Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениецел 1 излезе, сега да видим и цел 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеНе, не, Изключено е! Под 1.22 при Е/$ няма да го видите повече в близките 12 месеца, освен, ако не дойдат някои лоши екстремни фундаменти от Евро-зоната, но според мен се изчерпа всичко лошо, което можеше да се случи и сега тепърва ще идват положителни Фундаменти от Евро-Зоната особено с Турзима в Гърция, Италия, Испания, Португалия!!!!.
Но за 1.22++ лека корекция надолу е по-вероятно да се случи и не го изключвам като възможност. Но след това ще тръгнем още по-нагоре. Както вече казах тепърва Фундаментите ще бъдат в полза на Еврото срещу Долара!
Просто приятелски съвет: недей да се изказваш категорично за неща, от които нищо не разбираш. Аз на зъболекарите и атомните физици не им се бъркам в работата и мнения не изказвам. Ходи си учи в САЩ, ставай си там милионер в $$$ и ни остави ние тука да си чупим главите с късите евра.Last edited by Varna 2; 16.06.2010, 11:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеНе, не, Изключено е! Под 1.22 при Е/$ няма да го видите повече в близките 12 месеца, освен, ако не дойдат някои лоши екстремни фундаменти от Евро-зоната, но според мен се изчерпа всичко лошо, което можеше да се случи и сега тепърва ще идват положителни Фундаменти от Евро-Зоната особено с Турзима в Гърция, Италия, Испания, Португалия!!!!.
Но за 1.22++ лека корекция надолу е по-вероятно да се случи и не го изключвам като възможност. Но след това ще тръгнем още по-нагоре. Както вече казах тепърва Фундаментите ще бъдат в полза на Еврото срещу Долара!
Нищо няма да изключваме !!!
Лошото още не е дошло.
Не ги гледай германците , щото те,
ако са локомотива други са вагони ,
а трети са си направо РСВ вмирисани
долнопробни курници !!!!
================================
Мисля , че движението нагоре ще
продължи до към 1.27 и , ако мине,
ще видим отново ЛЕГЕНДАРНОТО
1.33333333333333333333333333333
Това някъде до към 15 юли.
След това ще почне КУРекция на
КУРекцията т.е. ще продължи
движението надоле до към 1.08-1.12
Успешен ден на всички ХОРА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеДобро Утро, Колеги!
В момента се намираме точно на магическото 1.2333333. Но като цяло мноооого се радвам, че по време на Азиатската Сесия сме удържали нивата от 1.23++. Това засега е най-доброто, което можем да искаме. За днеска съм си поставил цел да атакуваме вече и 1.24++. Едно по едно ще ги атакуваме нагоре фигурите па до де стигнем. Според мен до края на Юни ще сме вече над 1.28++ ! Помнете ми думата! Това само някакви си 5 фигури по-нагоре, а и освен това имаме цели 2 седмици до тогава! А и нека не забравяме какво каза г-н Jay Gould, че на 28 Юни ще има някаква атака срещу долара!
Давай Евроооооооооо, мощно нагоре. Момчета, нали знаете бутайте нагоре па като стигнем 1.30 ще ви раздавам премия като за равен, а на 1.40 ще ви позлатя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениеза мен късо евро долар от 2339, стоп 2359 цел 1 - 2310, цел 2- 2280
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЗа разлика от много хора ,които правят Литературен анализ на КЛАСИЦИТЕ ,ти имаш шанса да си Съвременник и приживе да се кефиш на моя ФОЛКЛОР
Но и ти като 90% от БЪЛГАРИТЕ не може да Ви го побере Глупавата Кратуна ,че някои Хора не са като Вас -виждат различно от Вас нещата,и като такива ги плюете ,вместо да им се радвате и да се се стремите да се ПРОМЕНИТЕ .Успех) бедната му душица ....
а това какво виждам аз и какво съм виждал ... еееех мога само да си завиждам
ааа да ... и добре че не споменаваш обеми на сделките че току виж някой седнал и се разсмятал и ... щом има време ... нека смята ... нека те проверява .... мене не ми е интересно дали си успешен или не .... интересно ми е как може да си такъв елементарен арогантен простак ... предвид обаче че 90 % от българите са такива .... някак вече спира да ми е интересно ... обаче ще дам всичко от себе си зада покажа на всеки един процент от тез 90 % че грешат .... сигурно това е моят начин да си храня егото
Хубав ден на всичкиLast edited by xemus; 16.06.2010, 10:43.
Коментар
-
Не, не, Изключено е! Под 1.22 при Е/$ няма да го видите повече в близките 12 месеца, освен, ако не дойдат някои лоши екстремни фундаменти от Евро-зоната, но според мен се изчерпа всичко лошо, което можеше да се случи и сега тепърва ще идват положителни Фундаменти от Евро-Зоната особено с Турзима в Гърция, Италия, Испания, Португалия!!!!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНещо много сте навити за корекция. Ето и Возний:
Но според моето тълкуване на лъчите и на правилото "Всички ъгли" пробивът на подкрепата на лъчите на ниво 1,2310 може да доведе до атака към долния лъч, което означава ново дъно.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеколега , понеже не ми се рови из форума, да те попитам , от къде ти е дългата и имаш ли стопец..питам щото една корекция до 2160 ми се струва съвсем вероятна..та да не ти секне само ентусиазма
Но според моето тълкуване на лъчите и на правилото "Всички ъгли" пробивът на подкрепата на лъчите на ниво 1,2310 може да доведе до атака към долния лъч, което означава ново дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеДобро Утро, Колеги!
В момента се намираме точно на магическото 1.2333333. Но като цяло мноооого се радвам, че по време на Азиатската Сесия сме удържали нивата от 1.23++. Това засега е най-доброто, което можем да искаме. За днеска съм си поставил цел да атакуваме вече и 1.24++. Едно по едно ще ги атакуваме нагоре фигурите па до де стигнем. Според мен до края на Юни ще сме вече над 1.28++ ! Помнете ми думата! Това само някакви си 5 фигури по-нагоре, а и освен това имаме цели 2 седмици до тогава! А и нека не забравяме какво каза г-н Jay Gould, че на 28 Юни ще има някаква атака срещу долара!
Давай Евроооооооооо, мощно нагоре. Момчета, нали знаете бутайте нагоре па като стигнем 1.30 ще ви раздавам премия като за равен, а на 1.40 ще ви позлатя!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Добро Утро, Колеги!
Давай Евроооооооооо, мощно нагоре. Момчета, нали знаете бутайте нагоре па като стигнем 1.30 ще ви раздавам премия като за равен, а на 1.40 ще ви позлатя!
Коментар
Коментар