IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
    стоп на 1,20 10 обърках са
    Аз пък избързах
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
      добрийй ден късо еур/усд 1,1953 стоп горе на 1,2210 али-уя ,може и дръвце
      Боре....ти тоя стоп мислиш ли че е акуратен толкова далече ? Това са две фигури и половина, за колко време правиш толкова профит ако осъществиш загуба ?
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Благодаря ти за отговора,

за сейфането на чарта - пробвах го - става,

за суапа обаче пак не разбрах -

брокера начислява, обаче нали когато имаш една двойка и купена и продадена, техните суапове трябва да са с обратни знаци.

В случая имам отворена бай е/$ и отворена сел е/$. Не би трябвало и двата суапа да са отрицателни.
        Лек ден
        За суапа - начина по който се изчислява включва и ЛИХВАТА ЗА БРОКЕРА (като предлог за нея са парите, които ти е заел поради ползването на leverage). Да, често се случва да има отрицателен суап и в къси и в дълги - по една двойка. Защото сега лихвените нива са ниски и когато брокера си заложи 3% лихва, от нея се вадят лихвите за валутите от двойката (ако примерно си Е/$ с лихви 1% и 0.5%, ще се получат -2% дълги и -2.5% къси).
        Някои брокери работят така, тъпо ама факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
          Прав си, май прекалих !
          Е що така ве?

Ние зеленчуците какво да правим, да седим и се чешим по главите, а вие да си приказвате работи които не разбираме

Пусни малко гювеч и на нас
          Надявам се да не ви преча, мога само и да си слушам, тука си имам кой да ме развеселява и да ме мачка непрекъснато отзад, ух сега ме ощипа

Коментар

• стоп на 1,20 10 обърках са
            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• добрийй ден късо еур/усд 1,1953 стоп горе на 1,2210 али-уя ,може и дръвце
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Защо ги обсъждате тези неща, всички ги знаем
                Поздрави !!!
                Прав си, май прекалих !

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Защо ги обсъждате тези неща, всички ги знаем Явно е нещо подобно на:

Две кексчета се пекат във фурна. Едното казало:

- Ох, много топло стана тук!

А другото се учудило:

- А, говорещо кексче?!

Не разбирам смисъла, но ми е много забавно

Поздрави !!!
                  Хе хе хе,

нека да е забавно

Поздрави

Коментар

• Защо ги обсъждате тези неща, всички ги знаем Явно е нещо подобно на:

Две кексчета се пекат във фурна. Едното казало:

- Ох, много топло стана тук!

А другото се учудило:

- А, говорещо кексче?!

Не разбирам смисъла, но ми е много забавно

Поздрави !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                      Я да поразровя архива. За нещо такова ли говориш ...
                      По принцип да,

но това не е конкретния случай, и не толкова силно изразено.

Тука гледам има някакво стръмно надолу.

Вчера нямаше такова стръмно надолу, беше както казвате в рейндж, спокойно, а и аз спокойно си седях и гледах и просто червената чукна изведнъж надолу, точно както плувката на въдицата

П.П. Забравих да каже, че почти мигновено червената се върна на мястото си, обаче на графиката беше останало запечатано вече...

Коментар

Ами просто си седях, гледах тик чарта и чаках едни 3-4 пипа да резна и стана, синята не мръдна, червената падна. Тогава се разбързах да намеря как да я сейфна картинката, ама влязох в едно сейф ас пикчърс едни въпроси излязоха и то времето мина и нали знаеш че тик чарта се движи, и точно този момент вече се беше скрил. То не че аз успях да запазя тик чарта де, та затова питах и как мога точно този чарт да сейфна, защото голямата графика лесно, ама тик графиката...
                        Я да поразровя архива. За нещо такова ли говориш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          Интересно как си видял раздалечаване на синя и червена от спредова графика щом си на демо?
                          Оппа, май нещо друго ме питаш!
                          Извинявай!

Ами не гледам пиповете, а гледам колко е профита.

Сега предполагам разбра...

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Интересно как си видял раздалечаване на синя и червена от спредова графика щом си на демо?
                            Ами просто си седях, гледах тик чарта и чаках едни 3-4 пипа да резна и стана, синята не мръдна, червената падна. Тогава се разбързах да намеря как да я сейфна картинката, ама влязох в едно сейф ас пикчърс едни въпроси излязоха и то времето мина и нали знаеш че тик чарта се движи, и точно този момент вече се беше скрил. То не че аз успях да запазя тик чарта де, та затова питах и как мога точно този чарт да сейфна, защото голямата графика лесно, ама тик графиката...

Коментар

Пак резнах едно бай 50 лота на 1.19463 и затворих на 1.19496 профит 1380.80, време 2 минути

Съвсем се вземам за балък

Коментар

• Днес е чудесен ден за скалинг, не че точно зная какво е то, но си мисля какво е.

20-30 пипЯ нагор-надолу...

Ден година храни

Коментар

Working...
                                X