Дали не тръгва интервенция ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://championship.mql5.com/2010/en
някой смята ли да участва тази година за чест и слава
онзи калпазанин с ботаПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеЕй сега Мафията ще ти неутрализира сетАпа и съвсем скоро ще ти умре далаверата....
вече седем години си работи безгрешно за мен
може пък да му е време да замине в историята и да търся нещо другоТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеFibo 61.8-78.6
е, не е толкова мощен сетап като прословутата кака 444, но работи доста добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеили заради спекулациите 4е муудис може
да даунрейтне испанския дълг
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне това движение при борсата защо беше?
емитирането на облигации от уолмарт на този етап като негативна новина ли се възприе?
Първоначално изпратено от Bloomberg Разгледай мнениеU.S. stocks fell, extending the market’s first quarterly retreat in more than a year, after Moody’s Investors Service’s warning that it may downgrade Spain snuffed out an earlier rally. ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
понеже днес съм в настроение и не търгувам в момента та да поствам сделки, ето нещо , което не използвам много често , но видя ли го не пропускам
иде реч за фибо нивата и по-специално зоната 61.8-78.6 фибо.
ето какво се случи днес след вчерашното пропадане:
след това нов връх и изненадааа, корекция в зоната 62-78%
и понеже трябва да има и корекция на корекцията
ето какво се случва , е малко повече от 78%, но трейдинга не е точна наука
останалите фибо нива не ги и поглеждам даже
дано помогне на някойLast edited by NYSERookie; 30.06.2010, 22:43.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеNYSERookie тези трейдове на нищо не мязат
Изходите от последните сделки що си ги изакал във въздуха
Подарък си получил за тези три трейда днес
Наздраве тогава щом ще пиеш бири.
та си взех квот даде пазара.
аванта е кой друг подарява в днешно времеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеРуки, демо сметки и реални бири - при кой брокер дават така бре че и аз да се облажа?
ама бирите много ме морят, никва инвестиция не сасамо разход мамка им, че си вадя стотинките от джоба
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетри скалпа, 1 час работа +15% върху ДЕМО сметката
отивам да се наливам с бира
и нека неверниците говорят, че не евъзможно
успех на всички спекуланти
Коментар
Коментар