IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 28 юни бичи пазар, или поне мечия ще бъде задържан; http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      късо евро @ 1.2306 стоп 1.2314
      Rookieто изгоре !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• късо евро @ 1.2306 стоп 1.2314
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          За 3 дни разбрах всички хазартно зависими и любители на демото!!!

Мдааа, трейдър на такъв пазар не гледа, камо ли па да го играе!!!!
          Я сподели кои са !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
            дълга от 2290 , стоп 2272 цел 2330
            Магичното на реда
            Добри ден !!!
            От няколко години въ уча
            и не можете ги вдените числата !!!!
            Числата като не познавате не можите
            спечели пукната стотинка еййй !!! :

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
              Поздрави Любо (или масло )!
              За море не става хич.Бутам се насам натам Няма смисъл форекса да ми взима здравето, сядам, цъкам, ставам, връщам се и гледам какви простотии съм извършил.Нерви йок.Не бива - ще се отразят на околните.
              Ъм ти ко прайш, бухаш ли форексо нагоре и надоло....понякога надясно?
              А ха ха,

кефи ме когато има чувство за хумор.

Цъкам си форексо, както казах имах две демота. Едното приключи - 30 дена - от 100К го направих 200К, другото демо от 10К сега е 22К, то е 3 месеца.
              Честно да ти кажа, не вярвам на резултатите.
              Иначе ми се иска да пробвам и на риъл, обаче от коментарите тука стигам до извода, че бг брокерите не са за препоръчване, от друга че чуждите са за, обаче идва основния въпрос за мен - ако е чужд брокер как ще управлявам сметката - вкарвам и тегля - как ще мога да имам достъп да него? Това телефон забрави, аз нямам ли директен достъп до него ако се наложи, значи може да си прави каквото си иска.

Та туй ми е дилемата, а и Рукито каза, че при бг брокер не е удачно повече от 1К. Аз нямам опит с такива брокери, затова впечатленията и изводите ми са изцяло от форума.

За вълните, нека има, нагоре-надолу, амо да няма оувъркил
              Поздрави

Коментар

...Мдааа, трейдър на такъв пазар не гледа, камо ли па да го играе!!!!
                така е ... трейдърите нито гледаме, нито играем... просто търгуваме

приятен уикенд на всички
                аз отивам да видя бразилците умеят ли го футбола
                trades better because of
                [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                  За море не става хич.Бутам се насам натам Няма смисъл форекса да ми взима здравето, сядам, цъкам, ставам, връщам се и гледам какви простотии съм извършил.Нерви йок.Не бива - ще се отразят на околните.

един от най резонните постинги в последните дни
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

дълга от 2290 , стоп 2272 цел 2330
                    Магичното на реда
                    мисля, че грешиш.
                    в момента късите са с по-голяма вероятност да изезнат
                    ама де да го знаиш пазар даго ....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Много добра стратегия

Поздрави Черкелов, де се загуби ден-два? На морето ли?

Коментар

• дълга от 2290 , стоп 2272 цел 2330
                        Магичното на реда
                        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

За 3 дни разбрах всички хазартно зависими и любители на демото!!!

закъсня 30 сек с постинга
                          първи съм

Коментар

• За 3 дни разбрах всички хазартно зависими и любители на демото!!!

Коментар

няма такъв насран ден днеска.
                              Супер големи движения , без всякакви корекции.
                              Като затвориш позиция или ако изпуснеш да влезеш в началото и пазара нети дава никаква възможност да влезеш пак...
                              Простотияяяяяяяяяя
                              Имах една дълга от 63 и я затворих на 83.
                              И ся искам пак да вляза ама то една корекциийка да земе да напрай, някакъв шанс да даде поне

и що трябва да търгуваш днес?
                              крива работа в такива дни бирата е по-разумния избор
                              въпреки , че сега като погледнах графиката е имало един два сигнала на 5 мин за доста добри пипове

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                                Крити, някакво Б ли върти тук под 1.2470 преди да влезе в Ц за 1.27-28? Как я виждаш ситуацията?

П.П. Поздравления за "летния рейндж" и дъното 1.1870. Не си преставал да бъдеш любимият ми вълновик.
                                Апропо, няма ли да го зарязваш вече тоя Елиът?
                                Като Б изглежда Мисля за още един селл за под 1.2200 и другата седмица да продължим по пътя към твоя таргет. Ще видим пазарът какво ще реши

П.П Защо да го зарязвам виж как предсказа дъното Елиът

Коментар

Working...
                                X