IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Добре си е деня, какво му има?!Просто нервите ти не са издържали днес.Аз като търгувам не се задържам много пред монитора и съм добре.
    Много добра стратегия

Поздрави Черкелов, де се загуби ден-два? На морето ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      няма такъв насран ден днеска.
      Супер големи движения , без всякакви корекции.
      Като затвориш позиция или ако изпуснеш да влезеш в началото и пазара нети дава никаква възможност да влезеш пак...
      Простотияяяяяяяяяя
      Имах една дълга от 63 и я затворих на 83.
      И ся искам пак да вляза ама то една корекциийка да земе да напрай, някакъв шанс да даде поне
      Добре си е деня, какво му има?!Просто нервите ти не са издържали днес.Аз като търгувам не се задържам много пред монитора и съм добре.

Коментар

• На мене ми се иска да нарисува една хубава H & S,ама едва ли ще ми се сбъдне желанието
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• няма такъв насран ден днеска.
          Супер големи движения , без всякакви корекции.
          Като затвориш позиция или ако изпуснеш да влезеш в началото и пазара нети дава никаква възможност да влезеш пак...
          Простотияяяяяяяяяя
          Имах една дълга от 63 и я затворих на 83.
          И ся искам пак да вляза ама то една корекциийка да земе да напрай, някакъв шанс да даде поне
          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Крити, някакво Б ли върти тук под 1.2470 преди да влезе в Ц за 1.27-28? Как я виждаш ситуацията?

П.П. Поздравления за "летния рейндж" и дъното 1.1870. Не си преставал да бъдеш любимият ми вълновик.
            Апропо, няма ли да го зарязваш вече тоя Елиът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Евала,Хемусе
              тез бравуновци ги остави за някой дето ще ги оцени .... тандема е доста подходящ за това ... освен това сега ако фане че се изшиба нагоре да изпердаши 4 фигури до довечера ... едва ли пак ще евалосваш така ... случило се е да фана да видя нещо дето ми се иска да видя и оно зело че станало ... чудо голямо ... не се случва за пръв път ... надявам се да не е и за последен ...

Успехи много иначе ....
              и се извинявам ако ми е остър езика че имам некъв навик да ставам раздразнителен и заядлив след некви такива успехи ... странна работа ... трябва сега пак да изпадам в задълбочен самоанализ

Коментар

• напълно вероятно е това да е днешният Лоу.
                ама аз днес само бъркам така че ....

Коментар

• Не е, съвсем малко под него отскочи нагоре.

Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                  то че падна падна..ами да видим това 1.2212 доколко ще се опъне...

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                    Сега падне ли 1.2262 новото 4годишно дъно е въпрос на дни...
                    то че падна падна..ами да видим това 1.2212 доколко ще се опъне...

Коментар

• Чудесен вход за къса, пълно единомислие на Д1, Ч4, Ч1 и М5:

За мое огромно съжаление все още не търгувам на ръка и само наблюдавам.
                      Работа и заплата?

Коментар

• сега едно завръщане до около 2300 и после надолуууууууууууууууууууууу. И как да не ме е ят после че не отворих на 2340

Коментар

• Сега падне ли 1.2262 новото 4годишно дъно е въпрос на дни...

Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                          Само едно предположение: В е/долар.
                          При пробив под 1.2300, с много голяма вероятност ще отидем на тест на минимума от онзи ден - 1.2210.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение

е това е ... картинката .... и хубавото е че съвсем скоро ще си проличи дали е истинска или не е

Успехи Стамбе ...

П.П. Тука някъде трябва да скокне реда и да каже че коко казва че едно ниво ако се тества то се пробива и да ме закопае
                            Евала,Хемусе
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                              Иблисе кашира ли кабелот и новозенландеца ил ще ги чакаш още ....
                              Дай да питаме тандема прибра ли едната фигура от вчера или реши да я пропусне щото чака 4 фигури
                              Кажи тандем, интересно ми е ? Че да чакаш 4 фигури и повече ок, обаче кога корекциите са до 30 процента а не 100. Къде е логиката тук ?
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Иблисе кашира ли кабелот и новозенландеца ил ще ги чакаш още ....

Коментар

Working...
                                X