IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Абе тези начални мачове що така скапани ми се струват.............

пфу , мачове
    формулата вчера беше наистина интересна
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Абе тези начални мачове що така скапани ми се струват.............

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
        Съгласен съм, че е ввлязъл малко преждевременно за малък фрейм и бръсначка, но погледнато в по-голям мащаб изобщо не е сгрешена. Зависи колко време ще я държи.
        абе човек и ти от пет кладенци вода носиш , за да докажеш, че си прав
        след като е на малкък фрейм и набързо , сгомняса ли се бягаш иначе докато се усетиш почваш да гледаш дневна и седмична
        / tribute to xemus / и ставаш инвеститор или фалираш.
        тия твоите сделки аз може и да се оправя с тях и да излезна с минимална печалба и без стопове.ама да вменяваш на новобранец да търгува без стопове да стиска зъби и да скача от фрейм на фрейм е безотговорно.
        нека се научи да плува първо, после да се мята в дълбокото
        Last edited by NYSERookie; 14.06.2010, 22:28.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          ми аз не съм забелязал да се хваля.
          момчето е ново и има нужда от съвет.
          не се опитвай да го поощряваш да търгува без стопове, при положение ,че не знае какво прави и търси потвърждение на собственото си виждане по форумите.
          сгрешена позиция.треперил и е поне ден. собствения болезнен опит говори , че ако пазара даде и най-малка възможност за измъкване около нулата е по-добре да се затвори, отколкото да продължаваш да влачиш обременена позиция.
          след това винаги може отново да се влезне
          Съгласен съм, че е ввлязъл малко преждевременно за малък фрейм и бръсначка, но погледнато в по-голям мащаб изобщо не е сгрешена. Зависи колко време ще я държи.
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• пана говорех за eur/usd, не си разбрал нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
              Черкелов, пожелавам ти все така да изкарваш добри профити, но ме озадъчи фактът, че всичките ти поствани до сега стейтмънти са силно кропнати и човек даже не предполага какво може да се крие под "скритото" . Така че мисля всички бихме приели повече един raw screen shot, отколкото магерени такива Вярвам ще се съгласиш с мен.
              Съгласявам се!Нали се сещаш, че номера на акаунти и прочее няма да публикувам.Не карам никого да ми вярва
              Направих грешката да се разкрия в един друг форум и разбрах, че печелившите не са на почит - старите скачат с краката напред убеждавайки ме какъв съм гъотферен, новите ме убеждават, че не съм и настава мазало.Абсолютно не е проблем да спра, но ми е интересно, защото има няколко свестни типажа тук.А и имам свободно време понякога.
              Благодаря за пожеланието!

ПП.Когато пусна дадена позиция я пиша тук няколко минути по-късно, но не всички, защото понякога са по 10-15 на ден.Времето ми ще е само в писане.Не следя често форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                оо, Улянов, жив ли си, бе?
                Я не обърквай момчето! Той предполагам е пълнолетен и сам си взима решенията. Ти си печели по твоя начин , с твоите виждния. А з по моя. Няма кво да си ги мерим. Резултатите говорят. Но тук не сме за да се хвалим, а за да споделяме и обогатяваме различните алтернативни подходи и ако може да си бъдем полезни с това.
                ми аз не съм забелязал да се хваля.
                момчето е ново и има нужда от съвет.
                не се опитвай да го поощряваш да търгува без стопове, при положение ,че не знае какво прави и търси потвърждение на собственото си виждане по форумите.
                сгрешена позиция.треперил и е поне ден. собствения болезнен опит говори , че ако пазара даде и най-малка възможност за измъкване около нулата е по-добре да се затвори, отколкото да продължаваш да влачиш обременена позиция.
                след това винаги може отново да се влезне

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                  да то от всички инстументи да избереш най лесния и да говориш много няма смисъл.
                  Дайте системи,дайте примери за сигнали,ще си проличи кои какво може и неможе.
                  Или ако сте ги пуснали даите линк поне.
                  Да ви видим....
                  кой е най лесжия бе , Соколов? Я ни светни и нас непросветените?

Коментар

• да то от всички инстументи да избереш най лесния и да говориш много няма смисъл.
                    Дайте системи,дайте примери за сигнали,ще си проличи кои какво може и неможе.
                    Или ако сте ги пуснали даите линк поне.
                    Да ви видим....

Коментар

• оо, Улянов, жив ли си, бе?
                      Я не обърквай момчето! Той предполагам е пълнолетен и сам си взима решенията. Ти си печели по твоя начин , с твоите виждния. А з по моя. Няма кво да си ги мерим. Резултатите говорят. Но тук не сме за да се хвалим, а за да споделяме и обогатяваме различните алтернативни подходи и ако може да си бъдем полезни с това.

Коментар

• FED RESERVE RUDEBUSCH: "The recommended period of a near-zero funds rate would end at the beginning of 2012."

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                          Двуумя се...
                          Ще изчакам още малко
                          чакай още
                          той пазара на такива като теб умуващи им дава поне по 5-6 възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                            нзд/йена 63.92 и ауди/йена 78.93 селл.Таргети-малко.
                            Черкелов, пожелавам ти все така да изкарваш добри профити, но ме озадъчи фактът, че всичките ти поствани до сега стейтмънти са силно кропнати и човек даже не предполага какво може да се крие под "скритото" . Така че мисля всички бихме приели повече един raw screen shot, отколкото магерени такива Вярвам ще се съгласиш с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              ти вместо да четеш разни прогнози и мнения , за потвърждение на собственото ти виждане по-добре затваряй.
                              сгомнясана позиция, кой знае колко си я чакал.пазара ти дава възможност да се измъкнеш сух от водата.
                              винаги можеш пак да влезнеш от по добро ниво.
                              Двуумя се...
                              Ще изчакам още малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                                USD/CAD - тества съпротивата 1.0320/30. Очакваме тя да издържи и канадската валута да поскъпне.

Аааа без такива

ти вместо да четеш разни прогнози и мнения , за потвърждение на собственото ти виждане по-добре затваряй.
                                сгомнясана позиция, кой знае колко си я чакал.пазара ти дава възможност да се измъкнеш сух от водата.
                                винаги можеш пак да влезнеш от по добро ниво.

Коментар

Working...
                                X