Сел лимит 2740 -фе 100
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеНали играеш демо бе недей да желаеш лошо на другите с реал.Не ме питай защо,ако си любопитен виж по-задните ми постове за обяснението.
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеДа видим дали ще се развие следния мой сценарии:
На първо место
Еврото напредва до 1,2530-40 към 14:45 щото играчите са нервни.
2. Към 15-15:15 часа вече имаме спад до 1,2510-20.
3. е в три варианта
3.1 Данните за заетоста са лоши
следоватерно еврото скача до 1,2590-1,26 щото данните са изконсумирани от четвъртък
3.2 Данните са добри и еврото пада до 1,247
3.3 На никой не му пука за данните еврото стига до 1.26-30
4. Най лошото е няколко едри риби да знаят че данните са добри и да сринат еврото до 1,2350-60. Пу пу пу.
Пиша щото нема кво да се правиФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Да видим дали ще се развие следния мой сценарии:
На първо место
Еврото напредва до 1,2530-40 към 14:45 щото играчите са нервни.
2. Към 15-15:15 часа вече имаме спад до 1,2510-20.
3. е в три варианта
3.1 Данните за заетоста са лоши
следоватерно еврото скача до 1,2590-1,26 щото данните са изконсумирани от четвъртък
3.2 Данните са добри и еврото пада до 1,247
3.3 На никой не му пука за данните еврото стига до 1.26-30
4. Най лошото е няколко едри риби да знаят че данните са добри и да сринат еврото до 1,2350-60. Пу пу пу.
Пиша щото нема кво да се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАко са лоши,доларът пак ще яде пердах
И както на дневна ми се привижда обърната H & S,като нищо ще отпраши на 1.28 +Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеИмаш ли успехи? И откога играеш?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнениеПенчев в Делтасток ли работиш?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАко са лоши,доларът пак ще яде пердах
И както на дневна ми се привижда обърната H & S,като нищо ще отпраши на 1.28 +
Колкото до 1.28+ изчакай поне да минем 1.2670 после ще говорим за следващите цели.Успех!..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
И както на дневна ми се привижда обърната H & S,като нищо ще отпраши на 1.28 +
Коментар
Коментар