IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    ... имам инфо за тебе никък не е некво арно и за сега се покрива напълно ...
    Знам приятелю , знам .....Инфото ти е точно толкова вярно , колкото трябва да бъде за такива като тебе и компанията ти . Можеш да бъдеш сигурен !

Техническите ти "разсъждения " няма да коментирам ! Все пак уважавам себе си .....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• всичко работи тандемен ... само трябва да се гледа ...

и сантиметър не си мръднал в развитието си тандемен

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Утре я ме има в тая тема ,я ме няма .Но написаното от мен за Вас си остава .

Коментар

• хм!? това слизане хич не ми харесва и почвам да си мисля, че утре ще се спуснем за ново дъно. (за потвърждение е нужно да се изчака дневното затваряне)
          Лично на мен един сел нздусд от 6780 със стоп 6820 и цели 6650 ми се струва нелоша идея.
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• ДОЛАРЕ НАПЪНИ ПАК ШАРЕНОТО ЕУРО!!!!!!ПОКАЖИ КОЙ Е СИЛНИЯ!!!КАКТО СЕ КАЗВА ,НЕКА ПОДКРЕПИМ ДОЛАРОВАТА ИДЕЯ,НАЙ-ИСТИНСКАТА В ИСТОРИЯТА НА ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
              То нищо не се е променило качественно, само целта идва малко висока. За зеленото не те разбирам. А за страха, като гледам си слагаш стопове значи няма как да стане нещо страшно.
              Мане, аз търгувам и реални доставки кеш дългосрочно едната ми беше от1.3420 другата от1.3570 и на 19 май минах в евро ,обаче като консолидира наоколо и предвид фундамента и сезона се прибрах пак в стадото на мечките да чакам паритет.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Мухаха

Макар че Техничарите-Лаладжии(забележете новия термин който ползвам ) това дето са го написали си е пълна глупост за мотивите им да влязат в сделка ,дано разберат за какво им набивам Канчетата -Седмична е графиката -тя е !

Утре я ме има в тая тема ,я ме няма .Но написаното от мен за Вас си остава .

Поставяйте си цели по Седмична графика !

Хау

Коментар

SPART, остави го хемуса, не е от осреднителите с които си свикнал да се бъзикаш. Комплексен трейдър е, уверено стъпващ по Пътя.
                  Кажи за дъното днес какво ти е мнението. Фалшив пробив ли беше, стопове ли събираха (както би казал П.К.) има ли въобще фалшиви неща в пазара?
                  Мане Хай ... виде ли ми вторят опит на лъсъто ... много се гордея с него надявам се да го оцениш по достойнство ...

Спарте ... имам инфо за тебе никък не е некво арно и за сега се покрива напълно с това дето съм успял да си изградя като представа за теб ... виж да ти кажа как седят нещата ...

Първо: Аз съм Рак ... това значи че настроенията много ми въздействат и винаги си нося последствията от това било то позитивни или негативни ...
                  Второ : Незнам с какво ще обогатя личноста ти ако ти обясня контрежите си ...

но нека все пак ти обясня ...
                  значи .... станах сабале почесъх се малко и викам това днеска май ще оди да види ко прай дъното ... и викам добре ... ше дебнем ... отидох пих кафе пак ( кафето го пия много прекалено много цигари тоже пуша алот ) именно заради пушилката трябва да се изнасям на терасата заради туй че наследникът да не се научава да пуши от малък .... връщам се от пушилката и кафепиежът гледам то припаднало викам бря
                  ко му стана на туй че тъй се отпуснало и седя и дебна и то си се спуска ... и като стигна 2160 и го почнах и .... ако трябва да потребя твоята терминология .. на гъсто беше добавакът .... и сега ще ти се и обоснова за таз дивашка моя постъпка днес ... значи ... сега ще те учудя и не само тебе де и тандема даже ще се заяде с мен ... ама той ми е просто толкоз паднал в очите че повече немой... та ... значи отваряме месечна графика и гледаме следната далавера имаме дънце от 0.82210 на мидъл имаме и връхче от
                  1.60377 на мидъл тоже нали така ... такааа сега идва забавата фащаме и намираме средната аритметика на тез две числа и се получава нещо от порядакът на 1.212935 това се явава баш средата на движението на всичия тоз период ... та незнам дъл си забелязвал ама пазаря много ги обича такива нива ... независимо на кой фрейм ... и си викам неможе да не може и ... така ... поцъках погризах си ноктята и оно фана че стана освен това видях темата на коко и допълнително се амбицирах че он и той като мене много обича да се занимава с мишън импосибъл ...и това е то ... а да ... има и още нещо ... снощи рокито ме амбицира да вида дъл немога да изкарвам малко по сериозен леф и ... днеска стана ... утре ше стане ли ... незнам ... ама неска стана ... и ... така ...

и един съвет от мен Спарте ... зле поднесената просташка шега буди съжаление а не възхищение ... имаше един приятел ми казваше не си толкоз интелигентен че да се правиш на идиот ... и ... така си е не съм ... опасявам се обаче че и на теб не ти се получава твърде добре ..... това разбира се е лично мнение и може и да бъркам ... знам ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    И аз мислех до вчера за корекция поне до ~1.27~,НО ВЧЕРА ОКОНЧАТЕЛНО ЗЕЛЕН ДО ЯВНИ ИДИКАЦИИ.Щото много страх брах.
                    То нищо не се е променило качественно, само целта идва малко висока. За зеленото не те разбирам. А за страха, като гледам си слагаш стопове значи няма как да стане нещо страшно.

Коментар

Скалпираш ли на тази двойка? Бях останал с впечатлението, че отиграваш фундаменталните новини.
                      И двете.
                      * think positive * think simple * think big *
                      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                        Затваряне на 1.0503 +13 р
                        Скалпираш ли на тази двойка? Бях останал с впечатлението, че отиграваш фундаменталните новини.

Коментар

• [QUOTE=ManUtd;1106599] Чак такава волатилност за оставащия час няма как да стане. А и пазарът е доста булиш, просто ще пробива 2350 в утрешния ден.

И аз мислех до вчера за корекция поне до ~1.27~,НО ВЧЕРА ОКОНЧАТЕЛНО ЗЕЛЕН ДО ЯВНИ ИДИКАЦИИ.Щото много страх брах.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Чини ми се на М30 проби триъгълника надолу.Т.е.до 23н може да има ново 1.21+
                            Чак такава волатилност за оставащия час няма как да стане. А и пазарът е доста булиш, просто ще пробива 2350 в утрешния ден.

Коментар

• short1.2251 sl1.2270 tp 1.2140

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                                Айдее, натоварихме усд/кад за нагоре на 1.0490
                                Затваряне на 1.0503 +13 р
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X