цел - 1 2277, отложен ордер за ново късо на 2260 с цел 2190 и излизам за обед
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеА не и не!
Аз вярвам, че и след 15 Юли КУРекцията ша продължи нагоре.
И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеА не и не!
И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеTe доларите могат и твърде
недостатъчно да останат , като
се има предвид , че паричките
сега са в левове.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеСме? Ще атакуваме?
Кой това - ти къде участваш освен да крякаш 3-4 пъти дневно
Хората някъде ти го казаха - не си спекулант, по-добре иди попрочети нещо за хедж-стратегии че накрая ще останеш с недостатъчно левове да си платиш обучението
недостатъчно да останат , като
се има предвид , че паричките
сега са в левове.........--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениеимпулса беше много силен за кратко време та затова малко да го изконтря
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеДобро Утро, Колеги!
В момента се намираме точно на магическото 1.2333333. Но като цяло мноооого се радвам, че по време на Азиатската Сесия сме удържали нивата от 1.23++. Това засега е най-доброто, което можем да искаме. За днеска съм си поставил цел да атакуваме вече и 1.24++. Едно по едно ще ги атакуваме нагоре фигурите па до де стигнем. Според мен до края на Юни ще сме вече над 1.28++ ! Помнете ми думата! Това само някакви си 5 фигури по-нагоре, а и освен това имаме цели 2 седмици до тогава! А и нека не забравяме какво каза г-н Jay Gould, че на 28 Юни ще има някаква атака срещу долара!
Давай Евроооооооооо, мощно нагоре. Момчета, нали знаете бутайте нагоре па като стигнем 1.30 ще ви раздавам премия като за равен, а на 1.40 ще ви позлатя!
Кой това - ти къде участваш освен да крякаш 3-4 пъти дневно
Хората някъде ти го казаха - не си спекулант, по-добре иди попрочети нещо за хедж-стратегии че накрая ще останеш с недостатъчно левове да си платиш обучението
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениекарай по импулса бря ... ко ми насаждаш сега съмнежи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЩе ти затрие предишната печалба.......гледай форума как млъкна, защо ли така.....
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго евро от 2280 цел 2299
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго евро от 2280 цел 2299
Коментар
Коментар