Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
ECB TRICHET: Says will do what's needed to maintain price stability; all non-standard measures temporary in nature.
Says recent inflation rise reflects energy prices; exports may recover more strongly than expected.
Says recovery to be damped by balance sheet adjustment; inflation expectations "firmly anchored"
ECB: Staff forecast 2011 inflation of 1.0% - 2.2% versus 0.9% - 2.1% $$
ECB TRICHET: Says inflation forecasts reflects higher commodity prices; underlying pace of monetary expansion "moderate."
ECB TRICHET: Says monthly bank loan flows are positive; actual M4 growth understates underlying money growth.
Коментар
-
последно от мен за стоповете (личен болезнен опит) - ако излезеш "сух" от няколко сделки без стоп и без ясна визия какво да правиш докато си на пазара се развива една асоциация (аз му викам да влезеш в кривия коловоз), че може да "спестиш" от ударени стопове...излизането обаче от подобен порочен цикъл е доста труден и болезнен процес..
успехи!!!The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеТъкмо се зарадвах, че не губиш реални пари, но нищо де.Щом са малко парите едва ли е проблем.Дано не съм прав за спада.Аз не търгувам вече втори ден.Успех!
седмичния таргет или мързел?
моя седмичен таргет го прескочих с около 20 % вчера
и сега само чесане на език и след малко плажче ,да събирам тенТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеТе тия гурута сами не си верват...
на гурутата тва име работа , да дават мнения
и повечето хич ги няма в трейдингаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Здравейте,
Хайде една идейка от мен:
Който ще следи изказването на Трише, да внимава какво ще каже за продължителността и количеството държавни бондове, които ЕЦБ ще изкупува. Ако намекне в положителна посока, това ще е повод за много сериозна интервенция от SNB. Може и до 4-5 фигури да стигне.
Аз поех риск и вече съм отворил дълги EUR/CHF от 1,3780 със стоп на 1.3700.
Успехи ви желая.
Коментар
-
Относно стоповете: попаднал си в следната игрова ситуация, отвлечен от катили:
казват ти - ние тук се забавляваме с игра на рулетка. Но тя е малко по-особена. Ти трябва да изиграеш десет завъртания. Ако преминеш успешно си свободен. Ако имаш частичен успех - оставаш без някои крайници. При най-голям карък - смърт. Условията: преминаване през десет завъртания. Имаш две възможности: 1. Или да заложиш на всички числа, без едно (което ако се падне те разстрелваме) или 2. на 2/3 от числата. Но , ако се падне другата една трета, при всяко такова попадение ти режем по един крайник. Опция едно - това е търговия без стоп. Опция две - със стоп. Вие кой вариант бихте предпочели?
Евентуален правилен отговор: Много зависи от ситуацията. Не трябва да сме догматици нито в едното , нито в другото. И когато се играе без стоп трябва да се спазва много по-стриктен ММ, плюс в доста случаи наложително (не винаги!) - постоянен надзор и бърза реакция! Въпреки това, горният пример сам по себе си налага по-скоро кое е по-правилното.Last edited by pana_bg; 10.06.2010, 15:14.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеТези пари ги прежалих още,щом ги вкарах....не съм се и надявал,че ще стане от 1-вия път така или иначе....важното е докато ги губя все нещо да научаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеТака, така. Всичко по реда си. Истинският боец първо почва на демо и не го оставя поне месец - два. Но иде ден, в който трябва да захвърли проходилката. Тогава минава на .... платено демо.Зануляване на 2-3 по малки и 1-2 по-големи реални сметки. Това е почти задължително. Иначе не се става играч. Но през това време трябва здраво да се учиш от грешките. И да осъзнаеш, че трябва да се търгува просто. Макар това да не е никак проста работа.
А, и трябва любов.. Като си зануля сегашния,ще ви осведомя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеТези пари ги прежалих още,щом ги вкарах....не съм се и надявал,че ще стане от 1-вия път така или иначе....важното е докато ги губя все нещо да научаЗануляване на 2-3 по малки и 1-2 по-големи реални сметки. Това е почти задължително. Иначе не се става играч. Но през това време трябва здраво да се учиш от грешките. И да осъзнаеш, че трябва да се търгува просто. Макар това да не е никак проста работа.
А, и трябва любов.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеХммм...интересно,пак съм се объркал значи като селнахНищо...квото такова,дано стопа издържи
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеТъкмо се зарадвах, че не губиш реални пари, но нищо де.Щом са малко парите едва ли е проблем.Дано не съм прав за спада.Аз не търгувам вече втори ден.Успех!
Коментар
Коментар