IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Здравейте,
    Хайде една идейка от мен:
    Който ще следи изказването на Трише, да внимава какво ще каже за продължителността и количеството държавни бондове, които ЕЦБ ще изкупува. Ако намекне в положителна посока, това ще е повод за много сериозна интервенция от SNB. Може и до 4-5 фигури да стигне.
    Аз поех риск и вече съм отворил дълги EUR/CHF от 1,3780 със стоп на 1.3700.
    Успехи ви желая.
    Не го приемай като намеса, ама за подобна ситуация има христоматиен пример - този на Сорос. Че той в извастната на всички ситуация, направил точно обратното. Т.е. сега ако беше той, щеше да чака интервенцията и да почне да купува "евтини" франкове продавайки "скъпи" евра.

Коментар

• ECB TRICHET: Says will do what's needed to maintain price stability; all non-standard measures temporary in nature.
      Says recent inflation rise reflects energy prices; exports may recover more strongly than expected.
      Says recovery to be damped by balance sheet adjustment; inflation expectations "firmly anchored"

ECB: Staff forecast 2011 inflation of 1.0% - 2.2% versus 0.9% - 2.1% $$

ECB TRICHET: Says inflation forecasts reflects higher commodity prices; underlying pace of monetary expansion "moderate."
      ECB TRICHET: Says monthly bank loan flows are positive; actual M4 growth understates underlying money growth.

Коментар

• Трише подпука еврото...
        Смотаняк!

Коментар

• последно от мен за стоповете (личен болезнен опит) - ако излезеш "сух" от няколко сделки без стоп и без ясна визия какво да правиш докато си на пазара се развива една асоциация (аз му викам да влезеш в кривия коловоз ), че може да "спестиш" от ударени стопове...излизането обаче от подобен порочен цикъл е доста труден и болезнен процес..

успехи!!!
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Лууни

Бърз скалп след новината - бай на две части - средна 1.0344, сел - цялата на 1.0350.
            П.С. Чакащите си чакат .
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
              Тъкмо се зарадвах, че не губиш реални пари, но нищо де.Щом са малко парите едва ли е проблем.Дано не съм прав за спада.Аз не търгувам вече втори ден.Успех!

седмичния таргет или мързел?
              моя седмичен таргет го прескочих с около 20 % вчера
              и сега само чесане на език и след малко плажче ,да събирам тен
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                Те тия гурута сами не си верват...

на гурутата тва име работа , да дават мнения
                и повечето хич ги няма в трейдинга
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Чакаме канадска данна след минута. Май ще е благорприятна за канадеца...

Коментар

• Здравейте,
                    Хайде една идейка от мен:
                    Който ще следи изказването на Трише, да внимава какво ще каже за продължителността и количеството държавни бондове, които ЕЦБ ще изкупува. Ако намекне в положителна посока, това ще е повод за много сериозна интервенция от SNB. Може и до 4-5 фигури да стигне.
                    Аз поех риск и вече съм отворил дълги EUR/CHF от 1,3780 със стоп на 1.3700.
                    Успехи ви желая.

Коментар

• Относно стоповете: попаднал си в следната игрова ситуация, отвлечен от катили:
                      казват ти - ние тук се забавляваме с игра на рулетка. Но тя е малко по-особена. Ти трябва да изиграеш десет завъртания. Ако преминеш успешно си свободен. Ако имаш частичен успех - оставаш без някои крайници. При най-голям карък - смърт. Условията: преминаване през десет завъртания. Имаш две възможности: 1. Или да заложиш на всички числа, без едно (което ако се падне те разстрелваме) или 2. на 2/3 от числата. Но , ако се падне другата една трета, при всяко такова попадение ти режем по един крайник. Опция едно - това е търговия без стоп. Опция две - със стоп. Вие кой вариант бихте предпочели?
                      Евентуален правилен отговор: Много зависи от ситуацията. Не трябва да сме догматици нито в едното , нито в другото. И когато се играе без стоп трябва да се спазва много по-стриктен ММ, плюс в доста случаи наложително (не винаги!) - постоянен надзор и бърза реакция! Въпреки това, горният пример сам по себе си налага по-скоро кое е по-правилното.
                      Last edited by pana_bg; 10.06.2010, 15:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Тези пари ги прежалих още,щом ги вкарах....не съм се и надявал,че ще стане от 1-вия път така или иначе....важното е докато ги губя все нещо да науча
                        Това е психологията на обречения . «Победа окрыляет поражение закаляет» -- това също е важно !
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                          Така, така. Всичко по реда си. Истинският боец първо почва на демо и не го оставя поне месец - два. Но иде ден, в който трябва да захвърли проходилката. Тогава минава на .... платено демо. Зануляване на 2-3 по малки и 1-2 по-големи реални сметки. Това е почти задължително. Иначе не се става играч. Но през това време трябва здраво да се учиш от грешките. И да осъзнаеш, че трябва да се търгува просто. Макар това да не е никак проста работа.
                          А, и трябва любов.
                          Вече значи съм на Level 2 -зануляване на акаунти . Като си зануля сегашния,ще ви осведомя...

Коментар

Тези пари ги прежалих още,щом ги вкарах....не съм се и надявал,че ще стане от 1-вия път така или иначе....важното е докато ги губя все нещо да науча
                            Така, така. Всичко по реда си. Истинският боец първо почва на демо и не го оставя поне месец - два. Но иде ден, в който трябва да захвърли проходилката. Тогава минава на .... платено демо. Зануляване на 2-3 по малки и 1-2 по-големи реални сметки. Това е почти задължително. Иначе не се става играч. Но през това време трябва здраво да се учиш от грешките. И да осъзнаеш, че трябва да се търгува просто. Макар това да не е никак проста работа.
                            А, и трябва любов.

Коментар

Хммм...интересно,пак съм се объркал значи като селнах Нищо...квото такова,дано стопа издържи
                              аз имам едно питане - защо толкова Ви е страх от ударени стопове...не ви ли минава през ум че вече е по добре да не си на пазара.... (щом цената е стигнала до там)?
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                                Тъкмо се зарадвах, че не губиш реални пари, но нищо де.Щом са малко парите едва ли е проблем.Дано не съм прав за спада.Аз не търгувам вече втори ден.Успех!

Коментар

Working...
                                X