If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сакън бре!Половината го чекат на под 1.00!Не ги плаши!
да го четат както си искат.преди следващия мечи тренд във щатите 1.00 през крив макарон.но времето ще покаже.разгледайте графиката на седмична и се замислете корекции все пак няма ли да има
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
малко му остава на долара да се радва на такова внимание.максимум го виждам движението при един рязък импулс надолу към 1.17-1.18 след което г-20 и тем подобни ще излязат със план за спасението на евро зоната и газ обратно към нивата от 1.42-1.45
Сакън бре!Половината го чекат на под 1.00!Не ги плаши!
Нивото около 2252-53, наистина беше интересно, но да видим!Времето е с нас и до петък ще решим пъзела найййй-късно
малко му остава на долара да се радва на такова внимание.максимум го виждам движението при един рязък импулс надолу към 1.17-1.18 след което г-20 и тем подобни ще излязат със план за спасението на евро зоната и газ обратно към нивата от 1.42-1.45
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
и аз това си мисля че може да стане за обиране на стоповете и веднага след това обратно и съответно индексите във сащ към по малки плюсове а защо не и минуси както се разви вчера търговията
Нивото около 2252-53, наистина беше интересно, но да видим!Времето е с нас и до петък ще решим пъзела найййй-късно
За това съм съгласен, но я ми кажи какво правим ако в место 2270-80 имаме малко над 23
и аз това си мисля че може да стане за обиране на стоповете и веднага след това обратно и съответно индексите във сащ към по малки плюсове а защо не и минуси както се разви вчера търговията
Важното ниво до края на деня е 1,2248. Цената направи най-стария трик с високо затваряне, около нивото на лъча до 20оо часа. И отваряне над нивото на лъча след 20оо часа. Нагоре сега съппротивате са 1,2316 и 1,2311 след 0оо часа. Успехи!
Руснаците имат една много хубава поговорка: Ако имаш една риза и я разделиш на две и дадеш едната половина на ближният си и двамата ще сте наполовина голи
....:
Хе-хе Грийди , хубава поговорка ....На мен пък ми харесва лафа на Александър Василиевич
Не давай на гладния да ти реже хляба !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Сега се разчетох и реших да те поздравя,много е истинско и понастоящем валидно....чак ми става жал ,че и сега 90% от хората живеем в тихо отчаяние,кой болен,кой луд,кой пиян и тъй си отива.
Ти първо оправи себе си, та тогава гледай другите.
Руснаците имат една много хубава поговорка: Ако имаш една риза и я разделиш на две и дадеш едната половина на ближният си и двамата ще сте наполовина голи
Та ти хората ги остави, кой си е избрал да страда си е негова работа Съпричастността усилва деградацията
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар