IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цел - 1 2277, отложен ордер за ново късо на 2260 с цел 2190 и излизам за обед

Коментар

• къса евро долар от2292, цел в движение стоп 2309

Коментар

• готово, контрата излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
          А не и не!
          Аз вярвам, че и след 15 Юли КУРекцията ша продължи нагоре.
          И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
          Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
          Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
          Идеално. Няма да ми липсваш до 1 Септември, че и след това

Коментар

А не и не!
            И очаквам да посрещна Утрото на 1 Септември на летището в САЩ при курс Евро/Долар от 1.3999999 (1.40 при Долар/Лев).
            Но първо, ако вземем, че стигнем 1.333333 сериозно ша се поблазня дали да не изчакам още малко докато не стигне 1.399999.
            Но при 1.39999999999 обещавам да не се поблазнавам за повече и обещавам веднага да си обменя Лева в Долар
            Чакай, той народа го е казал.......луд умора няма....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Te доларите могат и твърде
              недостатъчно да останат , като
              се има предвид , че паричките
              сега са в левове.........
              А не и не!

Коментар

• wake up, Neo...
                the Matrix has you
                follow the green rabit

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Сме? Ще атакуваме?
                  Кой това - ти къде участваш освен да крякаш 3-4 пъти дневно
                  Хората някъде ти го казаха - не си спекулант, по-добре иди попрочети нещо за хедж-стратегии че накрая ще останеш с недостатъчно левове да си платиш обучението
                  Te доларите могат и твърде
                  недостатъчно да останат , като
                  се има предвид , че паричките
                  сега са в левове.........
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                    импулса беше много силен за кратко време та затова малко да го изконтря
                    само да си направи втория лег и ще пиша

Коментар

Добро Утро, Колеги!

В момента се намираме точно на магическото 1.2333333. Но като цяло мноооого се радвам, че по време на Азиатската Сесия сме удържали нивата от 1.23++. Това засега е най-доброто, което можем да искаме. За днеска съм си поставил цел да атакуваме вече и 1.24++. Едно по едно ще ги атакуваме нагоре фигурите па до де стигнем. Според мен до края на Юни ще сме вече над 1.28++ ! Помнете ми думата! Това само някакви си 5 фигури по-нагоре, а и освен това имаме цели 2 седмици до тогава! А и нека не забравяме какво каза г-н Jay Gould, че на 28 Юни ще има някаква атака срещу долара!

Давай Евроооооооооо, мощно нагоре. Момчета, нали знаете бутайте нагоре па като стигнем 1.30 ще ви раздавам премия като за равен, а на 1.40 ще ви позлатя!
                      Сме? Ще атакуваме?
                      Кой това - ти къде участваш освен да крякаш 3-4 пъти дневно
                      Хората някъде ти го казаха - не си спекулант, по-добре иди попрочети нещо за хедж-стратегии че накрая ще останеш с недостатъчно левове да си платиш обучението

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                        карай по импулса бря ... ко ми насаждаш сега съмнежи
                        импулса беше много силен за кратко време та затова малко да го изконтря

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Ще ти затрие предишната печалба.......гледай форума как млъкна, защо ли така.....
                          плюй круме три пъти барем до ... всъщност незнам до къде ... много кофти като нямаш таргет ... на големите фреймове чак до 2050 може да иде ... ама на малкиот ... ех ех ...

Поздрави

Коментар

дълго евро от 2280 цел 2299
                            карай по импулса бря ... ко ми насаждаш сега съмнежи

Коментар

дълго евро от 2280 цел 2299
                              Ще ти затрие предишната печалба.......гледай форума как млъкна, защо ли така.....

Коментар

• дълго евро от 2280 цел 2299

Коментар

Working...
                                X