IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    ей сисе де се изгуби бря .... тоз експандинг дето се разви тъй добре може и до 2240 да ни откара даже и до 2235 ...

успешно търговстване
    Хемусе, привет! Тук съм си - упражнявам се тихомълком и хич не ми се пише напоследък

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Сакън, само туй остана да почнеш да правиш. И без това си най-безполезния драскач за форума.
      Само не мога да разбера шефовете ти тикви ли имат вместо глави, че и заплата ти плащат да киснеш в нета.
      Алоу, с пернишката регистрация!Аз работя здраво докато ти умно гледаш в монитора по цял ден. Кирката и на мините да видиш как е

Дракон на 30 мин и час!!!

Хайван скъсил такъв!
      Така шъ ви подберат стоповете на 21 и 20 най накрая и газ там където искат политиците...

Коментар

• Първоначално изпратено от systray Разгледай мнение
        Гледам 15м. Чакам обръщащ сигнал в зоната 1.2260-70 и таргета е зоната 2350-2400. Стопа и евентуално обръщане под сигнала.
        Успех и на теб!
        ей сисе де се изгуби бря .... тоз експандинг дето се разви тъй добре може и до 2240 да ни откара даже и до 2235 ...

успешно търговстване

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
          Никога до сега не съм писал, кога е за купуване и кога за продаване.
          Сакън, само туй остана да почнеш да правиш. И без това си най-безполезния драскач за форума.
          Само не мога да разбера шефовете ти тикви ли имат вместо глави, че и заплата ти плащат да киснеш в нета.

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
            ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!! РЕДЕ ТУК ЛИ СИ ?НЕщО СЕ ИЗГУБИ.КОМЕНТИРАЙ НЕЩО.
            Я вземи продай половината долари дет си накупил
            Шегувам се!Парите са си твои, не ми се хващай на бъзиците

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!! РЕДЕ ТУК ЛИ СИ ?НЕщО СЕ ИЗГУБИ.КОМЕНТИРАЙ НЕЩО.

Коментар

• Уф!Отвратително е без платформа....EUR/USD гони 2327+

Коментар

• Петролът комай подновява движението си по тренда за надолу. Сигнал за разпродажба на канадци от тези нива. Цел 1.0450 Аз вече натоварих от 1.0384 средна. Може и да се прееба тоя път (крайно време е ). Че има и един рисков фундаментален фактор (новата лихвена ситуация). Надявам се да наддлее обратния такъв (очакване в скоро бъдеще на подобни стъпки в вругите развити страни, сравнително малката разлика и сега и т.н.).
                  Индексите определено имат ход на горе. Но той вече е в ход. УСД/КАД така или иначе вече коригира съществено.
                  Струва ми се че сме слезли под моментната равновесна точка, преместила се според мен в зоната около 1.05.
                  * think positive * think simple * think big *
                  * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Direct Разгледай мнение
                    Сега да не ми скочите целия форум , да се заяждате. Не казвам че съм специалист, ама и вие наместо да се зъбите , кажете си гледната точка , как играете , купувате ли продавате ли. Само няк`во женско мрънкане виждам от вас и философстване.
                    Ето чертежчето.

Докато сме под 1,2299 късите са с предимство. Мнението ми е написано някъде преди 8оо. По-скоро очаквам пробив нагоре до лъча с ниво 1,2388 до 12оо часа. До тук ни спряха някакви съпротиви. Втората (от пунктирания лъч, не съм я нанесал на чертежа - дневния максимум) е по важна. После по-ниско.
                    Last edited by GoDim; 03.06.2010, 11:11.

Коментар

• дълги евро/долар цел 1- 2328, цел 2- 2360

стопа 2275

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                        Забравяш, че Матео ще купува, но долари и това не става при някаква цена, а "когато му
                        дойде времето". Така, че просто гледай шоуто.
                        Годим,
                        долара средносрочно е за продаване, но Вие го купувате.
                        И един лев да имам в джоба си, НЯМА ДА КУПЯ ДОЛАР!Не ми харесва! Нямам нужда!
                        Никога до сега не съм писал, кога е за купуване и кога за продаване.Само следя нивата и се кефя на анкетата по-горе!

Коментар

Сега да не ми скочите целия форум , да се заяждате. Не казвам че съм специалист, ама и вие наместо да се зъбите , кажете си гледната точка , как играете , купувате ли продавате ли. Само няк`во женско мрънкане виждам от вас и философстване.
                          Гледам 15м. Чакам обръщащ сигнал в зоната 1.2260-70 и таргета е зоната 2350-2400. Стопа и евентуално обръщане под сигнала.
                          Успех и на теб!

Коментар

Просто отговорих на mateosf да не бъраза да купува и така като гледам засега съм прав.
                            Успех
                            Забравяш, че Матео ще купува, но долари и това не става при някаква цена, а "когато му
                            дойде времето". Така, че просто гледай шоуто.

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                              това че си се оказал прав не значи че си имал правилните разсъждения, както и това че си сгрешил не значи че си имал грешни разсъждения(винаги).
                              Абсолютно си прав. Това е особенно важно да се помни в среда в която има само две посоки.
                              Имам предвид принципа, нищо конкретно относно дискусията на систрей и директ, да не се засегне някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                                това че си се оказал прав не значи че си имал правилните разсъждения, както и това че си сгрешил не значи че си имал грешни разсъждения(винаги).
                                http://www.direct.bg/

Коментар

Working...
                                X