If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имах идеалната възможност да натоваря повечко на 1.0394 и да си продължа стратегическата идея до край като ги оставя по-дълго. Ама що ма е страх толкова?!
Следим дали ще обърне. При пробив вероятността за ново дъно (под 1,2111) се увеличава.
Браво Дим. Такива изказвания са ми любимо четиво в този форум. Не мога да ти опиша, колко щях да се изненадам ако пробивът надолу намаляше шанса за ново дъно!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
До 20оо часа подкрепата е на 1,2198. Следим дали ще обърне. При пробив вероятността за ново дъно (под 1,2111) се увеличава. Последен рубеж на подкрепите 1,2161.
Жалко, че не винаги имам достатъчно търпение да изчаквам пълното развитие на идеите си. Но пък страх лозе пази. Иначе - красота. (справка: предвижданията ми отпреди няколко часа).
Двойката usd/cad трябва да се включи в читанките на първолаците, в раздела: "Домашен бит, техника и форекс".
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Затворих тактически на 1.0393 - +9 р, с оглед на създалата се динамична ситуация и очакване за още по-добър вход за нагоре. Има мегдан, поради продължаващите спекулации за неочаквано добри данни в канадския джоб рипорт утре. Това е.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
соу фар соу гуд ... сега въпросите са да му се пробваме ли за ново дъно на юрото ил да дебнем за дължина ... или да идем да разходим бебо че времето е разкошно и да се върнем за хамериканската сесия и да си доизцедим кот можем от пазаря .... хм хм ....
панда, по-вероятно е ход до 1.0300 според мен. 0410 е здраво ниво. това нагоре е корективно.
разбира се не е препоръка. все пак си имаш глава и рамене
айде отивам на плаж да се пличкам.
успех на търгуващите
Винаги има алтернативни хипотези. Ще видим кой крив - кой прав. А и да слезе до 1.03 - лошо няма! Приятно плацикане.
Коментар