IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Зa koe....
    За отговора, разбира се Бях свикнал сутрин като отворя форума и да те чета с добро утро и успехи на всички хора заедно с кафенцето и процедирането и от известно време, като не пишеше и започна да се усеща някаква липса
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• някой има ли инфо, кой инвеститор сръчка цената с 40 пипа за 1 мин.
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Критерий е, критерий е
        jamiemirror Ти от съзерзаване в чинията не виждаш какво има на масата ми се струва
        Реде мерси.
        Бат Седефчо, поздрави !
        Зa koe....
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ZEW e ужасен...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
            А така от кога емоциолността е критерии за акуратност.
            Ей....какви генерални заключения пак.
            Критерий е, критерий е
            jamiemirror Ти от съзерзаване в чинията не виждаш какво има на масата ми се струва
            Реде мерси.
            Бат Седефчо, поздрави !
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• кво ставааааааааа бе хора

Коментар

Не така де Има друг лаф и той е: Леле нямаш и грам развитие пич Туй на тандема лаф, много ме радва. Тандеме не те плагиатствам, затова казвам и че ти си го казал.
                Джеймимирор, той рукито дали е разтреперан не мисля, ама от твоите коментари доста емоция се лее Сам си прави изводите кой е по акуратен за търговец
                Емоциите са си емоции, търговията си е търговия. Аз не съм акуратен според форумчетата, според акаунта ми е друго Съжалявам - но ми пука повече за него

Коментар

• Първоначално изпратено от
                  Ти как мислиш,че съм натрупал тия 50к,от спестявания на банички ли,хахаха,бачкал съм на тръстиката дълги години брато,хахаха
                  Де да те знам, най-вероятния сценарии е някоя баба да ти е оставила апартамент - и да си го шитнал

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                    Абе джеми, Рукито е единствения тук дето съм виждал да хваща движения по 50-60 пипа с риска 5 пипса. Като почти никога не му се удрят стоповете и в най лошите случаи са на 0.
                    Е това ако е загуба на време нз.
                    От публикуваните му сделки повечето са ударени стопове - част от тях на минус, част от тях на нула. И двата варианта са еднакво безполезни още повече когато отнемат повечето време при търговия - там е насочена и критиката ми, това че веднъж хванал 60 пипа - голям праз. Нужни са консистентни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Te първите 10 нямат никакво значение
                      Язе познах почти 20-тината нагоре ,
                      но требе 1.2222222222222222222
                      инък нищо не е
                      То не, че имам позиция, ама
                      чешем си пръстите
                      Оф на +3 беше очевидно че трябва да затворя ама не затворих. Дойде клиентка и се чудех много и докат се начудя ми одари стопа.
                      Ама за това са стоповете , да не те е яд после

Коментар

• Става, bgg_red, става........ама аз не търгувам. Почивка имам за търговията.
                        След около месец ми почват трейдинг залитанията по пистата

Наздраве !
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Аз първите 10 ги познах , ся още 10 и сичко е 6
                          Te първите 10 нямат никакво значение
                          Язе познах почти 20-тината нагоре ,
                          но требе 1.2222222222222222222
                          инък нищо не е
                          То не, че имам позиция, ама
                          чешем си пръстите

Коментар

• А така от кога емоциолността е критерии за акуратност.
                            Ей....какви генерални заключения пак.

Коментар

Добър ден на всички ХОРА....
                              Реде, що не процедираш вече, може и без процедирането ама поне кафето да е налице
                              Каве пих преди малко , но няма
                              какво да се процедира
                              Требе да иде до 1.233333333
                              там да се поогледат големите графики
                              какво ще се е нарисувало и тогаз
                              ПРОЦЕДИРАНЕ
                              Много се разтегна във времето таз т.н.
                              КУРекция от дъното и освен на 1 и 5
                              минутна за дребни пипони друго не се
                              вижда !!!
                              Само Руукито е добре , щото е златно време за него
                              И за Бат Седефчо пак става

П.П.Когато е жегаво не ме търси за умна мисъл !!!

Коментар

браво на теб а сега ми отговори на въпроса по долу
                                Кой въпрос бре? Аз направо си сложих таргета на 1.2175 и чакам направо 20п, иначе първите 10 ги "познах", ама не затворих

Коментар

Working...
                                X