Първоначално изпратено от varna
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко не мине черна котка пътя, след още малко 1.2200 ще събираме урожая.. Около 1.2180-1.2170 може да обърне. Ако го пробие до следващите нива, но без мен.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеОпаааааа, пак си започнал а???
Кат те гледам ти е краста
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеА не и не!
Аз вярвам, че и след 15 Юли КУРекцията ша продължи нагоре.
И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
Но след тая корекция до 1.40 ако изобщо го докара до там, ще слиза до към 0.9..
Ама ти вече ще си там и ще правиш доларчета та те боли кура колко ще струва.
А тази корекция до 1.30-40 ще е мноооогоо бавна. Цяло лято сигурно че и до октомври може да го откара...
Аз днес имам една къса от 2337 и си я чакам още. може на 2260 да затворя ама може и да чакам 2230 , да изкараме и за утреMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСПичове,как е,разцъквате ли демото или сте вече на реални акаунтчета,па макар мижави?
и точни изводи
===============================
Между другото бих една дълга от
1.22881 със стоп вече на +1
и лимит 1.23188--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЧе ти кога успя да станеш ,че пак да лягаш бре
Ти си постоянно легнал по очи откакто пишеш тук .
6месеца еврото пада ти удължаваше,сега то катери ,ти скъсявааш
Мухахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениеготово, контрата излезе
те така ... инак про импулсния вход закъсня ... абе как да е важно е търговията да върви ...
Успехи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениесамо да си направи втория лег и ще пиша
Ти си постоянно легнал по очи откакто пишеш тук .
6месеца еврото пада ти удължаваше,сега то катери ,ти скъсявааш
Мухахаха
Коментар
Коментар