If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера хубаво ме обочава братми .вика слагаш стоплес на нула като видиш пе4алба нафоре надоло викам добре и тренирах ама на демо ина4е луд ли съм на истината да таргувам там кадето ги има парите в акаунта.да бе да.иразбрах как е.днес ште искам да игарая наистинските пари.сега мисля защо да пускам порачки и накъде .чуда се но трябва ина4е само се стои бездействаме.
В 8оо барчето отвори на 1,2210. Точно на лъча и тръгна надолу. Има доста подкрепи с последен рубеж 1,2160. След това нормално е да търси ново дъно. Долният лъч е чак на 1,2040. Минаване над 1,2210 до 12оо часа ще намали натиска надолу. Отгоре лъчът е на 1,2270.
Аватара ти е еврейска свастика - не е истинското изображение на КИ. Истинското изображение на ИН+ЯН = КИ е с обратна посока т.е. КИ се върти по часовника, това е и космическото движение от ляво на дясно. Сигурно е че не си знаел иначе не би парадирал с еврейската свастика, която е умишлено обратна. За съжаление много "творци" в наше време започнаха да изобразяват КИ по обратен начин, както и много други обратни явления намериха почва по света и у нас. А иначе поздравления за идеята. И-ДЗИН е настолната ми надомна книга. Здраве ти желая !
басмамата как мъ излови ... ич даже не предполагах че някой ще има очи да го види това ... пък ... за другото ... грешка няма ...
виж спарте ... да ти го кажа направо че няма се разберем и да си лягам вече ...
сам съм други няма ... няма никва компания и душевен няма и комфорт няма .... чувам си разни работи от тук от там и си ги спомням от време на време това е ...
много повече от успехите които си ми пожелал да ти се случват и на тебе ...
спорна търговия ако търгуваш ... ако не търгуваш ... здраве ... е ... ако търгуваш пак здраве афкорсет ... за успехите се разбрахме ... такааа ... вече мога да положа морна трътка че като стана имам вироносие и прекомерна самоувереност да сборвам
да се не чувстваш уважен ... на всеки се случва ... неможе само да се печели ...
компания ще си отворя след първият милион ... за сега още набирам ресурс
Аватара ти е еврейска свастика - не е истинското изображение на КИ. Истинското изображение на ИН+ЯН = КИ е с обратна посока т.е. КИ се върти по часовника, това е и космическото движение от ляво на дясно. Сигурно е че не си знаел иначе не би парадирал с еврейската свастика, която е умишлено обратна. За съжаление много "творци" в наше време започнаха да изобразяват КИ по обратен начин, както и много други обратни явления намериха почва по света и у нас. А иначе поздравления за идеята. И-ДЗИН е настолната ми надомна книга. Здраве ти желая !
хаха xemuse под компания май се има предвид приятели, с това бебе+форекс да не си забравил какво е това
no offense ofc )
иначе утре за нагоре май май може и малко надолу ама едва ли )
човекът иска да се нахрани с отрицателните емоции които предизвиква у хората ... не е единствен ... българите сме така ... ко да праш съдбъ ...
за утре ... вече е утре ... ... я нагоре я надоле ... знаш ли го ... за момента ми се струва добра идея за плавно нагоре ... ама ако се събудя след 6 ако даде господ дори седем часа ... ше ги видя какви са ги свършили торанагите ...
за офенса ... няма какво да се обиждам ... незнам ... или съм прос или съм празен
]..компания ще си отворя след първият милион[/U] ... за сега още набирам ресурс
Ами успех тогава ! Но поне засега компанията ти се представя за това което изобщо не е .....Но разбира се предпочитаме да не и разваляме " душевния" комфорт , че иначе не е интересно .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар