IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    хм!? това слизане хич не ми харесва и почвам да си мисля, че утре ще се спуснем за ново дъно. (за потвърждение е нужно да се изчака дневното затваряне)
    Лично на мен един сел нздусд от 6780 със стоп 6820 и цели 6650 ми се струва нелоша идея.
    каса на 1/3 та тука 6740.
    падне ли под 6730 ще яде хасан баница
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• По лъчите. Важното ниво в 16оо става 1,2189. Близо до дневното дъно за systray. Нагоре нивата са 1,2224 и 1,2258.
      Last edited by GoDim; 02.06.2010, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Прото.
        А, да ! Тука никога не е писал а и едва ли ще пише някога като се има предвид " тежестта " на дискусията .

Има си нормалните -- за съжаление -- житейски проблеми към момента , които не му позволяват и да трейдва .

Изобщо ако инвестора иска да не е толкова лек форум , би трябвало да направи един скрит в който пишещите там поне да имат един реален акаунт пък даже и с 50 долара да е . В такива скрити форуми дискусиите са съвсем други ...Оттатък в зоната имаме скрита секция , но ГГГ направи твърде късно за да се развие .

Виждаш ,че вече 3 месеца не можем да подкараме форума там като цяло . То затова си има и обективни причини .........но .....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Прото.

Коментар

защо най-колоритният от зоната не пише тук? Има неподражаем стил, едва ли би останал незабелязан.
            Кой имаш предвид -- по ник -- че не се сещам ? Там всички с над 1000 поста са колоритни . Повечето ги познавам лично и чат -пат контактуваме , въпреки че много по-рядко пишем за пред аудиторията ....

Част от зоната драска и тук със същите никове , с които е и там -- което добре де !

Някои бивши тамошни --слабоизяващи се -- участници тука са много активни с други никове ....

Друга категория от зоната --пак доста незабележима навремето -- занулила няколко форекс акаунта , сега тука е много активна в темите за БФБ-то ( съответно и в "търговията " там ) .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              т.е. пак ли ще стане 1.2120?
              За мен това е много вероятно. Но преди това дневното дъно 1.2180 е пречка

Коментар

• т.е. пак ли ще стане 1.2120?

Първоначално изпратено от systray Разгледай мнение
                Най-вероятно грешиш. В момента има фейк на дневен връх на 15м. Следва тест на дъното
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Браво на тях.
                  СПАРТ, защо най-колоритният от зоната не пише тук? Има неподражаем стил, едва ли би останал незабелязан.

Коментар

Върнаха ли и "членския внос"?
                    Да ! Даже с мейл ми се извиниха за причинените неудобства..... Изобщо по отношение на комуникацията с тях , нямам никакви проблеми --било по чат , телефон , имейл , лични срещи !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Браво на Бенчмарк !

Макар и със закъснение , успяха да решат проблемите със салдата и историята по графиките .
                      Добра новина, явно работят сериозно.
                      Върнаха ли и "членския внос"?

Коментар

Нали щях да му пиша хвалебствен мейл за петата, но не сварих, докато напиша "Здравствуй, Дмитрий, как у тебя дела" и тя свърши.
                        Викам си ще изчакам до утре да видя ще се светне ли за неправилна и го гледам днес е покрил и двата варианта. Тъй като трети няма за вчерашния лоу значи ще е познае 100%.

Снощи те търсих, но те нямаше из форума.
                        Крити, каунта ти е абсолютно коректен. Вътрешната ти нотация изглажда всички проблемни точки при Дмитрий, които ги коментирах преди два дни. Отговаря на индикаторите и съгласуваност във време.
                        Само един твой вчерашен пост ме подведе, че "еврото направило средно-срочно дъно", та останах с впечатлението, че и ти си видял край на 5-та, не на Б.
                        Поздрави
                        Сега ако тръгва Ц ще видим как ще го завърти пазара. Още днеска трябва да го купуват за 2450 и при успех там нещо около 2700. До края на американската сесия ще се изясни.
                        Иначе относно дъното е прекалено рано да се каже още - аз забелязвам едно и то е,че свободното пропадане завърши поне на този етап.

Каунта го направих, защото видях, че си ме търсил и останах поласкан

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                          Абе Возний. E вече е яко раздвоен.
                          Нали щях да му пиша хвалебствен мейл за петата, но не сварих, докато напиша "Здравствуй, Дмитрий, как у тебя дела" и тя свърши.
                          Викам си ще изчакам до утре да видя ще се светне ли за неправилна и го гледам днес е покрил и двата варианта. Тъй като трети няма за вчерашния лоу значи ще е познае 100%.
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          GoDim ето ти каунт от мен. Днеска седнах да го надраскам:

http://www.prikachi.com/files/1628321s.gif
                          Снощи те търсих, но те нямаше из форума.
                          Крити, каунта ти е абсолютно коректен. Вътрешната ти нотация изглажда всички проблемни точки при Дмитрий, които ги коментирах преди два дни. Отговаря на индикаторите и съгласуваност във време.
                          Само един твой вчерашен пост ме подведе, че "еврото направило средно-срочно дъно", та останах с впечатлението, че и ти си видял край на 5-та, не на Б.
                          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Май при EUR/USD се оформи дъното
                            Най-вероятно грешиш. В момента има фейк на дневен връх на 15м. Следва тест на дъното

Коментар

• Май при EUR/USD се оформи дъното
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• връхта се развивам.май дори се равих ок.вече съм многого добър и няма спиране.мерси довиждане.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X