IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
    Подозирам, че си безгрижно цъкащ техничар, който не се мори да търси корелации между хонгконгската борса и цените на иранските фурми. Ако е така - мисля че ще завъртим някоя и друга сносна дискусия!
    По-вярно и сам не бих могъл да се опиша.
    Преди години ги търсех, ама много бързо се сменят и ми идва преко сили.
    А може и интелектуално да съм по-близо до Дик отколкото Вайсман и го карам напряко през полето.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      4un4o
      видя ли как познах 4е кросовете на йената
      ще ряпат

а глупако?
      Какъв е този термин ряпат??/ За сефте го чувам Умнико. Ще отговориш ли на въпроса ми защо риск апетита оказва такова влияние на долара??/
      дълга Яна да яде ряпа - така ли да те разбирам??
      И накрая ПОЗНА ли или го анализира и предвиди????
      Last edited by 4un4o; 01.07.2010, 23:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
        Кросовете съм ги изтрил от платформата, че не им разбирам и са ми много сложни.

Ти като изтъкнат фундаменталист ще си кажеш ли мнението защо има такъв масивен сел в златото и дали е началото на големия спад, който всички контрели бленуват?
        Подозирам, че си безгрижно цъкащ техничар, който не се мори да търси корелации между хонгконгската борса и цените на иранските фурми. Ако е така - мисля че ще завъртим някоя и друга сносна дискусия!

Коментар

Ти като изтъкнат фундаменталист ще си кажеш ли мнението защо има такъв масивен сел в златото и дали е началото на големия спад, който всички контрели бленуват?
          златото не го следя

Коментар

и продължавай да гледкаш как рипат кросовете, то и друго не ти остава щото имаш бая да у4иш още

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
              къса от 2470 цел 2385
              Ееее не се спря - пак ще изгориш.

Коментар

• привет отново
                а какво ще кажете за фхбота??
                и с кои платформи работи??????

Коментар

• ...

и продължавай да гледкаш как рипат кросовете, то и друго не ти остава щото имаш бая да у4иш още

Коментар

Еврото да не е за долар/йена като greeks за опшъните?
                    виж ми пак поста дали сам написал долар/йена или евро/долар

Коментар

Сори, че ти вдигнах нервите.
                      Споко ! Нито съм навътре в нещата , нито си ме ядосал !

Жив и здрав , бъди !

Понякога човек има нужда да изпусне парата ( вътрешното напрежение ) ....Има ли по подходящо място за това от тоя форум ?
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• къса от 2470 цел 2385
                        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

а 4е долара не пада имах предвид 4е по скоро при долар/йена изцяло еврото се ка4ваше ,а долара нямаше по4ти никаква роля
                          Еврото да не е за долар/йена като greeks за опшъните?

Коментар

Злоблив, на 1.8% агрегатен спад в долара за днешния ден да казваш, че не падал звучи малко странно.
                            А риск авършъна не е ли оная работа заради която долар/йена ще затвори днес под сегашното дъно от 86.90 вместо да рипа, ряпа както ти си мислиш?
                            ти не бързай да казваш къде ще затвори долар/йена

засега рипа както аз казвам

а 4е долара не пада имах предвид 4е по скоро при евро/долар изцяло еврото се ка4ваше ,а долара нямаше по4ти никаква роля
                            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 01.07.2010, 20:24.

Коментар

• СПАРТ, ако си някъде наоколо искам да ти се извиня за оня ден и демото. Просто се шегувах, знам че си навътре в нещата и си истински. Сори, че ти вдигнах нервите.

Коментар

• Преместен стоп на 0 -1.2470.
                                А иначе да оспамя още малко темата-един пилот от Формула 1 беше казал,че когато един състезател се ожени и има деца,губи по 1 секунда на обиколка.Това е като обяснение на моите действия в защита на спестените пари на семейството.Друг е въпросът,че както казва един мой братовчед,живеещ в САЩ,ПАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА БЪДАТ СПЕСТЯВАНИ.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X