If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Роки, Улянов, като ти дойде време за пробива на долния канал на 1.0350 аз ще съм вече с доста гювеч напред! Чак ма е срам Но специално съм ти запазил едно местенце при мен. В иконъми клас.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
да не би пак да си дълъг?
не я търгувам тази двойка, още по-малко дългосрочно, но за да расте първо трябва да пробие низходящия канал.
нивото е 1.0350 и да задържи над него.
дотогава дългите са хазарт
здравейте, бойци!
Всичко е под контрол.
И аз съм дълъг и дългосрочен при това. Като естествено излизах за кратко в определени моменти за да добавям още пипсове. (излизах на 1 .0313 после обратно на 1.0295; след това сел на 1.0290, бай на 1.0283). Че то много дащни, бе тия. Имам си ММ и здрави гащи и мога да си го чакам до под парирет, ако искам. Но това абсолютно никога през този сезон няма да се случи! Някъде от тук, евентуално след още едно леко слизане под 1.02, но не повече от ниво 1.0130-50, но това с вероятност само 25%, отиваме над 1.09. Петролът ще пада здраво това лято. Индексите имат ход надолу още поне 4%. Юрото отива на 1.12. Лихвите постепенно ще почват да се вдигат. Канадците бяха първи. Следователно, вече спрямо тях ще има вдигане.
браво бе
заради теб бърлив ме направиха в тоя форум, че ти давам грешни акъли, че съм демоджия и некадърник.
а ти ......
верно , че в чужда тиква акъл не се налива.
трябва сам да си извървиш пътя
Определено....колкото и акъл да ми се дава на мене,аз докато сам не си направя грешките и да си взема поуката няма да стане
Ам чи К бе баце,дълъг съм не амиииии.....хубаво си мислих да го продавам,ама ха де Докато не си зануля ацц-то няма да мирясам май
браво бе
заради теб бърлив ме направиха в тоя форум, че ти давам грешни акъли, че съм демоджия и некадърник.
а ти ......
верно , че в чужда тиква акъл не се налива.
трябва сам да си извървиш пътя
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
не я търгувам тази двойка, още по-малко дългосрочно, но за да расте първо трябва да пробие низходящия канал.
Ам чи К бе баце,дълъг съм не амиииии.....хубаво си мислих да го продавам,ама ха де Докато не си зануля ацц-то няма да мирясам май
Pana ко стан бе мой,тоз канадец....ще ни *** мамата
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
За Джинито бех чел преди време,
че по време на късния комуноизъм
в края на 80-те години разпределението
на БВП у нашенско е бил като в най-напредналите икономики по света , а сега е на нивото на
банановите гета
То не е за учудване де !!!!
Чекайте да пусна една песен : http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic
Чекайте Еврото на 1.2350 поне !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
мне особено се оказа порових им се из сайтовете и се оказа че е март месец 1980, което като година е същото което е дал oldy така че е double checked вече ))
Hmmmmmmmmmmmmm
Направо не ми се вярва
Мислех си ,че е нейде през
началото на 60-те.
ДАЛИ Е ВЯРНА ТАЗ ТАБЛИЦА ?????
мне особено се оказа порових им се из сайтовете и се оказа че е март месец 1980, което като година е същото което е дал oldy така че е double checked вече ))
Коментар