IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една интересна статия
    http://www.akmos.ru/analytics/foreca...9e9ae7193ee721

Коментар

• На Н4 графиката. Продължавам да мисля, че ще движи нагоре по лъч 4х1. Малко отгоре. Малко отдолу. Да видим...

Коментар

• Здравейте.
        Да започна с дневна, че там са интересните неща. Вчера цената все пак проби лъча. Де да ги знам? Американци! Някой даде зор. А сигурно за да не губим моментум. После цяла нощ са бранили нивото. Важното е, че нивото на лъча за днес е на 1,2310. За сега е дал добра подкрепа. През деня просто трябва да следим дали цената е над 1,2310. Тогава целите нагоре са... Да? Онзи лъч 1х1 от 1,5046 на ниво над 1,27...

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
            Спокойно няма да работя за България надявам се никога през моя професионален живот! Искам да работя за някоя Американска Корпорация и да си прибирам Американска заплата в $$$. А като понтрупам капитал, мисля да започна частен бизнес като предприемач. Ако бизнеса ми се развие, мисля да създам дори и Инвестиционен Венчърен Фонд за стартиране на нови перспективни Бизнес Планове. Та като цяло на там съм се ориентирал и няма нито нищо общо с Политиката, нито с България, така, че Спокойно на никого няма да съсипя държавата, ако това ви притеснява

Относно Паритета през тази година, за това ЗАБРАВЕТЕ!!!! Няма как да стане, днеска гледах при Петър Караиванов по EBF каза новината, че 2-3 от най-големите Американски Ипотечни Копорации са пред Фалит и са затънали в дългове от близо 1 Трилион Долара! Освен това като сложим и фалиралия Щат Калифорния, то Американците са мнооооооооого мноооооооооого далеч по-зле от Европата! Така, че избийте си от главата вече какъвто и да било паритет, защото това няма да се случи през тази година!

Но туко виж през 2012 Година като завърша МБА в САЩ и започна да работя за САЩ и получвам Compenstation в $$$$, тогава нямам нищо против дори ЕВРО/ДОЛАР = 0.25, най-много ще ме устройва. Тогава 1 Долар ще е равен на 8 лева. Като се прибирам в България през лятото ще осядам в най-тузарския Хотел на Слънчев Бряг при курс $1 = 8BGN Но за тази година не виждам да има никакъв паритет! По-скоро към Октомври вече ще сме стигнали 1.40! Не нека бъде 1.30, а от Октомври до Май'2011 да го докараме до 1.40-1.50. Тъкмо до тогава вече ще съм си стъпил на краката, и Долара да прави каквото си поиска тогава вече

Като те чета - се сещам за циганина и морето:

"Седи манго на брега и удря с една пръчка във водата. Минава рибар и го пита - Абре, защо биеш по водата? - За да се подкваси. - Е как ще се подкваси бре, няма начин! - Абе и аз знам че няма, ама представи си че се подкваси и морето стане на кисело мляко - има да ядат циганчетата"

Никой с акъла си (и без масивен ресурс) не си и помисля да води пазара в някаква посока. Дано изобщо успееш да завършиш - че като гледам вече и планове, само че си пропуснал че много по-вероятно ще си бялото робче във фирмата в която може би ще работиш някой ден и всичко това от постинга ти ще го изгледаш през крив макарон
            Накратко - проблема е че искаш резултати, а не вършиш работа.

Коментар

• Добра,комплексна информация за МТ4
              Attached Files

Коментар

@SStoilov, Наистина ще ти бъда безкрайно Благодарен, ако можеш по някакъв начин да продължиш тази картинка до период най-късно Юни'2011....обещавам премия за Шампионска Титла, ако видят очите ми това, което искат да видят моите очи
                Ах ах къф смях:
                "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая"

Коментар

Спокойно няма да работя за България надявам се никога през моя професионален живот! Искам да работя за някоя Американска Корпорация и да си прибирам Американска заплата в $$$. А като понтрупам капитал, мисля да започна частен бизнес като предприемач. Ако бизнеса ми се развие, мисля да създам дори и Инвестиционен Венчърен Фонд за стартиране на нови перспективни Бизнес Планове. Та като цяло на там съм се ориентирал и няма нито нищо общо с Политиката, нито с България, така, че Спокойно на никого няма да съсипя държавата, ако това ви притеснява

Относно Паритета през тази година, за това ЗАБРАВЕТЕ!!!! Няма как да стане, днеска гледах при Петър Караиванов по EBF каза новината, че 2-3 от най-големите Американски Ипотечни Копорации са пред Фалит и са затънали в дългове от близо 1 Трилион Долара! Освен това като сложим и фалиралия Щат Калифорния, то Американците са мнооооооооого мноооооооооого далеч по-зле от Европата! Така, че избийте си от главата вече какъвто и да било паритет, защото това няма да се случи през тази година!

Но туко виж през 2012 Година като завърша МБА в САЩ и започна да работя за САЩ и получвам Compenstation в $$$$, тогава нямам нищо против дори ЕВРО/ДОЛАР = 0.25, най-много ще ме устройва. Тогава 1 Долар ще е равен на 8 лева. Като се прибирам в България през лятото ще осядам в най-тузарския Хотел на Слънчев Бряг при курс $1 = 8BGN Но за тази година не виждам да има никакъв паритет! По-скоро към Октомври вече ще сме стигнали 1.40! Не нека бъде 1.30, а от Октомври до Май'2011 да го докараме до 1.40-1.50. Тъкмо до тогава вече ще съм си стъпил на краката, и Долара да прави каквото си поиска тогава вече
                  Един иска да направи 100К и да отвори парцалница в Заарата , друг да изкара $26К за да учи нещо , което не разбира какво означава ! Добре , че поне обещаваш да не си вееш евентуалната диплома в Бг. Вие двамата да не сте били под една и съща озонова дупка ?

Коментар

• Gold vs Dollar

http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...-dollar.562308
                    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• И да искам - не мога ....

Вероятността пак да видим (тази година) 1.50 граничи с фантастиката , въпреки че я има.

Виждам макс около 1.37 . Дадох ти не лош план за покупка на доларес. Другото е божа работа....

Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                      @SStoilov, Наистина ще ти бъда безкрайно Благодарен, ако можеш по някакъв начин да продължиш тази картинка до период най-късно Юни'2011....обещавам премия за Шампионска Титла, ако видят очите ми това, което искат да видят моите очи

Коментар

• типичните грешки на начинаеш спекулант.

Запомни обаче, че ти не си спекулант. на теб ти трябват пари за определена цел.

т.е. прецакал си се още като не си купил на 1.50 , даже и на 1.40 .

кеша се държи във валутата в която са ти основните разходи !!! , ама сега е късно , требат молитви да се върне до 1.37 (което не е чак толкова невероятно) .

Ключовото ниво е последното дъно !!!

Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                        Стоилов позна! Исках да лапна за 39,000 лева колкото се може повече и повече $$$$ и да живея в САЩ през първите си 12 месеца със Студентски Бюджет, който ще надвишава многократно минимума от $26,000. Ама уви, вкарах се под голяма пара сега....от ден на ден тръпна дано Еврото тръгне сериозно нагоре...и Вярвам, че сме на път това да се случи, само веднъж да минем Психологическата граница от 1.30++, и вече съм убеден, че мога да почакам да видя хубави нива, само дето трябва да знам и кога ще спре това нагоре и ще почне новото надолу, да не стане като миналия път.... когато през Декември гледах леко започваше да отива надолу, Януари по-здраво отиде до 1.40 и нещо отвътре ме гризеше, че съм изпуснал хубавото Долар/Лев на 1.30 (Евро/Долар 1.50) и атова не прибегнах при 1.40 на обмен, защото ме беше мноооого яд, че съм изтъвал курса от 1.30 Лева за Долар и съответно 1.50 Долара за 1 Евро.

Коментар

• @SStoilov, Наистина ще ти бъда безкрайно Благодарен, ако можеш по някакъв начин да продължиш тази картинка до период най-късно Юни'2011....обещавам премия за Шампионска Титла, ако видят очите ми това, което искат да видят моите очи

Коментар

• Обърни внимание на двете червени кръгчета

Не случайно съм давал прогноза сел на 1.50 и затваряне на 1.19

http://i49.tinypic.com/280v75v.jpg

след малко още една картинка.

п.с.

на въпроса ти - когато затвори твърдо месечно под 1.19

Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                            Кога ще стане 1:1???Това ме икнтересува мене Господа !!!
                            Last edited by SStoilov; 16.06.2010, 00:46.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=aetIt8bWebm0

Коментар

• Кога ще стане 1:1???Това ме икнтересува мене Господа !!!

Коментар

Working...
                                X