If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги някой може ли да ми обясни защо на графиката на платформата на Делтасток не мога да настроя параметрите на MACD на 13,34,8 за първата позиция пише че трябва да е 20-100
Tandem, и ти ли като Караиванов имаш някаква информация за мен която аз да научавам последен ?
E-Bat-Sedefcho си е E-Bat-Sedefcho, NYSERookie си е NYSERookie.
Не ти знам проблемите, но е време да се отръскаш малко, не ти отива на възраста.
Поздрави !
Нямам никаква информация бре Колега,просто метафората която използвах ,е плод на преценката ми че Майната ,може би ,влиза в някои твои бъдещи планове като с.... ъидейник
И всичко това е от прочетена в темата кореспонденция помежду ВИ .
Аако не е верно ,се ИЗВИНЯВАМ и на Двама ВИ .Успех .
Айде ЕГЕНЕТАТА да не намесваме .щото виждаш че младите Пишлемета въобще не виждат пазара -или повечето от тях Успех
9 пипа загуба е съвсем прилично.
като гледам днес докъде е ходил када от къси щеше да имаш поне 5 х 9 пипа
най -важното в случай като този, когато имаш сгрешена позиция е да се измъкнеш навреме и с минимални поражения.
пазара няма да избяга винаги може да се влезне отново, без да си обремен
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
GoDIm като цена/време мисля първия етап от корекцията е готов. Днеска може и да се потърси шорт за едни 150 пипс корекция
Поздрави
За мен на дневна имаме нов по-висок връх и ново по-високо дъно. Сутринта писах, че може цената да се движи по лъч 4х1 от 1,1876 в силна бича позиция. За сега това е така. Проби над лъч 1х1 от 1,2450. В края на деня нивото на този лъч е 1,2256. И докато сме над това ниво цената е в слаба меча позиция. И ако не излезе някоя новина, като снощната според мен продължаваме нагоре без по-голяма корекция.
Коментар