IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Паунд/долар - дали си направи вече двойното дъно???

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      ... повод за много сериозна интервенция от SNB. Може и до 4-5 фигури да стигне.
      Аз поех риск и вече съм отворил дълги EUR/CHF от 1,3780 със стоп на 1.3700.
      Ех Аноне ако го избутате до 1.4180 цена няма да имате ! Ако ли не , поне до понеделник го качвайте всеки ден с нов хай , но без дъно под 1.3730 .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аз напук на движението изкарах 20 пипона с 1 къса .от 2121 с цел 2101 и стоп 2132.
        Сега да видим кво ще става.
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
          Ебаси колко сладко е в момента да гледаш Кроса ЕВРО/ДОЛАР, стигнахме вече над 1.21. Айдееее Даваййй ЕВРОООООООООО мачкай, чакам до края на деня да се сбъдне прогнозата за 1.23333333, ЙЕЕЕЕЕС давай Еврооооо сега ни е паднало да катерим върхове!

П.П. До края на Деня на 1.233333, До края на Юни на 1.333333333333333, а до 1 Септември сме на 1.444444444444444 Айдеееее мачкай нагоре!
          Аз си мисля ,че няма да е за днеска ,
          това 1.23333333333333333333333333
          а до няколко дни......
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
            Ебаси колко сладко е в момента да гледаш Кроса ЕВРО/ДОЛАР, стигнахме вече над 1.21. Айдееее Даваййй ЕВРОООООООООО мачкай, чакам до края на деня да се сбъдне прогнозата за 1.23333333, ЙЕЕЕЕЕС давай Еврооооо сега ни е паднало да катерим върхове!

П.П. До края на Деня на 1.233333, До края на Юни на 1.333333333333333, а до 1 Септември сме на 1.444444444444444 Айдеееее мачкай нагоре!
            Знам че ти се иска - ама не смяташ ли че прекаляваш с лозунгите? След осирането на мосю Трише и това в момента е прекалено добре при еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
              Така ,като гледам ,добре се молим удължилите

Сега се молете 1,2090 да бъде подминато подобаващо категорично поне с голям 4 часов бял бар ,пък може и поне с 3 помалки ,и Аз Тандема Ви обещавам 1,2595 на първо време Успех

Горното не е препоръка за нищо
              Такааа Първата част е изпълнена -бар без никаква глиста отгоре

Пичове сега гледайте през 4 часа ,да не затваряме под 1,2090 .Тук е ключа за бараката

Ако нямаме затваряне под 1,2090 целта е ясна и мога да поздравя :

Хамсията Йосиф и неговите братя -Генчото от Гармишпартенкирхен ,Майната с 10пипса

А щях да забравя и Хан Омуртаг дето търгувал по тренд и фундаментаг

Поздравявам ги с песента -Въх Божке ко стана ,как ще кажа на Мама ,че съм снощи Иб...а

Клипче липсва

Ако пък затворим под 1,2090 очаквам поздрав от тях

Успехи на всички

ПП Ако съм пропуснал някой ,моля да бъда извинен,и да се почувства поздравен

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Сякаш си ме наблюдавал отнякъде.В момента здравата с двата крака.
                Не е правило.
                Аз съм пример за сполучлив "крив коловоз"
                На всеки пазар има само едно важно нещо - да оцениш колко реално струва това с което търгуваш. Всичко останало са подробности.

Коментар

• Ебаси колко сладко е в момента да гледаш Кроса ЕВРО/ДОЛАР, стигнахме вече над 1.21. Айдееее Даваййй ЕВРОООООООООО мачкай, чакам до края на деня да се сбъдне прогнозата за 1.23333333, ЙЕЕЕЕЕС давай Еврооооо сега ни е паднало да катерим върхове!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                    The ECB will continue to buy bonds, as the European "money market...is not functioning perfectly."
                    Накрая намери важното изречение....
                    Ще стане фундаменталист от теб.
                    Поздрави.

Коментар

• The ECB will continue to buy bonds, as the European "money market...is not functioning perfectly."

Коментар

• а ся кажете ми как да пусна дълга след такова движение
                        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Е за т'ва говоря!

Браточката ти по едно сфридче няма ли да почерпи!

Интересно е как може да се комбинира информацията от ехото за пасажа с риба съпоставено с изказването на Трише?

Рибата дали ще се върже на думите на Трише и да падне в мрежата на братото?
                          Популацията на сафрида е намалял драстично в последните години
                          Трише не ме интересува особенно и си нямам и представа как ще реагира пазара на неговите лафове
                          Ето защо рибата сега трябва да не кълве а да се оттегли навътре и рано рано на зарана като стане по-хладничко да ходи да кълве.

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                            е това последното не означава ли че те въобще не се и притесняват за загубата на стойност???
                            Според мен се е дрогирал, или наистина не им се иска да го стягат за сега....

Коментар

• е това последното не означава ли че те въобще не се и притесняват за загубата на стойност???
                              Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                              ECB TRICHET:Says that the Euro "is a very credible currency," but declines to classify the recent depreciation as significant or brutal.

Коментар

• ECB TRICHET:Says that the Euro "is a very credible currency," but declines to classify the recent depreciation as significant or brutal.

Коментар

Working...
                                X