Мислиш, че за месец ще изхвърчим над 92 ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеАко е 4-та и стигне 1.35 това ще е 61.8 фибо (ако приемем че 3-та е почнала от 1.4579), което е доста нетипично за 4-ти вълни. Фибо 23.6 е съвсем близо (1.2513) може би там ще ривърсне...Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеСтранно никаде не казах 2ра вълна или първа вълна. Аз съм абсолютно сългасен с теб, че най вероятно е да е 4та вълна. И точно за това мисля че ще е сложна корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеМалко преждевременно го отписахте долара ми се струва. Покачването на еврото от под 1.19 изглежда корективно - по-скоро 4 вълна в рамките на движението от 1.51 надолу, отколкото втора на целия спад от края на ноември.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеТова 2666 или е днес или е утре.
Ама 1.16 ми се струва че ще е по коледа нейде.
Има още до към 1.30-35 да ходи. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеи ти ли проспа входа за дълга
Бате ти Тандем нищо не пропуска ,тъй да знаеш
Просто си свиркам с уста
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеПак ще има бе споко
Мене ми минават две числа през ума е/$
1.2666666666666 тая седмица
и
1.1666666666666 до месецУспех.
.
Ама 1.16 ми се струва че ще е по коледа нейде.
Има още до към 1.30-35 да ходи. После да се спуска и да се качва пак и така. Просто до тук падането беше прекалено перфектно. Никакви сложни корекции, никакви спънки, само спускане. Пазара не е толкова предвидим обикновенно.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеи ти ли проспа входа за дълга
Мене ми минават две числа през ума е/$
1.2666666666666 тая седмица
и
1.1666666666666 до месецУспех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеПфуфуфуу фуфуфуфуфу,фуфуфуффу.фуфуфуфMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, аз не ги смятам тези уравнения. Въпросът ми е принципен и искам да си го изясня.
Поздрави.
П.П. Да знайш, че правя страшна маринована риба, няма нищо общо с боклуците в магазините
Предполагам, че имаш нещо общо с морето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТуй от кивитата ли идва?След като прецакаха Италия днес,още не са изтрезнели май?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар