IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    Аз съм перманентно за дълго и стабилно евро!!!
    Комара е за Вас!
    Хабер нямаш от света момче Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Има .ама си затвори устата ,щото 6 месеца Лалаш,и все беше за дълго евро ,така че
      помълчи и прояви малко уважение сега Успех
      Аз съм перманентно за дълго и стабилно евро!!!
      Комара е за Вас!

Коментар

Ух, че сладки приказки!
        EUR/USD някой с мен ли е за 25?
        Има .ама си затвори устата ,щото 6 месеца Лалаш,и все беше за дълго евро ,така че
        помълчи и прояви малко уважение сега Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
          Мисля си че ще е неразумно тая вечер да си легнем, без една малка късичка в еврото...
          Варна е хубав град, но аз нямам нищо против от 25 да запълвате дупки всекви

Коментар

• Мисля си че ще е неразумно тая вечер да си легнем, без една малка късичка в еврото...

Коментар

Ух, че сладки приказки!
              Пиленце,
              мини 2350-60 и си моя гугуткеее
              Има ли с менеее?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                Е мога.....ама не става с два три поста.

Наздраве ама не мога да пийна, че съм със бъбречна криза, за това и имам време за форум
                Дано не се обидиш,

ама що съм чувал, че бъбречните кризи с бира най-бързо отшумяват?

Или това са само бабини диветини?

Аи, желая ти, как му се казва, бързо... възстановяване

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Аааа, не,

хич и не те подценявам!!!

Ама спорове от рода на това:

1.Дали участниците във форекса влияят на курса
                  2.Форекса учства ли директно на валутния пазар
                  3.Една печеливша стратегия, ако много маймуни се качат на клона й, няма ли да се счупи клона?

Та всички тези въпроси за мен са от рода на кое е първо:яйцето или кокошката.

Казал съм си мнението, но не искам да водя безсмислени спорове по тези въпроси.

Който иска да си мисли, че яйцето е първо, който - кокошката.

П.П. За мен кокошката е първа, ама, де да знам, може да извадиш статистика, данни...

Аи на шуменскооооооооооооооооо
                  С цацаааааааааааааааааа
                  Е мога.....ама не става с два три поста.

Наздраве ама не мога да пийна, че съм със бъбречна криза, за това и имам време за форум
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

За да кажа нещо, винаги съм подплатен

Не ме подценявай заради факта, че не съм активен учасник или не поствам сделки
                    Аааа, не,

хич и не те подценявам!!!

Ама спорове от рода на това:

1.Дали участниците във форекса влияят на курса
                    2.Форекса учства ли директно на валутния пазар
                    3.Една печеливша стратегия, ако много маймуни се качат на клона й, няма ли да се счупи клона?

Та всички тези въпроси за мен са от рода на кое е първо:яйцето или кокошката.

Казал съм си мнението, но не искам да водя безсмислени спорове по тези въпроси.

Който иска да си мисли, че яйцето е първо, който - кокошката.

П.П. За мен кокошката е първа, ама, де да знам, може да извадиш статистика, данни...

Аи на шуменскооооооооооооооооо
                    С цацаааааааааааааааааа

Коментар

• Ух, че сладки приказки!

Коментар

Е, аи наздраве с'бира!

Единствено исках да кажа, че за да каже някой "клише", трябва да има информация, статистика, данни и т.н. А ти ги нямаш!!!
                        За да кажа нещо, винаги съм подплатен

Не ме подценявай заради факта, че не съм активен учасник или не поствам сделки
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

luboil във поста на който ти отговорих не става на въпрос за суми а за системи. Клише е когато някой каже подобно нещо.
                          И то невярно клише.
                          Клише е, че много хора не си споделят системи за търговия поради тази причина, клише е, че при форекса на дребно някой трябва да губи за да печели друг !!!!!!! ФАКТ !

Има и още много ама айде до тук.

Наздраве
                          Е, аи наздраве с'бира!

Единствено исках да кажа, че за да каже някой "клише", трябва да има информация, статистика, данни и т.н. А ти ги нямаш!!!

По многото клишета които си ги споменал горе може да се спори, ама не защото имам някакви доказателства, ами за да си чешем езиците.
                          Затова казах всеки сам си решава как да търгува, а кое е клише или не...

П.П. За сумите не знам защо не го разбра. Колкото повече играят една печеливша система, толкова повече печелят. Ама когато тази печалба мине един праг (невидим и незнаен от никой), печалбата нормално минава на загуба...Ама и това е клише за теб...Няма лошо, не се сърдя, даже ми е хубаво, когато има срещу мен човек с друго мнение, не агресивен а с'бира...

Коментар

• luboil във поста на който ти отговорих не става на въпрос за суми а за системи. Клише е когато някой каже подобно нещо.
                            И то невярно клише.
                            Клише е, че много хора не си споделят системи за търговия поради тази причина, клише е, че при форекса на дребно някой трябва да губи за да печели друг !!!!!!! ФАКТ !

Има и още много ама айде до тук.

Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Изпуснаха се яко
                              За якото изпускане изчаквам 10 минути

Иначе е двойно оцветяване на гащите

Коментар

Много голямо е боричкането.

Въпросът е кой ще се изпусне първи
                                Изпуснаха се яко
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X