Първоначално изпратено от Voddy88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениешса изсурка и до там, ама ти кажи на демо ли си?Вярно е,че съм нов и зелен...ама демото не ми дава никъв стимул да играя сериозно.
Уча се в момента с малко парички
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеХехеАз мнението си го казах още на 1.19 - с голяма вероятност в понеделник сме фиксирали дъното до есента. Все пак вероятността за ново дъно все още стои на дневен ред. За съжаление нивото, което ще ни даде сигнал за това е доста надолу - слизане под 1950. За летния рейндж мисля 1.26-1.20 ..нещо такова,но е прекалено рано още
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеиграеме и го чакаме да поскъпне с 4 фигурета.Нищо...квото такова,дано стопа издържи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеТоя канадец....ще го ***.Ако падне под 1.0330 незнам накъде ще ходи...сложил съм стоп на това ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеДва чакащи бай ордера сложени: съответно на 1.0300 и 1.0280.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеНагоре или надолу или летен рейндж. Ти за политик лил се стягаш? Или летен дъжд чакаш?
ХехеАз мнението си го казах още на 1.19 - с голяма вероятност в понеделник сме фиксирали дъното до есента. Все пак вероятността за ново дъно все още стои на дневен ред. За съжаление нивото, което ще ни даде сигнал за това е доста надолу - слизане под 1950. За летния рейндж мисля 1.26-1.20 ..нещо такова,но е прекалено рано още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНякой да играе австралииския доВар ?
И ако да...някакво мнение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеВ момента се решава дали обръщаме ценово и времево равно по ранг на спада от 1.2450.
Т.е. до края на деня или ще изцепим здраво нагоре или ще се потапяме ако ще търсим ново дъно преди старта на летния рейндж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеДнес си преглеждам финансовите страници в любимия Кърджалийски ежедневник "Хабер" и ходжата (който много му разбира на алтъна) вика, че от тук направо към 1290 ще се скача. Дур ордер нямало смисъл да се мисли, щото келепира бил в кърпа вързан, а и за точното му място трябвало да се гледат два други чаршафа, което не било за аджамии.
Ходжата специално предупреждава главния мюфтия (който е известен с любовта си към борсови спекулации) да не контри, щото да не се повторела случката от пролет-лято 2008, когато всичкото гориво на автопарка на мюфтийството загадъчно изчезнало, а мюфтията бил забелязван всеки месец около 20-то число със страшни клетви да изпраща по пощата палети 2 литрови бутилки с неизвестна течност към Кушинг, Оклахома.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеВ момента се решава дали обръщаме ценово и времево равно по ранг на спада от 1.2450.
Т.е. до края на деня или ще изцепим здраво нагоре или ще се потапяме ако ще търсим ново дъно преди старта на летния рейндж.
На всяка една корекция биковете толкова здраво се опъват, че......
Коментар
-
Днес си преглеждам финансовите страници в любимия Кърджалийски ежедневник "Хабер" и ходжата (който много му разбира на алтъна) вика, че от тук направо към 1290 ще се скача. Дур ордер нямало смисъл да се мисли, щото келепира бил в кърпа вързан, а и за точното му място трябвало да се гледат два други чаршафа, което не било за аджамии.
Ходжата специално предупреждава главния мюфтия (който е известен с любовта си към борсови спекулации) да не контри, щото да не се повторела случката от пролет-лято 2008, когато всичкото гориво на автопарка на мюфтийството загадъчно изчезнало, а мюфтията бил забелязван всеки месец около 20-то число със страшни клетви да изпраща по пощата палети 2 литрови бутилки с неизвестна течност към Кушинг, Оклахома.
Коментар
Коментар