IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Аз пък съм-дай ми пълномощно да действам от твое име.
    А иначе днес е тъжен ден за мечките,но аз искам да им дам кураж и да им кажа,че докато не е паднало 1.2671,трендът все още е наш.Дерзайте,мечки!!!
    ЕЕЕЕее ,тренда замина .
    Близките 2 месеца статистиката ще е за биковете. Поне до към 1.30. Ама какво лутане ще е до там никой не знае. Обаче на часова е толкова красива графиката че човек да се любува само. И сега като отприщи 100-150 пипона надолу, красотааааааааааа.
    Аз от тях 80 да взема и съм на седмото небе.
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      А бе аз не съм за 1 милион паунда
      Аз пък съм-дай ми пълномощно да действам от твое име.
      А иначе днес е тъжен ден за мечките,но аз искам да им дам кураж и да им кажа,че докато не е паднало 1.2671,трендът все още е наш.Дерзайте,мечки!!!
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
        На 1.2500 има бариера на DNT структура. С голяма вероятност ще я защитават. По-безопасно беше да се изчака над 1.2480, но стопът отива над фигурата. Може и много малък стоп и втора проба малко под 1.2500. При положение че са минали вече 3 фигури днес при дневен ATR(100) 151 пипа, най-добрият вариант е вход с 1/2 позиция малко над 1.2480, втори вход малко под фигурата с другата 1/2 и стоп над фигурата.
        kaкво е ДНТ структура
        Pip master

Коментар

Би бил първият обаче който е завел дело за толкова пари за такъв случай, при положение, че въпросният откаже да ти ги преведе по сметката. Той съвсем ясно каза че се басира за 1 милион и то забележи паундове
          Човека направо ти ги подарява
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Според мен сега е идеално за къса, но стопа е на цели 22 пипа . Много е , Ако пробие 2444 тогава ще отворя.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Сега си искай 1 милион паунда Издири го от кое айпи е написан поста и започвай гонене. Осъди го Вземи си своето, то ти принадлежи

Коментар

ето входче, къса от 2463 стоп 2475 цел 2333
                На 1.2500 има бариера на DNT структура. С голяма вероятност ще я защитават. По-безопасно беше да се изчака над 1.2480, но стопът отива над фигурата. Може и много малък стоп и втора проба малко под 1.2500. При положение че са минали вече 3 фигури днес при дневен ATR(100) 151 пипа, най-добрият вариант е вход с 1/2 позиция малко над 1.2480, втори вход малко под фигурата с другата 1/2 и стоп над фигурата.

Коментар

, сутрината отворих дълга от 1.2206 и я затворих на 2288. Това добре ли е за 1 позиция . И от тогава съм влязал за 3 къси, 1вата със +10 , другите 2 ударени стопове от по 10 пипа.
                  И след малко пак ще влезна късо.
                  Сега си искай 1 милион паунда Издири го от кое айпи е написан поста и започвай гонене. Осъди го Вземи си своето, то ти принадлежи
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                    Нищо ново под слънцето. Басирам се за милион паунда, че днес от дълги нищо не си прибрал и през цялото време си чакал сигнал за къса. Колко сме еднакви всички в началния си стадии (първите 3 години трейдинг) си нямаме и на представа
                    , сутрината отворих дълга от 1.2206 и я затворих на 2288. Това добре ли е за 1 позиция . И от тогава съм влязал за 3 къси, 1вата със +10 , другите 2 ударени стопове от по 10 пипа.
                    И след малко пак ще влезна късо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                      Нищо ново под слънцето. Басирам се за милион паунда, че днес от дълги нищо не си прибрал и през цялото време си чакал сигнал за къса. Колко сме еднакви всички в началния си стадии (първите 3 години трейдинг) си нямаме и на представа
                      И сега ако той е изкарал от дълги ще имаш ли да му изплатиш 1 милион паунда

Коментар

Просто бързам , щото не ща да изпусна стотина пипа надолу

Коментар

Просто бързам , щото не ща да изпусна стотина пипа надолу
                          Аз не се надсмивам ,то нищо не се знае.Само исках да разбера,ако имаш система за ранни входове ,то аз от сутринта се колебая и не съм направил нищо.
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Просто бързам , щото не ща да изпусна стотина пипа надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Здравей ,ако не е тайна как определи мястото на входа?
                              както и да съм го определил очевидно е грешен

Коментар

ето входче, къса от 2463 стоп 2475 цел 2333
                                Здравей ,ако не е тайна как определи мястото на входа?
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X