IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Който търгувал търгувал, сега е момента да се спре поне до късно вечерта или утре сутрин.
    Е за т'ва говоря!

Браточката ти по едно сфридче няма ли да почерпи!

Интересно е как може да се комбинира информацията от ехото за пасажа с риба съпоставено с изказването на Трише?

Рибата дали ще се върже на думите на Трише и да падне в мрежата на братото?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Здравейте,
      Хайде една идейка от мен:
      Който ще следи изказването на Трише, да внимава какво ще каже за продължителността и количеството държавни бондове, които ЕЦБ ще изкупува. Ако намекне в положителна посока, това ще е повод за много сериозна интервенция от SNB. Може и до 4-5 фигури да стигне.
      Аз поех риск и вече съм отворил дълги EUR/CHF от 1,3780 със стоп на 1.3700.
      Успехи ви желая.
      АНОНЕ Привет
      Как ти се вижда цел на тез
      горните швейцарци 1.40888???????????
      ================================
      Струва ми се, че на Еврото целта му
      е на първо четене 1.233333333333333
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        я Да видим за к'во иде реч!

Поздрави на всички които са били тука напоследък и които бяха поизчезнали за известно време...
        Който търгувал търгувал, сега е момента да се спре поне до късно вечерта или утре сутрин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Ще ходим май на 1.2115
          Пък може и повече да ходим, но покрай заветното прибирам 2/3 защото я камилата я камиларя. На 14 ще има турбо тежък ден и нищо чудно китовете пак да го натиснат малко на юг, за да могат на по-добри нива да си приберат печалбите.
          А сега чао джентълмени Отивам да пия едно кафе с Бат ви Седефчо
          Last edited by Jay Gould; 10.06.2010, 16:31.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пешо Караиванов хвърли поредната бомба преди малко.

Каза, че Световната банка обявила България като една от най-рисковите в региона...

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
              Когато правиш/прилагаш нещо, ако го правиш по неправилния начин можеш да си нанесеш много повече поразии, отколкото ако изобщо не го правиш!
              ...ами да лягаме да мрем... - тогава няма да правим нищо, няма да правим и грешки...

как ще се научиш тогава - ако не правиш грешки? - нали именно те ти подсказват че трябва да промениш нещо, за да намериш пътя ...
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                Много далновиден ход, анон. Поздравления! Дръж я тая до 1.40.
                я Да видим за к'во иде реч!

Поздрави на всички които са били тука напоследък и които бяха поизчезнали за известно време...
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                  последно от мен за стоповете (личен болезнен опит) - ако излезеш "сух" от няколко сделки без стоп и без ясна визия какво да правиш докато си на пазара се развива една асоциация (аз му викам да влезеш в кривия коловоз ), че може да "спестиш" от ударени стопове...излизането обаче от подобен порочен цикъл е доста труден и болезнен процес..

успехи!!!
                  Сякаш си ме наблюдавал отнякъде.В момента здравата с двата крака.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                    ко стана пак бря що хукна така еврото?
                    Макар че съм си дал обет по принцип да не барам евро, чак и мен ме изкушава да го прасна за нагоре. Вече набримчи почти и бичи триъгълник...
                    * think positive * think simple * think big *
                    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                      Не го приемай като намеса, ама за подобна ситуация има христоматиен пример - този на Сорос. Че той в извастната на всички ситуация, направил точно обратното. Т.е. сега ако беше той, щеше да чака интервенцията и да почне да купува "евтини" франкове продавайки "скъпи" евра.
                      Много далновиден ход, анон. Поздравления! Дръж я тая до 1.40.

Коментар

• ко стана пак бря що хукна така еврото?

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                          последно от мен за стоповете (личен болезнен опит) - ако излезеш "сух" от няколко сделки без стоп и без ясна визия какво да правиш докато си на пазара се развива една асоциация (аз му викам да влезеш в кривия коловоз ), че може да "спестиш" от ударени стопове...излизането обаче от подобен порочен цикъл е доста труден и болезнен процес..

успехи!!!
                          Когато правиш/прилагаш нещо, ако го правиш по неправилния начин можеш да си нанесеш много повече поразии, отколкото ако изобщо не го правиш!

Коментар

• Споко на удължилите евра.Има още ход нагоре. Около фигурка. На кой му пука за тоя глупак трише. Ще внесе малко волатилност за некви минути. После, обаче, след достигане на таргета хода надолу си продължава. Еех, лято! Трайно обръщане след 1.16.

Коментар

• ДАУ отидо по дяволите заради молбичките...

Коментар

• Мое и да не дочакат. Важното е ние да не сме капо.

Коментар

Working...
                                X