IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
    Айдеее, в долната граница сме на канал, виден на 4-часова. От тук - оскок до 1.0450. Кеф.
    панда, по-вероятно е ход до 1.0300 според мен. 0410 е здраво ниво. това нагоре е корективно.
    разбира се не е препоръка. все пак си имаш глава и рамене
    айде отивам на плаж да се пличкам.
    успех на търгуващите
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Плюс - петролът продължава да дъни надолу, плюс - лека корекция на хода нагоре на индексите днес май, плюс - юрото - шут отзад! ))
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Плюс - обратна глава и рамене формирани, плюс - гоним мувинг-евъриджето на 4-часова...
        Last edited by pana_bg; 03.06.2010, 14:30.

Коментар

• Лууни

Айдеее, в долната граница сме на канал, виден на 4-часова. От тук - оскок до 1.0450. Кеф.

Коментар

• Forex Master написа:
            Изумявам се с каква злоба хамериканските СМИ говорят за еврото и проблемите в еврозоната.
            Първоначално изпратено от Jay Gould
            Jay Gould написа:
            Нали са на къси позиции повечето китове, още от януари, какво се чудиш?! В момента още от февруари-март месец, тече зарибяване на цацата. http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...5&df=8&dflid=3
            "Колкото повече, толкова повече" както казва Мечо Пух, а и те са го чели
            На 04, 14 и 28 юни обаче, ще има бой по долара.
            Време е да се огледаме
            Last edited by Jay Gould; 03.06.2010, 14:18.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
              въпрос за 1 милион долара - това заради данните ли е или просто някой иска да си купи евтино ? Вие как мислите ?
              смяташ да влизаш с 10 лота ли , че така го оцени въпроса.
              според мен е по малко и от двете
              днеска швабите почиват и е възможно да има изгъзици

Коментар

• въпрос за 1 милион долара - това заради данните ли е или просто някой иска да си купи евтино ? Вие как мислите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                  каса на останалите 2/3 на 6760 - +20 и дълга 6760 стоп 6728 и цел 6890

големи финтове докато поставим правилната диагноза
                  каса + 130

Коментар

• Предишното дълго отиграване го направих от 1.0170 до 1.0350 средно.

Коментар

• Сега съм 30 пипса под кота нула. Гледаме мача.Следвам си първоначалния замисъл и стратегия. И ми дреме на шнура. Крепи ни и вярата, че дългосрочното обръщанена тренда при тази двойка вече е факт. Впрочем, изгоден за канадската икономика.
                      Last edited by pana_bg; 03.06.2010, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                        Петролът комай подновява движението си по тренда за надолу. Сигнал за разпродажба на канадци от тези нива. Цел поне 1.0450 Аз вече натоварих от 1.0384 средна. Може и да се прееба тоя път (крайно време е ). Че има и един рисков фундаментален фактор (новата лихвена ситуация). Надявам се да наддлее обратния такъв (очакване в скоро бъдеще на подобни стъпки в вругите развити страни, сравнително малката разлика и сега и т.н.).
                        Индексите определено имат ход на горе. Но той вече е в ход. УСД/КАД така или иначе вече коригира съществено.
                        Струва ми се че сме слезли под моментната равновесна точка, преместила се според мен в зоната около 1.05.
                        С ММ мисля съм добре подсигурен. Мога да си позволя опъване на ластика до 1.015. Провидението да ни пази!
                        Last edited by pana_bg; 03.06.2010, 12:33.

Коментар

• Важното ниво след 12оо часа е 1,2295. Барчето отвори над него. Да видим дали това има някакво значение.

Коментар

• Само М5 каналът е все още не е обърнал нагоре. Може покачването, ако се осъществи, да е по-голямо...

Коментар

• Айде драконее, бииййй 2280 да зарадваш 40,78% от форомааа

Коментар

• Първоначално изпратено от systray Разгледай мнение
                                Хемусе, привет! Тук съм си - упражнявам се тихомълком и хич не ми се пише напоследък
                                куайт разбираемо сисе ... куайт разбираемо ...
                                бай дъ вай ... сега загледах едночасовата ... и ми се привижда такова издрънкване че не е истина ... ако стане туй дето си мисля може и до 2150 да се излупа ... хм хм .. трябва още малко да си настроя телескопа ...

Успехи пак

Коментар

Working...
                                X