If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За отговора, разбира се Бях свикнал сутрин като отворя форума и да те чета с добро утро и успехи на всички хора заедно с кафенцето и процедирането и от известно време, като не пишеше и започна да се усеща някаква липса
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Не така де Има друг лаф и той е: Леле нямаш и грам развитие пич Туй на тандема лаф, много ме радва. Тандеме не те плагиатствам, затова казвам и че ти си го казал.
Джеймимирор, той рукито дали е разтреперан не мисля, ама от твоите коментари доста емоция се лее Сам си прави изводите кой е по акуратен за търговец
Емоциите са си емоции, търговията си е търговия. Аз не съм акуратен според форумчетата, според акаунта ми е друго Съжалявам - но ми пука повече за него
Абе джеми, Рукито е единствения тук дето съм виждал да хваща движения по 50-60 пипа с риска 5 пипса. Като почти никога не му се удрят стоповете и в най лошите случаи са на 0.
Е това ако е загуба на време нз.
От публикуваните му сделки повечето са ударени стопове - част от тях на минус, част от тях на нула. И двата варианта са еднакво безполезни още повече когато отнемат повечето време при търговия - там е насочена и критиката ми, това че веднъж хванал 60 пипа - голям праз. Нужни са консистентни резултати.
Te първите 10 нямат никакво значение
Язе познах почти 20-тината нагоре ,
но требе 1.2222222222222222222
инък нищо не е
То не, че имам позиция, ама
чешем си пръстите
Оф на +3 беше очевидно че трябва да затворя ама не затворих. Дойде клиентка и се чудех много и докат се начудя ми одари стопа.
Ама за това са стоповете , да не те е яд после
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Te първите 10 нямат никакво значение
Язе познах почти 20-тината нагоре ,
но требе 1.2222222222222222222
инък нищо не е
То не, че имам позиция, ама
чешем си пръстите
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
SoKoLoV
А така от кога емоциолността е критерии за акуратност.
Ей....какви генерални заключения пак.
Добър ден на всички ХОРА....
Реде, що не процедираш вече, може и без процедирането ама поне кафето да е налице
Каве пих преди малко , но няма
какво да се процедира
Требе да иде до 1.233333333
там да се поогледат големите графики
какво ще се е нарисувало и тогаз
ПРОЦЕДИРАНЕ
Много се разтегна във времето таз т.н.
КУРекция от дъното и освен на 1 и 5
минутна за дребни пипони друго не се
вижда !!!
Само Руукито е добре , щото е златно време за него
И за Бат Седефчо пак става
П.П.Когато е жегаво не ме търси за умна мисъл !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар