IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
    Колеги някой може ли да ми обясни защо на графиката на платформата на Делтасток не мога да настроя параметрите на MACD на 13,34,8 за първата позиция пише че трябва да е 20-100
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
      Tandem, и ти ли като Караиванов имаш някаква информация за мен която аз да научавам последен ?

E-Bat-Sedefcho си е E-Bat-Sedefcho, NYSERookie си е NYSERookie.
      Не ти знам проблемите, но е време да се отръскаш малко, не ти отива на възраста.

Поздрави !
      Нямам никаква информация бре Колега,просто метафората която използвах ,е плод на преценката ми че Майната ,може би ,влиза в някои твои бъдещи планове като с.... ъидейник

И всичко това е от прочетена в темата кореспонденция помежду ВИ .

Аако не е верно ,се ИЗВИНЯВАМ и на Двама ВИ .Успех .

Айде ЕГЕНЕТАТА да не намесваме .щото виждаш че младите Пишлемета въобще не виждат пазара -или повечето от тях Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
        За протокола: колкото и да е банално, имам отворена позиция усд/кад от 1.0290, цел - 1.0350. Стопа няма значение.
        е тия приказки не са хубави
        стопа е ПО-ВАЖЕН от целта
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Хиляди приказки... Един чертеж.

Коментар

• За протокола: колкото и да е банално, имам отворена позиция усд/кад от 1.0290, цел - 1.0350. Стопа няма значение.
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
              Добра идея е средносрочно късо евро/долар от 1,2270 и стоп 1,2310. Не отигравам позицията, просто видях сигнала.
              Бях скъсил от 2286, но я закрих - имам чувството, че тая вечер ще видим по-добри нива за скъсяване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                Не са на загуба бре,обърках се в предния пост,затворих на 1.0330
                още по-добре
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  9 пипа загуба е съвсем прилично.
                  като гледам днес докъде е ходил када от къси щеше да имаш поне 5 х 9 пипа
                  Не са на загуба бре,обърках се в предния пост,затворих на 1.0330

Коментар

на 1.030
                    9 пипа загуба е съвсем прилично.
                    като гледам днес докъде е ходил када от къси щеше да имаш поне 5 х 9 пипа
                    най -важното в случай като този, когато имаш сгрешена позиция е да се измъкнеш навреме и с минимални поражения.
                    пазара няма да избяга винаги може да се влезне отново, без да си обремен

Коментар

• Добра идея е средносрочно късо евро/долар от 1,2270 и стоп 1,2310. Не отигравам позицията, просто видях сигнала.
                      Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        къде затвори ако не е тайна.?
                        на 1.030

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                          GoDIm като цена/време мисля първия етап от корекцията е готов. Днеска може и да се потърси шорт за едни 150 пипс корекция

Поздрави
                          За мен на дневна имаме нов по-висок връх и ново по-високо дъно. Сутринта писах, че може цената да се движи по лъч 4х1 от 1,1876 в силна бича позиция. За сега това е така. Проби над лъч 1х1 от 1,2450. В края на деня нивото на този лъч е 1,2256. И докато сме над това ниво цената е в слаба меча позиция. И ако не излезе някоя новина, като снощната според мен продължаваме нагоре без по-голяма корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                            Абе гледам нивата на лъча. Той даде ли подкрепа 1,2450 сме го подминали.
                            зарежи ... колкото можаха стопове обраха ... сега крителин ше прецака работите
                            след малко пак ще даунгрейднат някой и уйде коня у ряката ...

Коментар

Pana накъде е двойката тези дни ? Все ми се струва,че закрих правилно дългата....май ще падне още долара спрямо кад ?

къде затвори ако не е тайна.?

Коментар

Pana накъде е двойката тези дни ? Все ми се струва,че закрих правилно дългата....май ще падне още долара спрямо кад ?
                                Не
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X