IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ракетке....много хазарт,няма пари много там.Така съм чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      отнесох си го 7 пипа вътрешно
      не са 100 та да боли
      следващия трейд ще ги извади

и не уцели реда
      коментара беше за шорта ми от 06, не за дългата
      Това е за тази седмица Другата да сме живи и здрави, отново
      Хубав уикенд !
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Бг-реда тоя път уцели
        То така е , тригълниците са големи кучки, гадни номера въртят понякога. Докато се свива, вземе се разшири па стане флаг и а таман да си влязъл и то реши на обратно да избива
        Така де, аз го виждам като тригълниче от последващи инсайдбарчета, но да видим. 40 пипса надолу или надолу
        отнесох си го 7 пипа вътрешно
        не са 100 та да боли
        следващия трейд ще ги извади

и не уцели реда
        коментара беше за шорта ми от 06, не за дългата
        Last edited by NYSERookie; 25.06.2010, 17:59.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

лонг 1.23 стоп 1.2293
          Бг-реда тоя път уцели
          То така е , тригълниците са големи кучки, гадни номера въртят понякога. Докато се свива, вземе се разшири па стане флаг и а таман да си влязъл и то реши на обратно да избива
          Така де, аз го виждам като тригълниче от последващи инсайдбарчета, но да видим. 40 пипса надолу или надолу
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
            Г. Иванов: Очаквам EURGBP да се понижи към 0.8000

Само допреди няколко месеца усилено се говореше за възможността еврото да постигне паритет спрямо британския паунд, коментира за ForexNews.bg Георги Иванов, Дилър международни финансови пазари в ИП „БенчМарк Финанс" АД .

Разбира се, подобни изказвания бяха факт в края на 2009 година, когато все още европейската икономика показваше признаците на започналото по-рано през годината възстановяване, а Великобритания се бореше с опасността да претърпи понижение на кредитния си рейтинг.

Към настоящата дата, половин година по-късно, все по-малко са пазарните участници, които смятат, че единната валута има потенциала да се противопостави успешно на стерлинга в дългосрочен план, като трейдърите дори си задават въпроса „Докъде може да поскъпне паундът?".

http://forexnews.bg/component/conten...vanov-komentar

и кво искаш да кажеш с това ?
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Г. Иванов: Очаквам EURGBP да се понижи към 0.8000

Само допреди няколко месеца усилено се говореше за възможността еврото да постигне паритет спрямо британския паунд, коментира за ForexNews.bg Георги Иванов, Дилър международни финансови пазари в ИП „БенчМарк Финанс" АД .

Разбира се, подобни изказвания бяха факт в края на 2009 година, когато все още европейската икономика показваше признаците на започналото по-рано през годината възстановяване, а Великобритания се бореше с опасността да претърпи понижение на кредитния си рейтинг.

Към настоящата дата, половин година по-късно, все по-малко са пазарните участници, които смятат, че единната валута има потенциала да се противопостави успешно на стерлинга в дългосрочен план, като трейдърите дори си задават въпроса „Докъде може да поскъпне паундът?".

http://forexnews.bg/component/conten...vanov-komentar
              http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ааа,

Черкелов,
                много ми се вдигна в очите.
                Благодаря ти за полезния пост.
                Мисля, че ми показа откъде минава фарватера за достигане на безопасен форекс.
                Първо демо, после бг ръил на дребно, после вече като се поогледаме, поослушаме ще видим.
                За Бразилия и Португалия, да не разсърдя някой, ама и двата отбора не ми допадат. Обаче самия двубой има заложен определено голям заряд, което е гаранция ако не за хубах, то поне за емоционален мач. Спомням си мисля мача Португалия-Холандия на предното световно. Някой спомня ли си какво стана тогава...?
                Поздрави
                Така е Любо, няма смисъл да газиш буйовете и да засядаш след като имаш пилот до себе си
                Португалия трябва да бие, те ще гонят победата до 70 мин, след което ще започнат да си почиват и да чакат края.Аз съм и за двата отбора, харесват ми.

Коментар

• лонг 1.23 стоп 1.2293

Коментар

• сега вече дългото евро на стенли има резон

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение

Ся, я ми кажете кой ши бии измежду Бразилия и Португалия.
                      Наздраве!
                      Х, поне Бразилия ги устройва, защо им е да се напъват за повече
                      DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        На 28 юни бичи пазар, или поне мечия ще бъде задържан; http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
                        Абе JAY,

Я зарежи младежта у форума. Хайде да пием по бира и да подсвиркваме на чуждоземките!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          Хахаха правилно се говори за бг-брокерите.Трудно е с тях.От друга страна комуникацията е по-лесна.Всичко е със своите + и -
                          Преди да се стане Капитан и за да се избегне оувъркил в бъдеще, нека бъдем обикновенни моряци на бг кораб и след натрупване на стаж и опит спокойно отиваме под чужд флаг......и си развяваме флага
                          Форума не отразява всичко и ограничава хоризонта, вземи един бинокъл и огледай малко и настрани
                          Резултатите от демотата наистина не би следвало да те подвеждат.
                          Наздраве!
                          Ааа,

Черкелов,
                          много ми се вдигна в очите.
                          Благодаря ти за полезния пост.
                          Мисля, че ми показа откъде минава фарватера за достигане на безопасен форекс.
                          Първо демо, после бг ръил на дребно, после вече като се поогледаме, поослушаме ще видим.
                          За Бразилия и Португалия, да не разсърдя някой, ама и двата отбора не ми допадат. Обаче самия двубой има заложен определено голям заряд, което е гаранция ако не за хубах, то поне за емоционален мач. Спомням си мисля мача Португалия-Холандия на предното световно. Някой спомня ли си какво стана тогава...?
                          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            А ха ха,

кефи ме когато има чувство за хумор.

Цъкам си форексо, както казах имах две демота. Едното приключи - 30 дена - от 100К го направих 200К, другото демо от 10К сега е 22К, то е 3 месеца.
                            Честно да ти кажа, не вярвам на резултатите.
                            Иначе ми се иска да пробвам и на риъл, обаче от коментарите тука стигам до извода, че бг брокерите не са за препоръчване, от друга че чуждите са за, обаче идва основния въпрос за мен - ако е чужд брокер как ще управлявам сметката - вкарвам и тегля - как ще мога да имам достъп да него? Това телефон забрави, аз нямам ли директен достъп до него ако се наложи, значи може да си прави каквото си иска.

Та туй ми е дилемата, а и Рукито каза, че при бг брокер не е удачно повече от 1К. Аз нямам опит с такива брокери, затова впечатленията и изводите ми са изцяло от форума.

За вълните, нека има, нагоре-надолу, амо да няма оувъркил
                            Поздрави
                            Хахаха правилно се говори за бг-брокерите.Трудно е с тях.От друга страна комуникацията е по-лесна.Всичко е със своите + и -
                            Преди да се стане Капитан и за да се избегне оувъркил в бъдеще, нека бъдем обикновенни моряци на бг кораб и след натрупване на стаж и опит спокойно отиваме под чужд флаг......и си развяваме флага
                            Форума не отразява всичко и ограничава хоризонта, вземи един бинокъл и огледай малко и настрани
                            Резултатите от демотата наистина не би следвало да те подвеждат.
                            Наздраве!

Коментар

късо евро @ 1.2306 стоп 1.2314
                              каса 1/3 +12 @ 1.2294 , стопа както писах вече е на 0 @ 1.2306

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Rookieто изгоре !!!

изкара ми акъла бе реде
                                заради теб стопа на 0 @ 06 по-рано от предвиденото

Коментар

Working...
                                X