IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Т.е. и ти да го "научиш новобранеца" как да прави сделки с минимална печалба - еваларката! Неслучайно съм те запомнил като най-разтреперания скалпер, ако наистина си цъкал 10 години - язък ти за загубеното време
    Не така де Има друг лаф и той е: Леле нямаш и грам развитие пич Туй на тандема лаф, много ме радва. Тандеме не те плагиатствам, затова казвам и че ти си го казал.
    Джеймимирор, той рукито дали е разтреперан не мисля, ама от твоите коментари доста емоция се лее Сам си прави изводите кой е по акуратен за търговец

Добър ден на всички ХОРА....
    Реде, що не процедираш вече, може и без процедирането ама поне кафето да е налице
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Т.е. и ти да го "научиш новобранеца" как да прави сделки с минимална печалба - еваларката! Неслучайно съм те запомнил като най-разтреперания скалпер, ако наистина си цъкал 10 години - язък ти за загубеното време
      Абе джеми, Рукито е единствения тук дето съм виждал да хваща движения по 50-60 пипа с риска 5 пипса. Като почти никога не му се удрят стоповете и в най лошите случаи са на 0.
      Е това ако е загуба на време нз.
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Не знам откъде е дошъл тоя слух,но аз на еврофутбол съм залагал преди 15-тина години,тогава изобщо не бях чувал за форекс.Относно загубите ми във форекса, общо за целия период са около 3000 евро
        Бах го Сеце, ти на колко си че преди 15 години са те пускали в бюрата на Еврофутбол?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
          и аз с теб
          браво на теб а сега ми отговори на въпроса по долу

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Язе по-доле съм казал ,
            ама полза ще имаш ли
            Оти га загубиш парите ще
            се пуцаме ли
            Аз първите 10 ги познах , ся още 10 и сичко е 6

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ми аз не съм забелязал да се хваля.
              момчето е ново и има нужда от съвет.
              не се опитвай да го поощряваш да търгува без стопове, при положение ,че не знае какво прави и търси потвърждение на собственото си виждане по форумите.
              сгрешена позиция.треперил и е поне ден. собствения болезнен опит говори , че ако пазара даде и най-малка възможност за измъкване около нулата е по-добре да се затвори, отколкото да продължаваш да влачиш обременена позиция.
              след това винаги може отново да се влезне

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Който ми каже следващите 20 пипона нагоре ли са или надолу - евала!

П.П. От позиция 1,2195
                Язе по-доле съм казал ,
                ама полза ще имаш ли
                Оти га загубиш парите ще
                се пуцаме ли
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                  една интересна къса:
                  2194, стоп 2199 цел 2170
                  и аз с теб

Коментар

• Който ми каже следващите 20 пипона нагоре ли са или надолу - евала!

П.П. От позиция 1,2195

Коментар

една интересна къса:
                      2194, стоп 2199 цел 2170
                      Добри ден
                      Бързаш с късото !!!!
                      Първо требе да се види
                      МАГИЧНОТО
                      1.2222222222222222222222222222
                      и там вече според зависи ...
                      Успешен ден на всички ХОРА !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• една интересна къса:
                        2194, стоп 2199 цел 2170

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Днес очевидно е ,че пазара те слуша !Давай смело ,но не безразсъдно! Успех
                          абе пазара никога не ме слуша мен . Аз го чувам от време на време кво ми говори
                          Аме сега си мисля че има тука наблизо вход за къси пак. Но пак трябва да почакаме.

Коментар

Някви идеи за това долно движение на еурото. До каде ще го докараме. Аз имам къса с лимит 2180 като може принципно до 66 да докара ама не ми се стиска до там.
                            Днес очевидно е ,че пазара те слуша !Давай смело ,но не безразсъдно! Успех
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• дълги евро долар от 2185

Коментар

• Първоначално изпратено от
                                Какви са тия 30к,нещо си се объркал-аз отначало играех с малки акаунти от по няколко стотин евро,като всичките ги занулих,после се ядосах и вкарах 50к,от които дори съм на малка печалба,но като цяло за целия ми стаж съм на загуба около 3000 евро
                                около НГ те питах колко си на загуба от тея 50 к и беше казал че си на 35-40 к нещо такова помня аз. Мн трудно ще ми е да съм го запомнил ако не си го казал..

ПП: да не помислиш че се заяждам нещо. Принципно не ми пука кой колко пари има или е направил. Само тази ситуация ми е интересна.

Коментар

Working...
                                X