If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде признай си като между приятели, че само се бъзикаш с тия Фибота. Като те гледам как и къде си ги напускал освен зевзешки номер, друго няма как да е.
гледай 4е само то се ка4ва - долара не пада оба4е
зна4и то4но в еврото е проблема
а долара не пада заради риск аваршъна
Злоблив, на 1.8% агрегатен спад в долара за днешния ден да казваш, че не падал звучи малко странно.
А риск авършъна не е ли оная работа заради която долар/йена ще затвори днес под сегашното дъно от 86.90 вместо да рипа, ряпа както ти си мислиш?
Приятелче,
да ти кажа започнах с демото и е лесно да играеш с 100000, но е друго да играеш не реал с 5000 долара, е с толкова започнах, но явно човек не може да получи помощ или съвет от тук, а би трябвало...
Цигулко....щом са ти останали 50% от акаунта и щом ти е първи сигурно ще е бил около 500$ или по-малко, та тя се е видяла накъде отива. Пускай демото и увеличи скрийнтайма. Реала няма да ти спести времето в сегашната ситуация, защото нямаш опит и тази загуба ще е неефективна пък ако ще и 30К да изгубиш и да се хвалиш че си бил с реален акаунт [/QUOTE]
Какво да кажа Крити, като по учебник, не само Елиът ами още една камара техники си намериха пазарно "потвърждение". Само не знам дали маркет съпорта 2150 е бил и някакво Фибо, така ще е пълна картинката, ама трябва да питам Рукито - той им разбира много на Фиботота.
само от 62 фибо разбирам.за другите не ме питай
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Ахааа, еми аз чета последните 5 поста като влезна и така. Просто твоя не е бил там .
Еми хубаво си направил, то това твойто е с много дългосрочна цел така че не се коси. До другата година по това време ще си на добра печалба. Ама ти ако си купил долари на 1.20 е много лошо. Не може от 1.58 до 1.20 да пада без корекции и ти да продадеш евро с цел още 10-20 фигури да речем.
Аз не съм се разбързал за никъде-действието ми беше породено не толкова от желание за печалба,а от търсене на по-голяма сигурност за ,,белите пари за черни дни"
П.П.По едно време всички бяха се разврякали в един глас,че еврото ще изчезва като валута
Мане какво ще кажеш за селла под 1.22 и сегашното рали ? Ех този елиът
Какво да кажа Крити, като по учебник, не само Елиът ами още една камара техники си намериха пазарно "потвърждение". Само не знам дали маркет съпорта 2150 е бил и някакво Фибо, така ще е пълна картинката, ама трябва да питам Рукито - той им разбира много на Фиботота.
Омръзна ми да обяснявам на всеки поотделно,но за последно-извърших една операция по обръщане на депозити от евро в долари с цел печалба от курсови разлики.Само че засега е загуба
Ахааа, еми аз чета последните 5 поста като влезна и така. Просто твоя не е бил там .
Еми хубаво си направил, то това твойто е с много дългосрочна цел така че не се коси. До другата година по това време ще си на добра печалба. Ама ти ако си купил долари на 1.20 е много лошо. Не може от 1.58 до 1.20 да пада без корекции и ти да продадеш евро с цел още 10-20 фигури да речем.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Еми идеален си , ама да не е на демото .
Ама ето го сигнала за къса се задава. И той е там около 70.
ПП: А защо означава такива загуби???
Не можеш ли да затвориш късите и да отвориш дълги. Или държиш 1 позиция полвин година , на загуба от 10 фигури ????
Омръзна ми да обяснявам на всеки поотделно,но за последно-извърших една операция по обръщане на депозити от евро в долари с цел печалба от курсови разлики.Само че засега е загуба
Щом не слагаш стоп на късата няма да ти изплатя милиона, защото ще го профукаш
Не се тревожи, в момента който е преведен по сметката го шибвам в някоя швейцарска банка и първите лихви ги ръгам на Форекс (щото от Форекс ще съм изкарал с 3000$ - 1000000 Паунда). А от там нататък всичко ще си харча като пълен селски гъзар.
Не ме отчайвай с това 1.30-знаеш ли какви загуби означава това за мене.А иначе на демото аз съм къс от 1.2470Ама стопа ми беше бая по-длибочък от твоя
Еми идеален си , ама да не е на демото .
Ама ето го сигнала за къса се задава. И той е там около 70.
ПП: А защо означава такива загуби???
Не можеш ли да затвориш късите и да отвориш дълги. Или държиш 1 позиция полвин година , на загуба от 10 фигури ????
ЕЕЕЕее ,тренда замина .
Близките 2 месеца статистиката ще е за биковете. Поне до към 1.30. Ама какво лутане ще е до там никой не знае. Обаче на часова е толкова красива графиката че човек да се любува само. И сега като отприщи 100-150 пипона надолу, красотааааааааааа.
Аз от тях 80 да взема и съм на седмото небе.
Не ме отчайвай с това 1.30-знаеш ли какви загуби означава това за мене.А иначе на демото аз съм къс от 1.2470Ама стопа ми беше бая по-длибочък от твоя
Нищо ново под слънцето. Басирам се за милион паунда, че днес от дълги нищо не си прибрал и през цялото време си чакал сигнал за къса. Колко сме еднакви всички в началния си стадии (първите 3 години трейдинг) си нямаме и на представа
Айде давай ми парите , кво чакаш.
Пиши ЛС да ти дам банкова сметка
И скрийншот на зделката . Даже имам 2 дълги ама едната е само с 30 пипа печалба
Коментар