If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сакън, само туй остана да почнеш да правиш. И без това си най-безполезния драскач за форума.
Само не мога да разбера шефовете ти тикви ли имат вместо глави, че и заплата ти плащат да киснеш в нета.
Алоу, с пернишката регистрация!Аз работя здраво докато ти умно гледаш в монитора по цял ден. Кирката и на мините да видиш как е
Дракон на 30 мин и час!!!
Хайван скъсил такъв!
Така шъ ви подберат стоповете на 21 и 20 най накрая и газ там където искат политиците...
Никога до сега не съм писал, кога е за купуване и кога за продаване.
Сакън, само туй остана да почнеш да правиш. И без това си най-безполезния драскач за форума.
Само не мога да разбера шефовете ти тикви ли имат вместо глави, че и заплата ти плащат да киснеш в нета.
Петролът комай подновява движението си по тренда за надолу. Сигнал за разпродажба на канадци от тези нива. Цел 1.0450 Аз вече натоварих от 1.0384 средна. Може и да се прееба тоя път (крайно време е ). Че има и един рисков фундаментален фактор (новата лихвена ситуация). Надявам се да наддлее обратния такъв (очакване в скоро бъдеще на подобни стъпки в вругите развити страни, сравнително малката разлика и сега и т.н.).
Индексите определено имат ход на горе. Но той вече е в ход. УСД/КАД така или иначе вече коригира съществено.
Струва ми се че сме слезли под моментната равновесна точка, преместила се според мен в зоната около 1.05.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Сега да не ми скочите целия форум , да се заяждате. Не казвам че съм специалист, ама и вие наместо да се зъбите , кажете си гледната точка , как играете , купувате ли продавате ли. Само няк`во женско мрънкане виждам от вас и философстване.
Ето чертежчето.
Докато сме под 1,2299 късите са с предимство. Мнението ми е написано някъде преди 8оо. По-скоро очаквам пробив нагоре до лъча с ниво 1,2388 до 12оо часа. До тук ни спряха някакви съпротиви. Втората (от пунктирания лъч, не съм я нанесал на чертежа - дневния максимум) е по важна. После по-ниско.
Забравяш, че Матео ще купува, но долари и това не става при някаква цена, а "когато му
дойде времето". Така, че просто гледай шоуто.
Годим,
долара средносрочно е за продаване, но Вие го купувате.
И един лев да имам в джоба си, НЯМА ДА КУПЯ ДОЛАР!Не ми харесва! Нямам нужда!
Никога до сега не съм писал, кога е за купуване и кога за продаване.Само следя нивата и се кефя на анкетата по-горе!
Сега да не ми скочите целия форум , да се заяждате. Не казвам че съм специалист, ама и вие наместо да се зъбите , кажете си гледната точка , как играете , купувате ли продавате ли. Само няк`во женско мрънкане виждам от вас и философстване.
Гледам 15м. Чакам обръщащ сигнал в зоната 1.2260-70 и таргета е зоната 2350-2400. Стопа и евентуално обръщане под сигнала.
Успех и на теб!
това че си се оказал прав не значи че си имал правилните разсъждения, както и това че си сгрешил не значи че си имал грешни разсъждения(винаги).
Абсолютно си прав. Това е особенно важно да се помни в среда в която има само две посоки.
Имам предвид принципа, нищо конкретно относно дискусията на систрей и директ, да не се засегне някой.
това че си се оказал прав не значи че си имал правилните разсъждения, както и това че си сгрешил не значи че си имал грешни разсъждения(винаги).
Коментар