На 28 юни бичи пазар, или поне мечия ще бъде задържан; http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекъсо евро @ 1.2306 стоп 1.2314--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеЗа 3 дни разбрах всички хазартно зависими и любители на демото!!!
Мдааа, трейдър на такъв пазар не гледа, камо ли па да го играе!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениедълга от 2290 , стоп 2272 цел 2330
Магичното на реда
От няколко години въ уча
и не можете ги вдените числата !!!!
Числата като не познавате не можите
спечели пукната стотинка еййй !!! :--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеПоздрави Любо (или масло)!
За море не става хич.Бутам се насам натамНяма смисъл форекса да ми взима здравето, сядам, цъкам, ставам, връщам се и гледам какви простотии съм извършил.Нерви йок.Не бива - ще се отразят на околните.
Ъм ти ко прайш, бухаш ли форексо нагоре и надоло....понякога надясно?
кефи ме когато има чувство за хумор.
Цъкам си форексо, както казах имах две демота. Едното приключи - 30 дена - от 100К го направих 200К, другото демо от 10К сега е 22К, то е 3 месеца.
Честно да ти кажа, не вярвам на резултатите.
Иначе ми се иска да пробвам и на риъл, обаче от коментарите тука стигам до извода, че бг брокерите не са за препоръчване, от друга че чуждите са за, обаче идва основния въпрос за мен - ако е чужд брокер как ще управлявам сметката - вкарвам и тегля - как ще мога да имам достъп да него? Това телефон забрави, аз нямам ли директен достъп до него ако се наложи, значи може да си прави каквото си иска.
Та туй ми е дилемата, а и Рукито каза, че при бг брокер не е удачно повече от 1К. Аз нямам опит с такива брокери, затова впечатленията и изводите ми са изцяло от форума.
За вълните, нека има, нагоре-надолу, амо да няма оувъркил
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение...Мдааа, трейдър на такъв пазар не гледа, камо ли па да го играе!!!!... трейдърите нито гледаме, нито играем... просто търгуваме
приятен уикенд на всички
аз отивам да видя бразилците умеят ли го футболаtrades better because of
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеПоздрави Любо (или масло)!
За море не става хич.Бутам се насам натамНяма смисъл форекса да ми взима здравето, сядам, цъкам, ставам, връщам се и гледам какви простотии съм извършил.Нерви йок.Не бива - ще се отразят на околните.
един от най резонните постинги в последните дни
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениедълга от 2290 , стоп 2272 цел 2330
Магичното на реда
в момента късите са с по-голяма вероятност да изезнат
ама де да го знаиш пазар даго ....Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМного добра стратегия
Поздрави Черкелов, де се загуби ден-два? На морето ли?)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеЗа 3 дни разбрах всички хазартно зависими и любители на демото!!!
Мдааа, трейдър на такъв пазар не гледа, камо ли па да го играе!!!!
първи съмТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеняма такъв насран ден днеска.
Супер големи движения , без всякакви корекции.
Като затвориш позиция или ако изпуснеш да влезеш в началото и пазара нети дава никаква възможност да влезеш пак...
Простотияяяяяяяяяя
Имах една дълга от 63 и я затворих на 83.
И ся искам пак да вляза ама то една корекциийка да земе да напрай, някакъв шанс да даде поне
и що трябва да търгуваш днес?
крива работав такива дни бирата е по-разумния избор
въпреки , че сега като погледнах графиката е имало един два сигнала на 5 мин за доста добри пиповеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеКрити, някакво Б ли върти тук под 1.2470 преди да влезе в Ц за 1.27-28? Как я виждаш ситуацията?
П.П. Поздравления за "летния рейндж" и дъното 1.1870. Не си преставал да бъдеш любимият ми вълновик.
Апропо, няма ли да го зарязваш вече тоя Елиът?Мисля за още един селл за под 1.2200 и другата седмица да продължим по пътя към твоя таргет. Ще видим пазарът какво ще реши
П.П Защо да го зарязвам виж как предсказа дъното Елиът
Коментар
Коментар