IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    аноне тази статия ли беше при4ината еврото така да рипне нагоре
    все пак е ясно 4е на този етап проблемите за йената произти4ат най ве4е от евтиното евро

"Japan officials makes fresh warning vs strong JPY"
    ..освен това и предизвика лека турболенция под крилото на една пеперуда...и смях.

Коментар

• Ох как чакам удобен момент за къса )).
      Да изкарам 50-100 пипа )))
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        все пак е ясно 4е на този етап проблемите за йената произти4ат най ве4е от евтиното евро

Къде го виждаш този Анон не мога да те разбера?? Ти да не си сонамбул?/

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Ама как се навъждат един след друг нови профили
          Не се плашете ако сте от старите.
          Не съм от старите В лош период съм и ме изби на четене на глупости, но попаднах на интересни неща.
          DJ сватба

Коментар

• подкрепям greedforsuccess за цигулката.

Еврото днес май няма спирачки. Да видим утре какво ще стане след данните от Щатите.

Коментар

• Ама как се навъждат един след друг нови профили
              Не се плашете ако сте от старите. Знаем че сте вълнозвездобройци базирани на приливно-отливното въздействие на неочакваните движения фигурирани под фибоначи, но несъответстващи на техника и фундамент

Цигулко....щом са ти останали 50% от акаунта и щом ти е първи сигурно ще е бил около 500$ или по-малко, та тя се е видяла накъде отива. Пускай демото и увеличи скрийнтайма. Реала няма да ти спести времето в сегашната ситуация, защото нямаш опит и тази загуба ще е неефективна пък ако ще и 30К да изгубиш и да се хвалиш че си бил с реален акаунт
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнение
                Здравейте трейдъри.
                От скоро започнах да се занимавам с форекса и да си призная доста от нещата не са ми ясни.
                Пробвах малко на демо и след това реших, че вместо да се мотая е по-добре да мина на реал. Е сега е така положението, че сим 50% назад....но така е какво да се прави,
                та какво мислите за това дето се промаква във форума за 1,26 за еврото???
                По добре не питай, а виж графиката. Ако нищо не ти говори в този момент - лошо.... Изчакай по добри времена
                DJ сватба

Коментар

• Здравейте трейдъри.
                  От скоро започнах да се занимавам с форекса и да си призная доста от нещата не са ми ясни.
                  Пробвах малко на демо и след това реших, че вместо да се мотая е по-добре да мина на реал. Е сега е така положението, че сим 50% назад....но така е какво да се прави,
                  та какво мислите за това дето се промаква във форума за 1,26 за еврото???

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                    Дики, добре дошъл във форума, амиго.
                    Тук ситуацията е нормална, останалото си го знаеш.

Рууки, какви са тия Фибо сетъпи, направо ме шашна. Че и 7 години били работили.
                    Проектът върху който работиш да не е форумен саботаж и дезинформация на масите?
                    Мане какво ще кажеш за селла под 1.22 и сегашното рали ? Ех този елиът

Коментар

• ...

Last edited by zloblivi_podritvaniq; 01.07.2010, 15:53.

Коментар

• 1.26 изглежда постижима цел, но за другата седмица.

Коментар

• Марчинко стратегията ми е еврото до 1,26. Ама тактиката ми куца. И кво толкова против чалгарията?

Коментар

• Дики, добре дошъл във форума, амиго.
                            Тук ситуацията е нормална, останалото си го знаеш.

Рууки, какви са тия Фибо сетъпи, направо ме шашна. Че и 7 години били работили.
                            Проектът върху който работиш да не е форумен саботаж и дезинформация на масите?

Коментар

• ..

сега молбите за помощи и ISMa ще излязат по зле от о4акваното

Коментар

• Правилно се ориентираш, Ман. Подписа ми го измислих туко-що като погледнах през джама и видях келешовско 15 годишно БМВ 520 със съответните смрадливци в него - тип необразовани чалгари от нещо като мъжки и нещо като женски пол.

Но да не се отклоняваме повече от темата в работно време

Коментар

Working...
                                X