IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ajax4o, австралийски спеце, как е там хавата. Голяма война става на текущи нива, два дена се тук седи и много се борят. В мен се борят две мнения - рационалното (много е скъп тоя австралийски долар) и спекулативното (има предпоставки за още нагоре) и тъй като пазара е спекулативен и разционалността му е под въпрос залагам на 2рото

Коментар

• При CADа, ще имаме движение в .... неизвестна посока(на север). И със EU, USD и GBP се наблюдават еднакви сигнали. Доколкото последните трима са в ....консолидация!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Първоначално изпратено от Happy68
        Първоначално изпратено от PLP
        Вижте седмична на еврото колеги .Или на када .
        Хеййй, много ти се иска да ходим нагоре в този канадец
        И аз я гледах седмичната в неделя, ама не ми хареса затварянето. Ако беше над половинката на нисходящия (първия) бар на "утринната звезда" нямаше хич да го коментираме - щях да те подкрепя с две ръце. Но засега ще съм пас

А еврото - с това доджи в/у 20ема - направо класика. Но пък тази седмица трябва да преодолеем ТЛ, че иначе няма да ни "огрее"
        Аха така е и поне горната на болинджъра на дневна ще ударим .
        е ти нали 1,10 чакаш ?! А ББ е на 1,08.

стига за днес. приятна почивка на всички
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от PLP
          И аз я гледах седмичната в неделя, ама не ми хареса затварянето. Ако беше над половинката на нисходящия (първия) бар на "утринната звезда" нямаше хич да го коментираме - щях да те подкрепя с две ръце. Но засега ще съм пас

А еврото - с това доджи в/у 20ема - направо класика. Но пък тази седмица трябва да преодолеем ТЛ, че иначе няма да ни "огрее"
          Аха така е и поне горната на болинджъра на дневна ще ударим .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Крителин, изпълнени са условията за сутришна звезда според мен http://www.alpari-idc.ru/ru/candles/morning_star.html но все пак графиката е малка и това няма толкова значение - просто ме дразни тази свещ затова писах

Коментар

• Крителин, изпълнени са условията за сутришна звезда според мен http://www.alpari-idc.ru/ru/candles/morning_star.html но все пак графиката е малка и това няма толкова значение - просто ме дразни тази свещ затова писах

Коментар

• Happy68, ако позволиш ще ти отговоря на лична.... да не дразня публиката .....не за друго.....

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                    Happy68, ясно защо си се кръстила така ... бъди щастлива....
                    Ти нали не си правиш майтап със мен
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• "На всяка човешка дейност са присъщи три отличителни особености: форма, време и отношение - и всичките те се подчиняват на реда на Фибоначи" ВДГанн

Коментар

• Happy68, ясно защо си се кръстила така ... бъди щастлива....

Коментар

• GGeko, споменах, че бих поспорила, но ставаше въпрос за материала, изложен от професора.
                          Относно факта, дали нещо работи (индикатор, линия, фибоначи и т.н.) - аз дадох своето мнение - всичко работи, стига да го ползваш по предназначение. Ако очакваш, че всяко движение, стигнало до 38% примерно, задължително трябва да обърне, си в абсолютна заблуда (не специално ти, просто използвам местоимението). Защото може да отиде и до 62%. Всеки един факт трябва да се гледа в контекста на дадена ситуация, която търсим. Ако използвам горния пример - да, стигнали сме до 38%, но дали въобще се намираме във въсходящ тренд, за да очакваме движение нагоре. Освен това, пазара дава ли някакви индикации, че ще обръща? Примерът естествено е много общ, но се надявам да разбереш идеята ми.

Искаш научно доказателство - е, аз отдавна се отказах да "откривам топлата вода". Направила съм си достатъчно изследвания (ръчно), демек статистика, и съм стигнала до извода, че в дадени условия, това работи. И повече не си затормозявам мозъка. Както и не се замислям, защо кравата дава мляко Просто го пия.

Статистиката на професора - ами тогава вземи и попрегледай "Прогнозиране на финансовите пазари" на Тони Плъмър. Той преди този професор е събрал данни, че числата на Фибоначи работят. Със сигурност има и други подобни материали.

Дали поставям под въпрос различните твърдения - ооо, да! Всеки елемент от моята система на търговия е проверен до най-малкия детайл. Аз също в началото обикновено си казвах, че нещото не работи и го отхвърлях по 2-3 пъти. но после отново се връщах и търсех причината, защо другите го използват. И в крайна сметка намирах. Но за това се иска мнооого труд.

Колко често фибоначи работи при мен? - "на око" - 95%. За останалите 5% не се замислям - просто го приемам. Нищо не е идеално. Всичко може да се случи.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• short eurusd @ 1.3399 tp 1.3371 sl 1.3411

Коментар

• GGeko, а къде пише, че са отчели всички новини, кризи, МА, ЕМА, ПЕНА и т.н.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Када ми удари профита на скалпа http://golohoro.hit.bg/cad3.png

Но кабела ме притеснява - е тази свещичка на 1ч дет свети сабаля рано много ме дразни http://golohoro.hit.bg/GBP_USD+5.png
                                коко при кабела това не е формация morning star,защото условията не са спазени.По-скоро е чук това.
                                За morning star трябва 1-вата свещ,която при тебе прилича на чук да е отворила под предната низходяща свещ.Следващата свещ,с която вече потегляме нагоре да е отворила също под последната меча свещ и дори е желателно да е отворила и под чукчето на твоята графика и да "погълне" 50% от последната меча свещ :-)
                                Поздрави !

Коментар

Working...
                                X