IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чини ми се на М30 проби триъгълника надолу.Т.е.до 23н може да има ново 1.21+
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Лууни

Айдее, натоварихме усд/кад за нагоре на 1.0490
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Това обаче никой спекулант не го интересува ....Освен ако няма намерение да държи отворени къси долари до след 2065 г.!
        Със сигурност не може да се нарече спекулант някой, който го вълнува такава рамка. Тази 2065 г. метафорично ли я споменваш или има някакъв особен смисъл?

Коментар

• Мухаха ,и на Миро му дадоха микрофона на Евровизия ,и къв нафукан беше ,досуш като някои от ,последните в тая тема ,и се оказа че ГОДИНИ певческа кариера в Булгаристан не стига и за нищо пред действителноста Успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            има ли въобще фалшиви неща в пазара?
            Не , няма фалшиви неща на тоя пазар ---това не е бефебето ! При форекса ако имаше фалш аз нямаше да се мъча да копам изобщо -- вервай ми !

На седмична база има ВРЕМЕ за още спад . Следващото дъно е 1825 , но по -важното е 1640 ....Чисто анализаторски дъно под 1.07 изобщо не проектирам при сегашния световен ( икономически и геополитически ) фундамент . Преди около 2 години споменах по друг повод ,че САЩ постепенно излизат от "политиката на силен долар " . Не за друго ,а защото през 21 -век предизвикателствата не са като тия от 20 и век .

Това обаче никой спекулант не го интересува ....Освен ако няма намерение да държи отворени къси долари до след 2065 г. Май в тоя форум ( а и не само тук ) такива няма !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• SPART, остави го хемуса, не е от осреднителите с които си свикнал да се бъзикаш. Комплексен трейдър е, уверено стъпващ по Пътя.
              Кажи за дъното днес какво ти е мнението. Фалшив пробив ли беше, стопове ли събираха (както би казал П.К.) има ли въобще фалшиви неща в пазара?

Коментар

• Аз пък не вдявам как средната цена на Хемус му е 2132 ...демек само 20 пипса от дъното ....Нагъсто ли е удължавал ? Или е традиционното усеряване ( пардон ...уригнах се , то малко просташко пада ,ама човещина не мож го сдържиш ?!!) , исках да кажа усредняване ?
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Така те искам евро!Само 2355, нищо повече

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                    ...честно казано от сутринта до сега средната ми позиция след безжалостни добавки ( с което не се гордея ) е 2132 ...
                    Браво Хемус, направо си го разпрал пазара днес. Поздравления.
                    Тия добавки не ми приличат много на ПА, ама може и да бъркам, аз съм вече дъртак.

Крити, наоколо ли си да си почешем вълново езиците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      Метеосче, метеосче, ако въобще виждаше пазара....
                      Само ти ми липсваше сега, заради спекуланти като теб не мога да обърна тренда поне малко...
                      Мошенник!
                      От както се помня една цифра не написа у форома!Все знаеш и все си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                        Спад под 2244, скоро не виждам.....
                        Цетната се върна там, където трябваше да бъде...
                        Да видим
                        Ах друго си е пна платформа в нас...
                        Айде де искам 2350, пуснете ме
                        Метеосче, метеосче, ако въобще виждаше пазара....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Слезе ли обаче цената пак под 1,22 смятай че ние с дългите сме оцапали гащите
                          Спад под 2244, скоро не виждам.....
                          Цетната се върна там, където трябваше да бъде...
                          Да видим
                          Ах друго си е пна платформа в нас...
                          Айде де искам 2350, пуснете ме
                          Last edited by mateosf; 01.06.2010, 19:35.

Коментар

• според мен пътят по 4 часа е надолу до края на деня може да се върне отново в ниските стоиности успех
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                              Да не забравяме, че имеме ново дъно, независимо дали пробива е фалшив или не.
                              Абсолютно правилно! В деня в който имаш ново 4-годишно дъно, не очаквай чудеса при движението на север. Ако това е средносрочно дъно, трябва да се очаква изграждане на това дъно поне до края на тази седмица! А това означава поне 3-4 резки движения и в двете посоки през този период!!!

И все пак това възходящо движение ми се струва преждевременно. Някак си изкуствено е, най-вероятно компютрите стоят зад него... тъй наречените високочестотни търговии.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Слезе ли обаче цената пак под 1,22 смятай че ние с дългите сме оцапали гащите

Коментар

Working...
                                X