Днеска мойм или нимойм да напрайм едно 2460
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКрителински ,ако не ме лъже паметта,завършваш или скоро си завършил Висшето си образование .И като такъв ако не си влизал на някои лекции ,то поне за изпита ,си ги чел ,и би трябвало да си научил .че НЯМАЧовек без комплекси
Това че ти ми вменяваш някакви такива ,не те прави Нобелов лауреат ,нито че ще се освободиш от ТВОИТЕ Комплекси .
Да един от комплексите ми е че си загубих близо 2 години за да си Представям че мога да проумея ТЕХНИЧЕСКИТЕ движения по някои инструменти .Мислех си че ще го направя за по кратко времеУви
И тъй като напоследък си мисля че взех да чувам Петела -и го показвам -1во с три цифри и второ с лаконичност ,докато не ме нападне някой ,не мога да не отвръщам на нападките
И тъй като съм много по ВЪЗРАСТЕН от тебза съжаление
се мъча ПОСТООЯННО да се СЪМОУСЪВЪРШЕНСТВАМ в някои области които съобразно възраста ми мога да върша . Успех
Успех!!! Напредъка ти в мисленето е очевиден спрямо 99 % от пишещите тук.
ПС. Отне ми още 2 години да се престраша да играя реално с по-нормални суми. Сега се прехранвам от forex.Last edited by valio1900; 24.06.2010, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТандемски ти никога няма да спреш да пишеш тукИмаш прекалено много комплекси за избиване и си намерил поприще за това.
Поздрави и успешна търговия на демо или неЧовек без комплекси
Това че ти ми вменяваш някакви такива ,не те прави Нобелов лауреат ,нито че ще се освободиш от ТВОИТЕ Комплекси .
Да един от комплексите ми е че си загубих близо 2 години за да си Представям че мога да проумея ТЕХНИЧЕСКИТЕ движения по някои инструменти .Мислех си че ще го направя за по кратко времеУви
И тъй като напоследък си мисля че взех да чувам Петела -и го показвам -1во с три цифри и второ с лаконичност ,докато не ме нападне някой ,не мога да не отвръщам на нападките
И тъй като съм много по ВЪЗРАСТЕН от тебза съжаление
се мъча ПОСТООЯННО да се СЪМОУСЪВЪРШЕНСТВАМ в някои области които съобразно възраста ми мога да върша . Успех
Коментар
-
Откакто смениха визията на инвестора не съм писал ,но иначе следя пазара.Та моето виждане е ,че очаквам движение за вълна IV докъм 2605-10 там е 38.2фибо на огромния спад(щото удари точно 423.6) за 3 вълна от 3689 до 1876 .След това скъсена V за двойно дъно на дневна .Ако случайно има ход над 2670 (там според мен е 4 на 3 ) това означава, че броенето е неправилно и ще трябва да коригирам броенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеДа взема да посветя един измъчен трейд в чест на tandem
Понеже обича 10 пипсови стопове
http://www.prikachi.com/images/971/2260971f.png
Наздраве !
Коментар
-
Да взема да посветя един измъчен трейд в чест на tandem
Понеже обича 10 пипсови стопове
http://www.prikachi.com/images/971/2260971f.png
Наздраве !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДемек мислиш да не скъсявашТова може да осначава 2 неща - нищо или дълга, не е дълга... май не ти се трейдва, а
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от varna Разгледай мнениеЕто защо обичам форекса - аз пък мисля, че еврото стигна твърде далеч, за да не бъде скъсявано...
Демек мислиш да не скъсявашТова може да осначава 2 неща - нищо или дълга, не е дълга... май не ти се трейдва, а
?
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от varna Разгледай мнениеЕто защо обичам форекса - аз пък мисля, че еврото стигна твърде далеч, за да не бъде скъсявано...
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПуснах едно дълго ойро, все пак това беше едно много важо ниво на съпротива, което пробихме:
http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=8
Коментар
-
Пуснах едно дълго ойро, все пак това беше едно много важо ниво на съпротива, което пробихме:
http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=8Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар