IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дики, тази прекрасна мутра на аватара ти Свирепият ли е?
    Ти направо уби всичко детско в мен, скъсах се от смях, евалла.
    Подписът ти да не е и той от неговите мъдрости, не съм я срещал сякаш тая фраза?

Коментар

• Хелоу.

bobob, за какво са ти съпротиви и подкрепи, просто следвай движението на пазара, вместо да се опитваш да го предсказваш.

Щади нервите

Коментар

• Първоначално изпратено от bobob Разгледай мнение
        някой да се смили и да пусне графика с подкрепи и съпротиви.
        За какво ти е графика ? Те се виждат
        На дъната подкрепи на върховете съпротиви
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• някой да се смили и да пусне графика с подкрепи и съпротиви.

Коментар

• Бравос на еврото ама аз чакам 1.266666 та ще затварям . Успех.
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
              къса усдкад от 0665 стоп 0675 и цели 0590
              стоп на 0
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• къса усдкад от 0665 стоп 0675 и цели 0590

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Василе, това фибо защо е наиначе И Хемуса правилно ти казва, защо го ограничаваш до 2333. Това е само число.
                  И тоя бай от преди нейсе време....ти да не си тандема

Тъй, няма да си тандема явно, той такива графики не поства.
                  За фибото виж fibo expansion, то ще ти покаже това което вероятно искаш
                  Благодаря за мнението и съветите

Коментар

• не мисля, че имам възможност да огранича пазара по някакъв начин просто флагче ще има за мен чак след пробив на тренд линийката.

Коментар

• Василе, това фибо защо е наиначе И Хемуса правилно ти казва, защо го ограничаваш до 2333. Това е само число.
                      И тоя бай от преди нейсе време....ти да не си тандема

Тъй, няма да си тандема явно, той такива графики не поства.
                      За фибото виж fibo expansion, то ще ти покаже това което вероятно искаш
                      Last edited by greedforsuccess; 01.07.2010, 12:25.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• василе бре ... нарисувал си прекрасен флаг защо искаш да ограничаваш възходящото движение

Коментар

• Добър ден на всички. Струва ми се много вероятно eur/usd да продължи до ниво 1.236 което се явява приблизително1.23333 и там да приключи възходящото движение

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
                            Аз съм удобрен и ще участвам и ще зема тез манги . Аз си го преработих бота за 5-цата ма те направо са се уляли - много са усложнили програмирането. Сега съм спечелил 5083$ с бота и с пари на чичо ми и вчера му върнах 5000$ - вече полвината са си мои и тези от Варчев не са ми създали ник проблем. Пък бота съм го ограничил да ползва до 50% от мангите. Ти що питаш и ти ли програмираш?
                            ами да малко пописвам от време на време,но не съм факир...обаче имам идеийка и искам да я пусна да видим резултата. иначе мкл5 не съм се занимавал много, има ли много промени сравнено с 4ката...много се надявах да не са променяли много..даге!
                            иначе като съвет...ако искаш да спечелиш е важно да му монтираш някаква по-агресивна ММ стратегия. не е достатъчно само да е печаливш.
                            хайде успех!

и пиши по нататък как си го кръстил бота да го следя, ще ми е интерестно

Коментар

• The Forex Robot trades your account on the MetaTrader (MT4) platform while the market is open using highly sophisticated, short-term algorithms (or Expert Advisors - EA's) designed by professional forex money managers and traders. The minimum account size for the automated Bot program is $5,000 USD. Click here to request more information about the forex trading robot or to receive the account applications and instructions via email. You need to complete this form and receive our instructions BEFORE you open a robot account.

Minimum Account Size: $5000

от тука ли го свали ахах

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                                http://championship.mql5.com/2010/en

някой смята ли да участва тази година за чест и слава
                                онзи калпазанин с бота
                                Аз съм удобрен и ще участвам и ще зема тез манги . Аз си го преработих бота за 5-цата ма те направо са се уляли - много са усложнили програмирането. Сега съм спечелил 5083$ с бота и с пари на чичо ми и вчера му върнах 5000$ - вече полвината са си мои и тези от Варчев не са ми създали ник проблем. Пък бота съм го ограничил да ползва до 50% от мангите. Ти що питаш и ти ли програмираш?

Коментар

Working...
                                X