IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Не разбира се, не се обиждам. С бира обаче не винаги се лекуват бъбреци, понякога е противопоказна. А и аз бира не пия

А тези теми които засягаш са много болни и не са ясни за мноооого голяма част от трейдърското съсловие. ( сега някой ще ме нападне, че много летя )
    И напротив, това не е казус от рода на яйцето или кокошката.
    Има си отговори и начини да се стигне до отговора.
    И не би трябвало да третираш това като спор, когато всяко чепкане е добронамерено винаги е ползотворно.

Бреххх.......и минерална вода пропих вече

Наздраве.
    Ееее, а даносе оправиш,

ама внимавай много с минералната вода, че съм чувал едни, че от много вода се хващало воден плеврит

Майтап бе!!!

П.П. За казусите: Има печеливши и губещи, защото има различни мнения. Ако всички мислеха еднакво форекса нямаше да го има...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Ела па той, който е на демо......ква цифра ти трябва, аз не съм техничар.........сам си я избери под последното дъно, може би около 1,1650......

Виж се само къФ си Мухльо

Аз му давам вход за къси от 1,46 за 1,31,1,27 после 1,17 ,сега му давам вход за дълги от 1,19 за 1,2595 ,после 1,32 и не дай боже 1
      ,37 и ти ме определяш за Демоджия

А пък даваш съвет на Матеософ да купува $ ,който и без това си е Казал че не търгува ,ами ЛАЛА само ,,т.е е ДЕМО КАТО ТЕБ бе Ахмак

Не си мръднал и една пръчка напред от врмето на голямата Резитба (изкореняване )

Коментар

Ела па той, който е на демо......ква цифра ти трябва, аз не съм техничар.........сам си я избери под последното дъно, може би около 1,1650......
        Е дее!Разчупи шаблона малко, бъди оригинален!Тази цифра ми е известна вече

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Дано не се обидиш,

ама що съм чувал, че бъбречните кризи с бира най-бързо отшумяват?

Или това са само бабини диветини?

Аи, желая ти, как му се казва, бързо... възстановяване
          Не разбира се, не се обиждам. С бира обаче не винаги се лекуват бъбреци, понякога е противопоказна. А и аз бира не пия

А тези теми които засягаш са много болни и не са ясни за мноооого голяма част от трейдърското съсловие. ( сега някой ще ме нападне, че много летя )
          И напротив, това не е казус от рода на яйцето или кокошката.
          Има си отговори и начини да се стигне до отговора.
          И не би трябвало да третираш това като спор, когато всяко чепкане е добронамерено винаги е ползотворно.

Бреххх.......и минерална вода пропих вече

Наздраве.
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
            Ново дъно с един пип под последното не ме устройва!Давай цифри!Тандем може да е крив понякога, но си го каза, че сме много лаладжиите тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Днес вероятно ще пробием едно много важно ниво: http://sobstvenbiznes.net/showphoto.php?photo_id=5

От него може да започне понататъшния бичи пазар и поскъпване на Ойрото..., което всъщност започна. Важен ден е днес
              по-скоро "никой-не-знае-колко-широк" летен рейндж последван от новини от испания есента и ново падане на еврото, но това е твърде общо казано, но все пак идеята е че няма да видим много голямо покачване на еврото/падане на долара. why not why not ))

Коментар

Ами ще ти кажа само, че ще е за ново дъно......стига ли ти....
                Ново дъно с един пип под последното не ме устройва!Давай цифри!Тандем може да е крив понякога, но си го каза, че сме много лаладжиите тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Утре сабахлен ще се пробвам да
                  процедирам
                  =================================
                  Що мислиш ,че всичко над 1.20 е
                  благоприятна за Еврозоната?
                  За кои по-точно , защото аз имам
                  големи съмнения , че е вярно !!!!
                  Приказките за износа са добре, вършат работа, но никой не пита хамериканците....
                  Все някога и тях ще почват да питат, аджеба добре ли ви е

Коментар

Хане трябва да има цел!
                    Чакам цифри!Пак лаеш само думи
                    Ами ще ти кажа само, че ще е за ново дъно......стига ли ти....

Коментар

Щи отговора кат политик всичко над 1,20 е благоприятно за политическите ни задници
                      Ти кажи кога следва 2444 2555 2666
                      Утре сабахлен ще се пробвам да
                      процедирам
                      =================================
                      Що мислиш ,че всичко над 1.20 е
                      благоприятна за Еврозоната?
                      За кои по-точно , защото аз имам
                      големи съмнения , че е вярно !!!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Днес вероятно ще пробием едно много важно ниво: http://sobstvenbiznes.net/showphoto.php?photo_id=5

От него може да започне понататъшния бичи пазар и поскъпване на Ойрото..., което всъщност започна. Важен ден е днес
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Смешко, пускай къси от настоящите нива и ще радваш като цигне на световното по футбол......
                          Хане трябва да има цел!
                          Чакам цифри!Пак лаеш само думи

Коментар

Щи отговора кат политик всичко над 1,20 е благоприятно за политическите ни задници
                            Смешко, пускай къси от настоящите нива(1,2345) и ще радваш като цигне на световното по футбол......

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Като е перманентно дълго
                              значи е и скъпо.
                              А като е скъпо значи ли
                              че ще е стабилно?????

Коментар

Аз съм перманентно за дълго и стабилно евро!!!
                                Комара е за Вас!
                                Като е перманентно дълго
                                значи е и скъпо.
                                А като е скъпо значи ли
                                че ще е стабилно?????
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X