IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
    е това не знам от каде си го изсмука.
    За последните 7 часа нямаше един бар на М5 дето да е толкова голям. ти ще викаш че не съм преценил волатилността. Поне като искаш да кажеш нещо , помисли първо.

Грийд така си е. Ама си пуснах и филм и изпуснах и късата , направо ще почина днес.

Коментирам факта над който се чудеше, а не представите ти за нещата.

ПП: Няма какво да почиваш, търговия "между другото" така изглежда

Коментар

• Само едно предположение: В е/долар.
      При пробив под 1.2300, с много голяма вероятност ще отидем на тест на минимума от онзи ден - 1.2210.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Ами плитък ти е - не си преценил текущата волатилност добре.
        е това не знам от каде си го изсмука.
        За последните 7 часа нямаше един бар на М5 дето да е толкова голям. ти ще викаш че не съм преценил волатилността. Поне като искаш да кажеш нещо , помисли първо.

Грийд така си е. Ама си пуснах и филм и изпуснах и късата , направо ще почина днес.
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Е кажете ми това не е ли селяния, за 1 пип ми удря стопа и после 15 пипа обратно.
          Ами плитък ти е - не си преценил текущата волатилност добре.

Коментар

• Добро утро и от мен
            Поздрав за всички поддръжници на мечата идея http://www.youtube.com/watch?v=Q22oGInO-uo
            www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

Е кажете ми това не е ли селяния, за 1 пип ми удря стопа и после 15 пипа обратно.
              Спокойно, всичко е наред Нормална пазарна ситуация, случва се.
              Днес е петък, по добре стоп на нула, отколкото на минус. Все пак и 20 да се е върнало ти щеше ли да затвориш ? Можеш само да предполагаш Та за петъка, нека ти е спокойно, два дни имаш без пазар и ако днес направиш някоя минусава сделка, няма да ти е хубаво, а и до края на деня има още време, ще има нова възможност

Добро утро !!!
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Купих GBP/USD 1.492 цел 1.51

Коментар

• Е кажете ми това не е ли селяния, за 1 пип ми удря стопа и после 15 пипа обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение

е това е ... картинката .... и хубавото е че съвсем скоро ще си проличи дали е истинска или не е

Успехи Стамбе ...

П.П. Тука някъде трябва да скокне реда и да каже че коко казва че едно ниво ако се тества то се пробива и да ме закопае
                    Хммм, аз съм си сложил едно стопче на 0 ама не ми се затваря . И докато пиша и вече затворих. Да му е..бааааааааааа ееееееееее много са дразняяяяяяяяя

Коментар

• е това е ... картинката .... и хубавото е че съвсем скоро ще си проличи дали е истинска или не е

Успехи Стамбе ...

П.П. Тука някъде трябва да скокне реда и да каже че коко казва че едно ниво ако се тества то се пробива и да ме закопае

Коментар

веднага ... веднага вадя карандаш и почвам да рисувам ... ейсега идва картинката
                        чакам чакам, а до тогава , давайййййййй ОйРОоооооооооо

Коментар

хемусе някав резон ще дадеш ли за това голямо спускане по някое време??
                          веднага ... веднага вадя карандаш и почвам да рисувам ... ейсега идва картинката

Коментар

я го гледай ко жизнерадостно си тръгна нагоре ... оти данемойм ... обаче по едно време такъв сел ще има че свят ще се извие
                            хемусе някав резон ще дадеш ли за това голямо спускане по някое време??

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                              kak sme banda,,,,eto vi edno info za trena 4e da storite malko parici ..e/$ nema da prehvyrli traino 1.24 ot tam se za 1.16 avgust na moreto zigzag i 1.1370 sled koeto 1.20 i ot tam vie si znaete.Ne moga da razbera tezi s vylnite kyde vijdat logika v tqh ima edin vseob6 zakon koito deistva vinagi kriti4nata masa rajda energiq
                              Супер , сега дай една картинка и пиши на кирилица.

Коментар

Днеска мойм или нимойм да напрайм едно 2460
                                я го гледай ко жизнерадостно си тръгна нагоре ... оти данемойм ... обаче по едно време такъв сел ще има че свят ще се извие

Коментар

Working...
                                X