Чини ми се на М30 проби триъгълника надолу.Т.е.до 23н може да има ново 1.21+
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТова обаче никой спекулант не го интересува ....Освен ако няма намерение да държи отворени къси долари до след 2065 г.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеима ли въобще фалшиви неща в пазара?
На седмична база има ВРЕМЕ за още спад . Следващото дъно е 1825 , но по -важното е 1640 ....Чисто анализаторски дъно под 1.07 изобщо не проектирам при сегашния световен ( икономически и геополитически ) фундамент . Преди около 2 години споменах по друг повод ,че САЩ постепенно излизат от "политиката на силен долар " . Не за друго ,а защото през 21 -век предизвикателствата не са като тия от 20 и век .
Това обаче никой спекулант не го интересува ....Освен ако няма намерение да държи отворени къси долари до след 2065 г. Май в тоя форум ( а и не само тук ) такива няма !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Аз пък не вдявам как средната цена на Хемус му е 2132 ...демек само 20 пипса от дъното ....Нагъсто ли е удължавал ? Или е традиционното усеряване ( пардон ...уригнах се , то малко просташко пада ,ама човещина не мож го сдържиш ?!!) , исках да кажа усредняване ?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение...честно казано от сутринта до сега средната ми позиция след безжалостни добавки ( с което не се гордея ) е 2132 ...
Тия добавки не ми приличат много на ПА, ама може и да бъркам, аз съм вече дъртак.
Крити, наоколо ли си да си почешем вълново езиците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМетеосче, метеосче, ако въобще виждаше пазара....
Мошенник!
От както се помня една цифра не написа у форома!Все знаеш и все си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеСпад под 2244, скоро не виждам.....
Цетната се върна там, където трябваше да бъде...
Да видим
Ах друго си е пна платформа в нас...
Айде де искам 2350, пуснете ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеСлезе ли обаче цената пак под 1,22 смятай че ние с дългите сме оцапали гащите
Цетната се върна там, където трябваше да бъде...
Да видим
Ах друго си е пна платформа в нас...
Айде де искам 2350, пуснете меLast edited by mateosf; 01.06.2010, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеДа не забравяме, че имеме ново дъно, независимо дали пробива е фалшив или не.
И все пак това възходящо движение ми се струва преждевременно. Някак си изкуствено е, най-вероятно компютрите стоят зад него... тъй наречените високочестотни търговии.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар