрофита на форексов де още малко има
              Форексов не го мислете
              Мисля те, защото си в моя отбор
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• 08:46 US equity markets look to open lower S&P -4.8 Dow -40

Коментар

• Ето ви още едно фибо. Само че кой да стане рано сутринта да направи входа но пък въпроса беше дали работи, а не как го отиграваме.

http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.gif
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от xaoc
                    да си говорим за пазара че стана раздвижването по "анализите" ми от поседлните дни за кабела се казва че 1.9970/80 е важно и може би обръщащо...ха да видим ще има ли познаваемост от моя страна
                    не знам дали със злорадство го каза, но аз също съм пляснал там профита си, и мисля че ще станеш свидетел на обирърт му.
                    харесва ми в този форум как се говори с жаргони за ситуациите.. много ми харесва даже.
                    Това горе червеното не знам какво е. Просто седя и чакам, за да му се ЗАРАДВАМ. А сега вече сте двама
                    ок

Коментар

Форексов не го мислете

Коментар

• Първоначално изпратено от xaoc
                        не знам дали със злорадство го каза, но аз също съм пляснал там профита си, и мисля че ще станеш свидетел на обирърт му.
                        харесва ми в този форум как се говори с жаргони за ситуациите.. много ми харесва даже.
                        Това горе червеното не знам какво е. Просто седя и чакам, за да му се ЗАРАДВАМ. А сега вече сте двама
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                          Първоначално изпратено от tzvete
                          Трябва да разберете, че всеки тук споделя своето виждане за пазара. Никой не е безгрешен. Нека да си го припомняме красиво и единствено с цел - грешките ни да бъдат умерени.

Happy, какво са 9 фигури за кери трейд? Аргументът ви е несериозен.
                          Всъщност, историята беше за 1600 пипса за 5 дни ;-)
                          че какво ... в usd/zar .... може!
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от tzvete
                              Трябва да разберете, че всеки тук споделя своето виждане за пазара. Никой не е безгрешен. Нека да си го припомняме красиво и единствено с цел - грешките ни да бъдат умерени.

Happy, какво са 9 фигури за кери трейд? Аргументът ви е несериозен.
                              Всъщност, историята беше за 1600 пипса за 5 дни ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X