If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте форекс Акули!!! Забелязахте ли как изфабрикуваха най-новата партенка за да държат еврото евтино. Богатите държави щяли да си напрявят зона в зоната и да си имат нова валута, а еврото кучета го яли да ходи на 0,60. Как ли ще се казва новата Богаташка валута????
Или ще е бохем или бавар
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Здравейте форекс Акули!!! Забелязахте ли как изфабрикуваха най-новата партенка за да държат еврото евтино. Богатите държави щяли да си напрявят зона в зоната и да си имат нова валута, а еврото кучета го яли да ходи на 0,60. Как ли ще се казва новата Богаташка валута????
Не Не им се впрягай на подобни глупости.
Едва ли някои им обръща някакво внимание
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Дълга от 79 с цел 93 , за по сигурно.
А някой може ли да ми каже брокер при който да мога да търгувам с акции и част от капитала(акционирания) да го ползвам за Форекс.
И спреда да е 1 пип на Еур/усд, може и по малко от 1 да е няма се разсърдя ..
Не казвайте САКСО че там е 2 пипа и даже доста често е повече от 2 с някви техни си врътки и много се дразня.
отличник ... миналата седмица бях споделил на един ... хм как да кажа ... заинтересован ... че ми се привижда 1.55 на кабелот ... и все още ми се вижда ... дано да го нескършат пътьом
отличник ... миналата седмица бях споделил на един ... хм как да кажа ... заинтересован ... че ми се привижда 1.55 на кабелот ... и все още ми се вижда ... дано да го нескършат пътьом
е па бравус на него ... остават 260 .... имаш си позицийка имаш си правилна посока и добър импулс ... остава да си ги изчакаш ...
ама я я кажи на кабелот бутна ли стопчето или все така безумстваш
бряф че си се накокошинил да не е да си скокнал с целият акаунт че така си се встрастил в това 2150
Никога не влизам с такива обеми че да си затрия акаунта. имам една къса ей сега ама ще я затварям и ще обърна до на 2280 до към 2310 и после пак за надолу.
Просто на дневна баровете така са построени че вероятността тези дни да видим 2150 и дори 2115 ми се струва много по голяма от тази да тръгнем веднага нагоре.
Но разбира се мога и да бъркам. Пазарю ще покаже
е па бравус на него ... остават 260 .... имаш си позицийка имаш си правилна посока и добър импулс ... остава да си ги изчакаш ...
ама я я кажи на кабелот бутна ли стопчето или все така безумстваш
Коментар