IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna
    Часовия график е/долар. Красив е като от учебник!
    ами според него 1.2440 е таргета нормално

Коментар

• очаквам възходящо движение със цел минимум 1.24

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Ако не мине черна котка пътя, след още малко 1.2200 ще събираме урожая.. Около 1.2180-1.2170 може да обърне. Ако го пробие до следващите нива, но без мен.
        аз затворих на 2260. Ама дали ще стигне толкоз надолу ?? Май вече е обърнало фронта.
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Ако не мине черна котка пътя, след още малко 1.2200 ще събираме урожая.. Около 1.2180-1.2170 може да обърне. Ако го пробие до следващите нива, но без мен.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Ми аз още вчера писах в моята темичка за евроканадецот,че се връщам да си пробвам късмета чат-пат
            с късмет не става да ти кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
              Опаааааа, пак си започнал а???
              Кат те гледам ти е краста
              Кат гледам му е хазарт. В тоя смисъл му писах и предупреждението.

Коментар

• имаше преди време ... някой беше казал ....
                мърш надолеее
                масажора беше май ама не помня със сигурност ....

Коментар

• въпрос към спецовете

платформата на TRADER.BG или

Коментар

В момента нямам позиция,вчера ми се затвори по нулев стоп,засега ще изчакам за по-удобен вход за дълъг евроканадец
                    Опаааааа, пак си започнал а???
                    Кат те гледам ти е краста

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                      А не и не!
                      Аз вярвам, че и след 15 Юли КУРекцията ша продължи нагоре.
                      И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
                      Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
                      Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
                      Има и такава вероятност.
                      Но след тая корекция до 1.40 ако изобщо го докара до там, ще слиза до към 0.9..
                      Ама ти вече ще си там и ще правиш доларчета та те боли кура колко ще струва.
                      А тази корекция до 1.30-40 ще е мноооогоо бавна. Цяло лято сигурно че и до октомври може да го откара...
                      Аз днес имам една къса от 2337 и си я чакам още. може на 2260 да затворя ама може и да чакам 2230 , да изкараме и за утре

Коментар

Пичове,как е,разцъквате ли демото или сте вече на реални акаунтчета,па макар мижави?
                        A как стигна до подобни дълбоки
                        и точни изводи
                        ===============================
                        Между другото бих една дълга от
                        1.22881 със стоп вече на +1
                        и лимит 1.23188
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Пичове,как е,разцъквате ли демото или сте вече на реални акаунтчета,па макар мижави?
                          Рулетка се върти, върти не спира
                          залога ти умира ли умира...

Бахти като каза демо - се сетих да си го проверя. Смотания дилър ми го е преебал вай вай

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                            Че ти кога успя да станеш ,че пак да лягаш бре

Ти си постоянно легнал по очи откакто пишеш тук .

6месеца еврото пада ти удължаваше,сега то катери ,ти скъсявааш

Мухахаха
                            тъй тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                              готово, контрата излезе
                              излезе де ... бравус ... ама беше прибързано ... входчето от 80 дойде доста по късно на минутката инак тази дето ти я направи си беше с доста голям риск ...

те така ... инак про импулсния вход закъсня ... абе как да е важно е търговията да върви ...
                              Успехи !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                само да си направи втория лег и ще пиша
                                Че ти кога успя да станеш ,че пак да лягаш бре

Ти си постоянно легнал по очи откакто пишеш тук .

6месеца еврото пада ти удължаваше,сега то катери ,ти скъсявааш

Мухахаха

Коментар

Working...
                                X