IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лууууни

Айдееее, счупихме всички корелации, двигателите ръмжат и ускоряват на място, всеки момент при най-малкия обрат хангара ще стане на трески! ... )))))
    * think positive * think simple * think big *
    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Мухаха ,Сол ташака на Бат Седефчо ,6 месеца при спада на Еврото все дълги скалпове пускаше ,сега ЕВРОТО катери той ще пуска все къси

Пък и заучил уж Новобранците кво да правят и кво да не правят Мухаха

Ама то и Марица и тъпъкана с Комари
      Tandem, и ти ли като Караиванов имаш някаква информация за мен която аз да научавам последен ?

E-Bat-Sedefcho си е E-Bat-Sedefcho, NYSERookie си е NYSERookie.
      Не ти знам проблемите, но е време да се отръскаш малко, не ти отива на възраста.

Поздрави !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        По постовете ти личи ,че скъсяваш ,бре Ахмак И никакви 84 пипса не си направил ,ами 84 комара са те нахапали и ще занулиш съсвсем скоро пак Мухахаха
        тандемен ти си билкаря нали .. признай си и да се свършва ...
        колкото до пиповете дето съм направил и постовете дето съм написал днес ... имаше един за мудис и есандпи ..... толкова си чел и ти .... никой не е казал че неможе да се търгуват и скуизовете ... пък за зануляването ... какво да ти кажа .... пожелавам на всеки такова зануляване

аааа да и още нещо ... от реда е взаимствано .... Смърдиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
          Рукито, привет!
          Прави ли ти впечатление поведението на моята любима двойка?
          Pana накъде е двойката тези дни ? Все ми се струва,че закрих правилно дългата....май ще падне още долара спрямо кад ?

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
            до 2450 са малко повече от 100 пипа
            Абе гледам нивата на лъча. Той даде ли подкрепа 1,2450 сме го подминали.

[CODE]14717
            -15.25 10x1 5x1 4x1 3x1 2x1 1x1 1x2 1x3 1x4 1x5 1x10
            14.06.2010 379 -43966 -14340 -6853 763 3158 8937 11827 12323 13168 13567 14148
            15.06.2010 380 -44121 -14416 -6910 727 3127 8922 11820 12317 13164 13564 14146
            16.06.2010 381 -44275 -14493 -6967 690 3097 8907 11812 12310 13160 13561 14145
            17.06.2010 382 -44430 -14570 -7024 653 3066 8892 11804 12304 13156 13558 14143
            18.06.2010 383 -44585 -14646 -7081 616 3036 8876 11797 12298 13152 13555 14142
            [/CODE]

Гледай колонката започваща с 12323.

Коментар

• Рукито, привет!
              Прави ли ти впечатление поведението на моята любима двойка?
              * think positive * think simple * think big *
              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                Ако пробие и след това неможе да задържи нивото не е приемливо за биковете. Май е по-добре да не минават над 1,2317. Просто следващото "нормално" движение е към подкрепата, която в момента е под дъното 1,1876. Така, че нов по-висок хай може да е достатъчен. Минаването над 1,2317 (за днес) е нож с две остриета.
                Или пробива и издухва 100-на пипа нагоре...
                GoDIm като цена/време мисля първия етап от корекцията е готов. Днеска може и да се потърси шорт за едни 150 пипс корекция

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  остави го ти тандема вчера цял ден му е било свито дупето та сега решил да го отпусне ....
                  сега ще напише няколко хвалипръцковски поста ще обясни на всички как е дълъг много отдавна и евентуално как премества стопа си с още един пип след това ще каже как всички трябва да запазят мълчание и след като достатъчно добре нахрани егото си с вироносовщината си и хвалипосерието си ще си млъкне ...
                  тандемен аз днес направих 84 пипа и съм много велик пък ти си невелик и сантиметър не си мръднал в развитието си ...
                  и си все така рядко
                  По постовете ти личи ,че скъсяваш ,бре Ахмак И никакви 84 пипса не си направил ,ами 84 комара са те нахапали и ще занулиш съсвсем скоро пак Мухахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    избързваш с контрата, но след като си решил, стопа поне на 1 пип + спреда над върха би трябвало да е.иначе ако направи дабъл топ само ще си го отнесеш и после ще зяпаш
                    при мен върха е 2304 и както казваш 2 пипа спред и 1 стоп дава 2307, но ако направи дабъл ще позяпам мача

Коментар

до 2450 са малко повече от 100 пипа

Коментар

Днес нивото на лъча от 1,4717 е 1,2317. Целта на биковете е да пробият съпротивата на този лъч и да го ползват за подкрепа.
                        Ако пробие и след това неможе да задържи нивото не е приемливо за биковете. Май е по-добре да не минават над 1,2317. Просто следващото "нормално" движение е към подкрепата, която в момента е под дъното 1,1876. Така, че нов по-висок хай може да е достатъчен. Минаването над 1,2317 (за днес) е нож с две остриета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
                          Ами дълго ли да влиза, че то всеки момент може да тръгне да се срутва. Интересно е, когато сме мисли, че всяка корекция на даунтренда трябва да се отиграва(имам предив дълги). Докато има тренд надолу дългите са лукс. А човекът си влезе на двоен връх на 5 мин, което си беше съвсем резонен вход.
                          остави го ти тандема вчера цял ден му е било свито дупето та сега решил да го отпусне ....
                          сега ще напише няколко хвалипръцковски поста ще обясни на всички как е дълъг много отдавна и евентуално как премества стопа си с още един пип след това ще каже как всички трябва да запазят мълчание и след като достатъчно добре нахрани егото си с вироносовщината си и хвалипосерието си ще си млъкне ...
                          тандемен аз днес направих 84 пипа и съм много велик пък ти си невелик и сантиметър не си мръднал в развитието си ...
                          и си все така рядко

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                            късо евро долар от 2291 стоп 2307 цел в движение
                            избързваш с контрата, но след като си решил, стопа поне на 1 пип + спреда над върха би трябвало да е.иначе ако направи дабъл топ само ще си го отнесеш и после ще зяпаш
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• късо евро долар от 2291 стоп 2307 цел в движение

Коментар

• Ръчкат нагоре биците и затова по-безопасно си беше клъцването на пробива над фигурите на кабела и ойрото.

Коментар

Working...
                                X