IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днеска мойм или нимойм да напрайм едно 2460
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Хайде чертежчето за днес.

При връх по-висок от вчерашния ще мога да построя ново ветрило от 1,2209 и ще съм склонен да мисля, че корекцията надолу е завършила...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        Крителински ,ако не ме лъже паметта,завършваш или скоро си завършил Висшето си образование .И като такъв ако не си влизал на някои лекции ,то поне за изпита ,си ги чел ,и би трябвало да си научил .че НЯМА Човек без комплекси

Това че ти ми вменяваш някакви такива ,не те прави Нобелов лауреат ,нито че ще се освободиш от ТВОИТЕ Комплекси .

Да един от комплексите ми е че си загубих близо 2 години за да си Представям че мога да проумея ТЕХНИЧЕСКИТЕ движения по някои инструменти .Мислех си че ще го направя за по кратко време Уви

И тъй като напоследък си мисля че взех да чувам Петела -и го показвам -1во с три цифри и второ с лаконичност ,докато не ме нападне някой ,не мога да не отвръщам на нападките

И тъй като съм много по ВЪЗРАСТЕН от теб за съжаление се мъча ПОСТООЯННО да се СЪМОУСЪВЪРШЕНСТВАМ в някои области които съобразно възраста ми мога да върша . Успех
        Браво !!! Аз пречупих мисленето си породено от подобни на този форум места на 4-та година. Остават ти още 2-години.
        Успех!!! Напредъка ти в мисленето е очевиден спрямо 99 % от пишещите тук.

ПС. Отне ми още 2 години да се престраша да играя реално с по-нормални суми. Сега се прехранвам от forex.
        Last edited by valio1900; 24.06.2010, 23:12.

Коментар

• Честно казано останах приятно изненадан от Израстването на някои мои върли противници ,че не се подадоха на лигавщината която потече от една Снимка

Развивайте се и се уважавайте .В този занаят само ЦИФРИТЕ са от значение Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
            Тандемски ти никога няма да спреш да пишеш тук Имаш прекалено много комплекси за избиване и си намерил поприще за това.

Поздрави и успешна търговия на демо или не
            Крителински ,ако не ме лъже паметта,завършваш или скоро си завършил Висшето си образование .И като такъв ако не си влизал на някои лекции ,то поне за изпита ,си ги чел ,и би трябвало да си научил .че НЯМА Човек без комплекси

Това че ти ми вменяваш някакви такива ,не те прави Нобелов лауреат ,нито че ще се освободиш от ТВОИТЕ Комплекси .

Да един от комплексите ми е че си загубих близо 2 години за да си Представям че мога да проумея ТЕХНИЧЕСКИТЕ движения по някои инструменти .Мислех си че ще го направя за по кратко време Уви

И тъй като напоследък си мисля че взех да чувам Петела -и го показвам -1во с три цифри и второ с лаконичност ,докато не ме нападне някой ,не мога да не отвръщам на нападките

И тъй като съм много по ВЪЗРАСТЕН от теб за съжаление се мъча ПОСТООЯННО да се СЪМОУСЪВЪРШЕНСТВАМ в някои области които съобразно възраста ми мога да върша . Успех

Коментар

• Откакто смениха визията на инвестора не съм писал ,но иначе следя пазара.Та моето виждане е ,че очаквам движение за вълна IV докъм 2605-10 там е 38.2фибо на огромния спад(щото удари точно 423.6) за 3 вълна от 3689 до 1876 .След това скъсена V за двойно дъно на дневна .Ако случайно има ход над 2670 (там според мен е 4 на 3 ) това означава, че броенето е неправилно и ще трябва да коригирам броенето

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                Да взема да посветя един измъчен трейд в чест на tandem

Понеже обича 10 пипсови стопове

http://www.prikachi.com/images/971/2260971f.png

Наздраве !
                Съвсем на базик го взехте.........сега ще затвори на няколко стотин пипа, нещо си......

Коментар

• Да взема да посветя един измъчен трейд в чест на tandem

Понеже обича 10 пипсови стопове

http://www.prikachi.com/images/971/2260971f.png

Наздраве !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Демек мислиш да не скъсяваш Това може да осначава 2 неща - нищо или дълга, не е дълга... май не ти се трейдва, а ?
                    Не ми се трейдва. Тук съм да си чешя езика.

Коментар

• Почна да се образува вълнение. Сега 1-2 бала,
                      до 1-2 часа 5-6 бала.

Дръжте се здраво...

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                        Ето защо обичам форекса - аз пък мисля, че еврото стигна твърде далеч, за да не бъде скъсявано...

Демек мислиш да не скъсяваш Това може да осначава 2 неща - нищо или дълга, не е дълга... май не ти се трейдва, а ?
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                          Ето защо обичам форекса - аз пък мисля, че еврото стигна твърде далеч, за да не бъде скъсявано...
                          И аз го резнах, ама се чувствам като на вълна и не знам къде ще падна - отпред или отзад, ама знам че ще падна
                          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Пуснах едно дълго ойро, все пак това беше едно много важо ниво на съпротива, което пробихме:

http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=8

Коментар

• 19:59

Нещо много яко се мъти тука, може 50-на пипона да отнесе

Коментар

• Пуснах едно дълго ойро, все пак това беше едно много важо ниво на съпротива, което пробихме:

http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=8
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X